- 25 Ocak 2023
- 227
- 64
- 13
- 23
- Konu Sahibi filiz nida
-
Bende dün yaptıp çıkmadı bu gün adet olmam gerekirdi olmadım yarın olucam qaliba
İnşallah hayırlısıyla nasip ederHsyirlisinj versin rabim cumlemize inşallah bende görüyor gibiyim ama hsyslmi görüyorum acaba
İnşallah rabim hayirlisini versinİnşallah hayırlısıyla nasip eder
Sorun değilse yaşınız kaç örgene bilirmiyimİnşallah rabim hayirlisini versin
21 ama 4 senelk evliyimSorun değilse yaşınız kaç örgene bilirmiyim
Ha benden küçüksün 3 yaş ) bende 1 yıldır evliyim21 ama 4 senelk evliyim
Bence normal erken gebelik testimi?Kızlar görüyor musunuz regl 2-3 gün gecikti bu kadar silik çıkması normal mi ?
Evet erken gebelik testi var gibi dimi ben yanılmıyorum şimdi doktora geldim girebilirsem eğer kan vericemBence normal erken gebelik testimi?
Kan verdinmi sonuç ne olduEvet erken gebelik testi var gibi dimi ben yanılmıyorum şimdi doktora geldim girebilirsem eğer kan vericem
Canım doktora gittinmi ya kan test yaptırdınmı naptın merak ettim21 ama 4 senelk evliyim
Verdim 11,69 çıktı sanırım çok yeniKan verdinmi sonuç ne oldu
Tebrik ediyorum daha yemi yakalamışsııın ))Verdim 11,69 çıktı sanırım çok yeni
Allah razı olsun adetim 2-3 gün geçince birde belirtileri yaşayınca test yaptım umarım değerim güzelce katlanırTebrik ediyorum daha yemi yakalamışsııın ))
Yok depremler falan olunca gidemedim doktora ama adetimde gelmedi ama beyaz akıntım çok geliyor bir yumurltama 10 sürmez herhaldeF filiz nida sonucunuz ne oldu acaba merak ettimde
Gidemdim gCanım doktora gittinmi ya kan test yaptırdınmı naptın merak ettim
Ay inşallah hamişsindir canım tekrar bir test yapabnilsen evde artık çıkar net olarak diye düşünüyorum eğer geç döllenme falan değilse tabiYok depremler falan olunca gidemedim doktora ama adetimde gelmedi ama beyaz akıntım çok geliyor bir yumurltama 10 sürmez herhalde
Yarın sabah mi yapsam simdimiAy inşallah hamişsindir canım tekrar bir test yapabnilsen evde artık çıkar net olarak diye düşünüyorum eğer geç döllenme falan değilse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?