- 30 Kasım 2017
- 9.662
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.015
- 198
- Konu Sahibi filiz nida
-
Ben bişey görüyorum ama emin olamadım bence gebelik ya6 tane aldım köyde oturunca bugün ilçeden 5 tane kaldı yoymak istemiyorum salı günü tekrarlasam yeterli olurmu bekliyememde ama sanki var gibi yok gibi bilemedim çok değişik sizde gördünüz degilmi acaba ben yanlişmi gordum
Kütahya Gediz gökler kasabasındaBen bişey görüyorum ama emin olamadım bence gebelik yainşallah öyledir iyiki almişsin canım iyi yapmişsin nerde yaşıyosun acaba
tabiki negatif iki temel soru adet kaç gün gecikti yanı o bir damla kan ne zamn geldi birde ovulasyonda birleşme oldumuYaptim testi gelbelik testini sizce ?
İnşallah vardır rabim berieze aratmadan versin inşallah bu sefer bir belirtim yok ama dediğim gibi kan ve lekenin devamı gelirdi gelmdi o yüzden çok umutluyum köyde sağlık ocağında salı günü kan alma günü salı günü sabah aç karnına yspacam o zamana kadar bekliyoebirsem varsa dediğiniz gibi inşallah kan vericem inşallahKütahya Gediz gökler kasabasında
Ya öylemi ne güzelKütahya Gediz gökler kasabasında
İnşallah canım stress yapma varsa hiç birşey engel olamaz allah ol der olurİnşallah vardır rabim berieze aratmadan versin inşallah bu sefer bir belirtim yok ama dediğim gibi kan ve lekenin devamı gelirdi gelmdi o yüzden çok umutluyum köyde sağlık ocağında salı günü kan alma günü salı günü sabah aç karnına yspacam o zamana kadar bekliyoebirsem varsa dediğiniz gibi inşallah kan vericem inşallah
Bence var gibi canım iki gün sonra tekrarla,ya 2019da altalyadan gelirken navigasyon bize gedize sokmuştu ay ne geceydi ya kapkaranlık, bilmediğimiz dağ tepe gitmiştik gerçekten çok korkmuştumKütahya Gediz gökler kasabasında
Çok değişik yerler buralı değiliz gurbetteyiz kendim karamanliyim benBence var gibi canım iki gün sonra tekrarla,ya 2019da altalyadan gelirken navigasyon bize gedize sokmuştu ay ne geceydi ya kapkaranlık, bilmediğimiz dağ tepe gitmiştik gerçekten çok korkmuştum
İnşallah vardır hayırlısı ileÇok değişik yerler buralı değiliz gurbetteyiz kendim karamanliyim ben
İnşallah inşallah dualarınıza ihyltiyscim var Allah razı olsunİnşallah canım stress yapma varsa hiç birşey engel olamaz allah ol der olur
Ozaman zordur tabiki allah sağlık ve sevdiklerine uzun ömürler versinÇok değişik yerler buralı değiliz gurbetteyiz kendim karamanliyim ben
Amin cümlemize inşallah çok uzak ve çöz bir guebet Allah'ım bütün gurbetçilerin yardımcısı olsunOzaman zordur tabiki allah sağlık ve sevdiklerine uzun ömürler versin
Ben duramafim bugün gene yaptım bı değişiklik varmıdır gorebiliyormusunuz agliyacam valla bu belirsizlik çok yoruyor inşani umitlensemi umitlenmesemi bilemdim bide siz bskarmismiz babamı hayali cizgiler gözüküyorBence var gibi canım iki gün sonra tekrarla,ya 2019da altalyadan gelirken navigasyon bize gedize sokmuştu ay ne geceydi ya kapkaranlık, bilmediğimiz dağ tepe gitmiştik gerçekten çok korkmuştum
Hayırlısı nasipBirtanem ben silik de olsa çizgi göremiyorum malesefüzülme Allah bütüktür, bilemeyiz . Ama LH testinde t çizgisini daha koyultacak kadar olan gebelik, HCG testinde de kesin çıkardı
Canın maalesef göremiyor bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim ama,ge belik testi çok net çıkmıştı,yani net olarak görünmesi gerekirdiBen duramafim bugün gene yaptım bı değişiklik varmıdır gorebiliyormusunuz agliyacam valla bu belirsizlik çok yoruyor inşani umitlensemi umitlenmesemi bilemdim bide siz bskarmismiz babamı hayali cizgiler gözüküyor
Rabim hakinizda hayırlısını guzelini versin inşallah ben çok girmeyi hayal ediyorum ama hiç goremiycem sanırsam rab kucağınıza almayı nasip eder inşallahCanın maalesef göremiyor bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim ama,ge belik testi çok net çıkmıştı,yani net olarak görünmesi gerekirdi
Belirtilerin nelerdiCanın maalesef göremiyor bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim ama,ge belik testi çok net çıkmıştı,yani net olarak görünmesi gerekirdi
Rabim hakinizda hayırlısını guzelini versin inşallah ben çok girmeyi hayal ediyorum ama hiç goremiycem sanırsam rab kucağınıza almayı nasip eder inşalljic
Hiç umutsuz olma canım rabbim öyle bir bir anda veriyor ki zaman gecsede inanamiyorsun,bel ve kasık ağrım vardı birde göğüs agrisiBelirtilerin nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?