15 günde 7 kilo

lilapause

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
50
6
öncelikle boyum 175 kilom 96ydı bedenimde alt 42/44 üst 40.bel çevrem 78 cm kalçam 112 cm!
96 kiloydum ancak hiç bi şekilde 96 göstermiyodum 80 kilo gibi gösteriyodum.
yeme düzenim çok bozuktu.çikolatayla beslenen bi insandım resmen. 1 kutu nutellayı tek oturuşta yerdim ama yemek yemezdim(mesela sabah kahvaltısı). sonra tekrar acıkır yine çikolatalı şeylere saldırırdım.
ekmek yeme alışkanlığım normaldede yoktu günde 3 dilim ekmek anca yerdim.asla salata yemezdim. her yaptığım yemeğin içine tereyağı koyardım.makarnayı çok severdim.hergün günde en az 2 kere koca tabak makarna yerdim.sıcak çikolata , çikolatalı pastalar her günümde vardı mutlaka.
ve aşırı derecede yemek seçen bi insanım sebze yemem hiç taze fasulye bezelye patates hariç.fiziken üst tarafımda hiç bişey yoktu.bacaklarım kalındı ve kalçalarım genişti.sonra bir gün birisi bana yüzün mükemmel dercede güzel otururken baktığımda dünyanın en güzel kızısın ama ayaktayken bacakların kocaman dedi.sonra ben eve gittim üstümü çıkardım ve geçtim aynanın karşısına napıyorum ben , ben ne oldum diye.göbeğimde çıkmıştı biraz.bacaklarım gerçekten kalındı.sonra o gece nette diyet zayıflama ilgili bir sürü videolar izledim yazılar okudum bilgisayarı kapattım ve yatağa uzandım kendimi içimdeki sesi dinledim.kendime yüz kere sen aptalsın dedim.çikolatanın tadı hep aynı sürekli yediğinde sana bi farklılık katmıyo dedim. makarna ne ki dedim daha lezeetli ve sağlıklı yiyecekler var dedim. iç sesimle bayağı çatıştım ve kendimle konuştum. sonra olayın beynimde bittiğini farkettim ve kendime söz verip yemin ettim 75 kilo olmak için.
herşey başlamıştı işte.

sabahları 1 tatlı kaşığı un yarım çaybardağı süt ve 1 yumurtayı karıştırarak omlet yapıyorum kesinlikle yağsız.yanında 1 adet salatalık yiyorum. kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir yiyorum.şekersiz çay içiyorum.(zaten normaldede şekersiz içerim)ve 1 dilim ekmek yiyorum. peynirim sütüm yoğurdum hepsi normal light değil.

öğlenleri bi göbek salatayı 4 e 5e bölüyorum ve bölünen bi parcasını alıp doğruyorum.1 havuç rendeliyorum. 1 salatalık doğruyorum. üstüne 60 gram kadar teflon tavada küçük küçük pişirdiğim tavuk göğüsünü , ve ya küçük bi kutu yağı alınmış ton balığı koyuyorum. her salata sağlıklı değil sosuna dikkat edin . ben yağsız yiyorum çünkü zeytinyağını sevmem zaten. limon bi tatlı kaşığı nar ekşisi (arada bir ) sirke( arada bir ) ve nane kekik pul biber atıyorum bazende. ama en çok sadece limon koyup yediğim oldu. salatanın yanında 1 bardak ayran ve ya lıght kola içiyorum. salata malzemenizde ki sebzeleri siz arttırabilrsiniz ancak ben söylediğim gibi domates falan ağzıma sürmedim hayatım boyunca kokusu bile miğdemi kaldırıyo.

akşam yemeğinde malesef bardak çorbalardan yapmak zorunda kalıyorum domateslisi veya tavuklusu. domateslinin içine nane ekliyorum. tavuklunun içine limon ve köri ekliyorum.
yine öğlenki salatanın aynısını yapıyorum ama bu sefer etsiz yapıyorum.ve 1 bardak ayran veya yağsız cacık yiyorum.

günde 2 kez bi öğle yemeğinden önce ve akşam yemeğinden sonra form çayı içiyorum.

gece yatmadan önce 2 bardak su içiyorum . sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su içiyorum. ve her yemek yememden ara öğünden önce 2 bardak su içiyorum. benim ilacım suyum diye bi lafım var hatta.

15 gündür yani o geceden sonra ağzıma 1 kez bile tatlı , çikolata , tereyağı , alkol sürmedim.

canım çok makarna isteğinde uyguladığım tarifi vereyim size.

boncuk makarnayı haşlıyorum yağsız sadece tuzlu olarak. yine haşlandıktan sonra yağ katmadan önce bi tabağa 3 yemek kaşığı makarna koyuyorum . içine göbek salata 3 tane minik kornişon turşu , nar eksişi limon salatalık ekliyorum biraz baharat katıyorum yağsız ton balığımı koyuyorum bi güzel karıştırıyorum ve yanında 1 bardak light kolayla güzelce yiyorum.

ara öğünleri bazen uyguluyorum sadece. 1 bardak çorba, bi tas cacık, 1 bardak ayran ve salatalık, 1 yada 2 adet grisini gibi hafif ama tok tutucu şeyler yiyorum.

canım çok tatlı istiyo çikolata ama kendime söz verdim hiç ağzıma sürmedim.

tatlı krizim gelince hemen 1 büyük bardak su içip kayısı form çayı yapıyorum ve içine 1 çay kaşığı taçın atıyorum onu içiyorum böylece bastırılmış oluyo.

bu gün tam 15 gün oldu diyete başlayalı.ve 96,8 kilodan 89,2 ye düştüm.

bu yazdıklarımı bi yerden almadan kendimi bildiğim için kendime göre kalori hesabı yaparak böyle bişey geliştirdim. günde 2000 kaloriden fazla alıyordum diyetten önce. şuan günde en fazla 1000 kalori alıyorum genellikle 900 civarı alıyorum.

hepimizin ilacı su kızlar . lütfen hepiniz bol bol su için ve kendinize söz verin lütfen. umarım yazdıklarımın faydası olur . yada size yeni bi umut yeni bi başlangıç için moral olur.

selam ..sanki benı anlatmışsın..
aynı yeme biçimi aynı boy aynı kilo..aynı dert

sen biyerden başlamışsın ne güsel keşke bende başlayabilsem senın gb...

yedikelrin az geldi bana ben şahsen açlıktan ölürüm bunları yesem. bu arada spor yuruyuş vs yapıyor musun.
yakın zamanda benimde basenim 112 cm di şimdi 102-103 oldu. aynen senin gibi ustum ince ama yuruyen bir popoyum adeta

yürümekten nefret ediyorum be ya her yere arabayla gidiyorum. ama 15 gün içinde 5 kere falan evde deli gibi dans ettim ter içinde kaldım

bende yürüyüşle veriyorum desem yeri bende boğazımı pek tutamıyorum anlayacağın bide sürekli her akşam basen hareketi yapıyorum. kalçamı 95 e indirmek hedefim. düğünüme 3 ay kaldıda balayında nasıl bikini giyeceğimi düşünüyorum

ay ne güzel şimdiden tebrik ederim :) umrım istediğin ölçülere düşer güzel bi balayı geçirirsin :)

15 günde bu kadar verilirse sonra iştah acılıp daha cok alınabilir kilo ama yemeden fazla kısmamssın cok güzel.

sporun gercekten faydası oluyor vücut sıkılastrmaya.bu basenlerden bıktım bende yaa.cok hızlı veremiyommmmmmmm

ben 20 yaşındayken 62 kiloydum sonra 24 yaşında sevgilimden ayrıldıımda 78lere kadar çıktım millet evlenince şişmanlar ben evlenmeden naptım kendime ya sonra geçen yıl 2-3 ayda 72 leri gördüm bu sene tekrar başladım şu an 66.50 yim.
millet uzulunce yemez ben tam tersi, mutlu olmam lazım zayıflamak için

hızlı kilo vermek için çabalamıyorum ki ben. ayda 3 kilo vermek falan ideal ama ben yapım gereği çok çabuk kilo veriyorum.yoksa normal bi diyet öyle şok bi diyet değil ölümcül bişey değil.elimde olan bişey yok metobolizmam böyle. günde en az 15 kere küçük tuvalete 3 kez falanda büyüğe çıkıyodum. diyetten sonra büyük günde1e 2 ye düştü ama küçük yine aynı.

bence gayet tok kalınacak yiyecekler ortalama 2 günde 1 kilo vermişsin bence gayet başarılı. geri alacağını sanmam çünkü yemekler açlık derecesinde değil. aç karnına su içmek zaten bedeni zayıflatır. tebrik ederim böyle yemeğe devam ederek kilonu korursun. bir de tek oturuşta bir kutu çikolata kalp çarpıntısı yapmıyormuydu ya kafein içeriyor sonuçta kiloyu geçtim sağlığını bozar.zayıf bile olsaydın bundan vazgeçmeni öneririm

zaten ben daha bu genç yaşında yüksek tansiyon ve kalp hastasıydım.2 sene tedavi gördüm. nabzım 180di normal otururken bile. yürüyüş koşu yapınca 250lere çıkıyodu . tansiyonum ise 19/20 küçüğüm ise 15/17 oluyodu. çok sorunlar yaşadım çarpıntı çok yaşadım kaç gece uyukusuz kaldım. geceleri ölcem sanıp uyuyamadığımı biliyorum ben. çünkü çarpıntım uyku sırasında gelişiyodu ve uykudan ağrıyla uyanıyodum. şuan tansiyonum çok iyi nabzımda yine yüksek ama 110 ama buna şükrediyorum ben.

çay kahve kola çikolata kako gibi kafein içeren herşeyi şimdilik tamamen çıkarsan onun yerine şekersiz süt tuzsuz ayran yoğurt yesen daha da düzelebilir tansiyonun.ayrıca diyet kola bile olsa kola kilo yapar onun yerine limonlu soda içebilirsin çok leziz veya elmalı soda da çok güzel ama ekşi elma olanına bayılıyorum ben normal elma değil. ekşi yeşil elma ekşi yeşil erik ay canım çekti bahsederken bayılırım ekşi meyvelere

domates ve süt ağzıma sürmüyorum . hiç kendimi domates yerken veya süt içerken hatırlamıyorum. sevmiyorum hiç. haşlanmış yumurtanın da beyazını yemem asla.yağlı et yemem. tatlı meyveleri sevmem pek. karpuzu severim ama tatlı olunca değil. yeşil erik portakal severim kivi severim ananas severim.

karpuz üzüm gibi şekerli meyveler kilo yapar zaten. domatese ben bayılırım. domates sevmeyen biri ile ilk kez karşılaştım. sütü de severim. şekerli süt kilo yapar zaten sevmemen iyi olmuş. benim özellikle şunu yiyemem dediğim birşey yok. sadece çok sevdiğim şeyler var.özellikle meyvelerin hepsi domates salatalık beyaz yumuşak peynir süt dondurma yaş pasta.
çörek otunu da yemeklerden yarım saat önce 1 çay kaşığı kadar alırsan hem varsa kabızlığı giderir hem zayıflatır. yemeklerden sonra alırsan kilo yapar. bu yaptığın diyete yardımcı spor olarak neler yapıyorsun. sporu aç karnına yaparsan daha çok zayıflatır.

ayy çörek otuda hiç sevmem ya. şekeri pek sevmiyorum zaten. şerbetli tatlıları falan sevmem. az şekerli şeyleri severim . çikolataya bayılırım işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…