- 25 Ocak 2023
- 227
- 64
- 13
- 23
- Konu Sahibi filiz nida
-
Kizlar benmi yanliş görüyorum var gibi ama benmi hayal görüyorum sizce ?Ay inşallah hamişsindir canım tekrar bir test yapabnilsen evde artık çıkar net olarak diye düşünüyorum eğer geç döllenme falan değilse tabi
Kizlar benmi yanliş görüyorum var gibi ama benmi hayal görüyorum sizce
Dayanabilirsen yarın sabah yapsan daha iyi olur :)Yarın sabah mi yapsam simdimi
Aşırı silik eğer kuruma çizgisi değilse belki olabilir ama o çizginin pembe ve biraz daha koyu olması gerek.. İnşallah vardır canımKizlar benmi yanliş görüyorum var gibi ama benmi hayal görüyorum sizce ?
Yaptim testi gelbelik testini sizce ?
Ama ilk 10 dk içinde attım sizeAşırı silik eğer kuruma çizgisi değilse belki olabilir ama o çizginin pembe ve biraz daha koyu olması gerek.. İnşallah vardır canım
Evet sabah 5 gün olucak siz gorebiliyormusunu zCanim ins gönlünce olur her şey regli gecikmesi yaşadın mı ?
Çok belli belirsiz gibi kuzum bi kan ver istersen senin için daha garanti olur için rahat eder hemEvet sabah 5 gün olucak siz gorebiliyormusunu z
Ara sıra kaşık adet olacakmisim gib agrislar giriyorBence de bi kaç test daha yapıp takip edip kan verebilirsiniz 2 gün sonra daha koyu çıkar çizgiler
Kaç gün kaldı adetine geçti mi yoksaAra sıra kaşık adet olacakmisim gib agrislar giriyor
Ohoooo 7 gün geçtiKaç gün kaldı adetine geçti mi yoksa
Geçti bugün gene test yaptım ilk idrarla böyle çıktı bilmiyorum ya 8 falan gecikti halda gelecek gibi değil gelmiyorKaç gün kaldı adetine geçti mi yoksa
Normalde düzenli midir. Bizde eşimle korunmayı bıraktıktan sonra benim normalde düzenli olan adetim sapıtmıştı. 5 ay sonrada hamile kaldım. Yani rahim bebek arıyor derler inşallah sizdende güzel haber alırızGeçti bugün gene test yaptım ilk idrarla böyle çıktı bilmiyorum ya 8 falan gecikti halda gelecek gibi değil gelmiyor
Geçti bugün gene test yaptım ilk idrarla böyle çıktı bilmiyorum ya 8 falan gecikti halda gelecek gibi değil gelmiyor
İnşallah banami gözüküyor sizde gördünüz mü ve salı günü kan vermeye gidicem çıkarmı sizceNormalde düzenli midir. Bizde eşimle korunmayı bıraktıktan sonra benim normalde düzenli olan adetim sapıtmıştı. 5 ay sonrada hamile kaldım. Yani rahim bebek arıyor derler inşallah sizdende güzel haber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?