• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 güne adet oluyordum 3 dongudur 17 ,18 oluyordum ve 2 gün gecikti

6 tane aldım köyde oturunca bugün ilçeden 5 tane kaldı yoymak istemiyorum salı günü tekrarlasam yeterli olurmu bekliyememde ama sanki var gibi yok gibi bilemedim çok değişik sizde gördünüz degilmi acaba ben yanlişmi gordum 😴
Ben bişey görüyorum ama emin olamadım bence gebelik ya 🙈 inşallah öyledir iyiki almişsin canım iyi yapmişsin nerde yaşıyosun acaba ☺️

Kütahya Gediz gökler kasabasında
İnşallah vardır rabim berieze aratmadan versin inşallah bu sefer bir belirtim yok ama dediğim gibi kan ve lekenin devamı gelirdi gelmdi o yüzden çok umutluyum köyde sağlık ocağında salı günü kan alma günü salı günü sabah aç karnına yspacam o zamana kadar bekliyoebirsem varsa dediğiniz gibi inşallah kan vericem inşallah

İnşallah vardır rabim berieze aratmadan versin inşallah bu sefer bir belirtim yok ama dediğim gibi kan ve lekenin devamı gelirdi gelmdi o yüzden çok umutluyum köyde sağlık ocağında salı günü kan alma günü salı günü sabah aç karnına yspacam o zamana kadar bekliyoebirsem varsa dediğiniz gibi inşallah kan vericem inşallah
İnşallah canım stress yapma varsa hiç birşey engel olamaz allah ol der olur🙏🏼☘️

Herkese iyi akşamlar kızlar ilk olarak rabbim kucağımızı boş bırakmasın sağlıklı bebekler nasip etsin insallah kızlar 1,5 yıldır evliyim 7-8 aydır bebek deniyoruz hiçbir sorunumuz yok ama nasip olmadı ben geçen ay 35 günün sonunda regli oldum Ocak 4 regli tarihimdi 3 ayrı uygulama kullanıyorum telefonun kendi uygulamasına göre reglim 2 gün gecikti diğer uygulamama göre bugün 1. Günü diğer uygulamaya göre de yarın aklım karıştı suan döngümün 32. Günündeyim ve gelen giden yok ama göğüslerim özellikle uçları çok acıyor ve belim regl olacakmışım gibi göğüs ağrılarım neredeyse 1 haftadır var regl ağrısı bi an geliyor ve geçiyor suan var mesela akıntım var regl olacak gibi hissediyorum ellerim ayaklarım çok üşüyor ama havalardan da olabilir birde yemek yiyince bi bulanti oluyor hafiften hamile kalan deneyimli arkadaşlarım siz hiç böyle şeyler yasadiniz mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim hepinize

Bence var gibi canım iki gün sonra tekrarla,ya 2019da altalyadan gelirken navigasyon bize gedize sokmuştu ay ne geceydi ya kapkaranlık, bilmediğimiz dağ tepe gitmiştik gerçekten çok korkmuştum 😂
Ben duramafim bugün gene yaptım bı değişiklik varmıdır gorebiliyormusunuz agliyacam valla bu belirsizlik çok yoruyor inşani umitlensemi umitlenmesemi bilemdim bide siz bskarmismiz babamı hayali cizgiler gözüküyor

Eklentiler

• 16755846090344945165620026990862.webp
    16755846090344945165620026990862.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 82
Birtanem ben silik de olsa çizgi göremiyorum malesef :( üzülme Allah bütüktür, bilemeyiz . Ama LH testinde t çizgisini daha koyultacak kadar olan gebelik, HCG testinde de kesin çıkardı

Ben duramafim bugün gene yaptım bı değişiklik varmıdır gorebiliyormusunuz agliyacam valla bu belirsizlik çok yoruyor inşani umitlensemi umitlenmesemi bilemdim bide siz bskarmismiz babamı hayali cizgiler gözüküyor
Canın maalesef göremiyor bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim ama,ge belik testi çok net çıkmıştı,yani net olarak görünmesi gerekirdi

Canın maalesef göremiyor bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim ama,ge belik testi çok net çıkmıştı,yani net olarak görünmesi gerekirdi
Rabim hakinizda hayırlısını guzelini versin inşallah ben çok girmeyi hayal ediyorum ama hiç goremiycem sanırsam rab kucağınıza almayı nasip eder inşallah

Back
X