- 25 Ocak 2023
- 227
- 64
- 13
- 23
- Konu Sahibi filiz nida
-
Bende hiç biri yok ara sıra kasigim batıyor ve adetim 4 gün önce gelmesi gerekiyrdu gelmedi ve ondan 2 gün öncede bir dsmala kan gledi başka yok pazartesi gelmişti sanırsam ondan umitlendim ben sanki bana gözüküyor gibi bayanın birde sanki var gibi demiş bskalim salı günü birdaha yspacam nasip artık agrilar girdi kafama takaktsn umitlenmiştimHiç umutsuz olma canım rabbim öyle bir bir anda veriyor ki zaman gecsede inanamiyorsun,bel ve kasık ağrım vardı birde göğüs agrisi
uc gun sonra yine yap test var gibi ama.cok cücük gibiŞuanda yaptım ve 5 dknin içinde böyle oldu silik bir çizgi var gibi yada banami öyle gözüküyor sizde bakabilirmisiniz
İnşallah brkliyemilrsem perşembe günü ypsicagimuc gun sonra yine yap test var gibi ama.cok cücük gibi
Canım bende görmedim ama sen 15 günde adet oluyorsan demekki 10 cu gün yumurtlamış olmalısın yani gebelik oluştuysada 11 xi günnen hesaplanıyor busa o demek oluuorki 8 gün geçmiş daha cizgi görülmesçin en azı 4 gün daha geçmelidrBende hiç biri yok ara sıra kasigim batıyor ve adetim 4 gün önce gelmesi gerekiyrdu gelmedi ve ondan 2 gün öncede bir dsmala kan gledi başka yok pazartesi gelmişti sanırsam ondan umitlendim ben sanki bana gözüküyor gibi bayanın birde sanki var gibi demiş bskalim salı günü birdaha yspacam nasip artık agrilar girdi kafama takaktsn umitlenmiştim
Yani bir hafta brkleem lazım en son 11 ocakta afet gördüm 16 sında bitti birdaha tık yok ve pazartesi günüde damla kan gördümCanım bende görmedim ama sen 15 günde adet oluyorsan demekki 10 cu gün yumurtlamış olmalısın yani gebelik oluştuysada 11 xi günnen hesaplanıyor busa o demek oluuorki 8 gün geçmiş daha cizgi görülmesçin en azı 4 gün daha geçmelidr
26 cı günündesin demekki yerleşme kanamsı olduysa 30i demek hemin gün yumurlama gününden en az 6 gün geçmiştir eğer varsa 2-3 güne belli edeecektir şubatın 7si test yap eger yoksa doktora görünYani bir hafta brkleem lazım en son 11 ocakta afet gördüm 16 sında bitti birdaha tık yok ve pazartesi günüde damla kan gördüm
b3klerkende zaman gecmiyoİnşallah brkliyemilrsem perşembe günü ypsicagim
Valla geçmiyor daha pazar sizin vermi gebeliginiz hastertinizb3klerkende zaman gecmiyo
Tammdir çok teşekur ederim26 cı günündesin demekki yerleşme kanamsı olduysa 30i demek hemin gün yumurlama gününden en az 6 gün geçmiştir eğer varsa 2-3 güne belli edeecektir şubatın 7si test yap eger yoksa doktora görün
ben kecen yil bu zamanlar hamişdim kusuyodum gece gunduzValla geçmiyor daha pazar sizin vermi gebeliginiz hastertiniz
İnşallah Allah razı olsun Rabbim daima evlatranizi size bagişlasin imşallahben kecen yil bu zamanlar hamişdim kusuyodum gece gunduzsimdi kucagimda 6 aylik rabbim sanada bu gunleri yasatsin insallah
Kizlar bugün ilk idrarla yaptım böyle çıktı var gibi bı gölge var gibi sizce napmaligim26 cı günündesin demekki yerleşme kanamsı olduysa 30i demek hemin gün yumurlama gününden en az 6 gün geçmiştir eğer varsa 2-3 güne belli edeecektir şubatın 7si test yap eger yoksa doktora görün
Canım gözükmüyo yarın doktora görünKizlar bugün ilk idrarla yaptım böyle çıktı var gibi bı gölge var gibi sizce napmaligim
Kizlar bugün ilk idrarla yaptım böyle çıktı var gibi bı gölge var gibi sizce napmaligim
Mesagını şimdi anca gördümKizlar bugün ilk idrarla yaptım böyle çıktı var gibi bı gölge var gibi sizce napmaligim
belki fotoda iyi gözükmüyo yeniden ata bilirmisinKizlar bugün ilk idrarla yaptım böyle çıktı var gibi bı gölge var gibi sizce napmaligim
belki fotoda iyi gözükmüyo yeniden ata bilirmisin
İnşallah tez bir zamanda güzel haberler alırızKizlar bugün ilk idrarla yaptım böyle çıktı var gibi bı gölge var gibi sizce napmaligim
Bende dün yaptıp çıkmadı bu gün adet olmam gerekirdi olmadım yarın olucam qalibaKizlar bugün ilk idrarla yaptım böyle çıktı var gibi bı gölge var gibi sizce napmaligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?