- Konu Sahibi zedgeliGunler
-
bence de pekmezi tahinle karıştırıp yemek daha mantıklı. yağlı olduğu için şişmanlatabilir. (bünyeye de bağlı)
sabah aç karnına 1-2 kaşık yer aşkam da yatmadan önce 1 kaşık alırsak belki iyi olur. ben kendi adıma demir emilimi düşük biri olarak bende kan yaparsa belki bünyem güçlü olacağından arısütü-bal-polen de alıyorum, cicibebeden de gına geldi, belki işe yarar. 3 haftada 800 grama yakın aldım.
bu arada polen de iştah açıyormuş. arısütü bal polen enerji verir hüçrelerin yenilenmesini sağlar. sabah aç karnına 1 kaşık alıyorum, o gün gerçekten daha çok yemek yiyorum. bence iştah şurubu kullanacağınıza 1 kaşık aç karnına arısütü bal polen karışımını siz de tüketin, benimki 8000.
8000 ve üzeri olsun.
Benim sorunumda kilo alamamak hatta annem ve babamin sorunuda benim alamadigim kilolar:)boyum 1.60 kilom 49 ideal kilom 55 falan ama olmuyor iste,isallah bu tarif iseyarar hemen baslicam sonuclari yazarim
rica ederim ne demek,inş devamı gelirtarif için çok teşekkürler gerçekten 10 gündür deniyorum 2 kilo aldım bile
Beni anlayan biri çıkmış,asıl ben teşekkür ederim sana canımButun sayfalari tek tek okudum ve cook uzuldum.kiz bisey duymus ve bize destek olmak adina paylasmis ama nekadar ustune gidilmis.paylasmayadabilirdi arkadaslar.yapmayin nankor olmayin bukadar.kimse zorlamiyo yap diye.isteyen yapar fikir kafasina yatmayanda kapatip baska topige gecer bu kadar basitt.ben 45 kiloydum yillardir.bebebuskuvisi yemege yasladim gecen ay sanirim duzenli yiyemedim 1kilo aldim 46oldum simdi ama hedefim 50 ustu.sayfalarin hepsini okuyunca inat yaptim dierlerine inat basliyorum su saatte kalkip tesekkur ederim kardesim paylastigin icin.bende yazicam durumu ilerleyen gunlerde.hadi hayirli geceler herkese
bunu bende yapıyorum iştahı acayip açıyor..Merabalar...Beni bu topicte çok görmüşsünüzdür,çünkü ben de kilo almaya çalışanlardanım...Dün halamlara gittim bi baktım halam gözle görülür bi şekilde kilo almış bunu ona da söyledim,evet dedi bi tarif uyguluyorum 15 günde 3 kilo aldım herkes de farkediyor dedi.Ben de hemn buraya koştum benim gibi zayıflığından yakınan arkadaşlarıma yardımcı olmak için...Ben de yarın başlıyorum bu tarife,inşallah kilocukları alırız
Sabah aç karna bi çaybardağının yarısına su doldurup içine pekmez döküp karıştırıyosunuz,ve içiyonuz...Akşam da tam uyuyacakken aynı tariften yapıp içip uyuyosunuz...Eminimki hepiniz bu tarifle kilo aldığınızı farkederek buraya koşacaksınızDüzenli bir şekilde uygulamayı unutmayın...
Katılıyorum sanabunu bende yapıyorum iştahı acayip açıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?