- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi zedgeliGunler
Ben de ramazandan önce 53 kiloydum ama şuan 50yim.İştah şurubu olarak ne içiyosun?
sipraktin diye bir şurup
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ramazandan önce 53 kiloydum ama şuan 50yim.İştah şurubu olarak ne içiyosun?
Bunu biçok kez duydum burada hatta kullanıp istediği kiloya ulaşan da varmış.Kaç gün kullandın peki?sipraktin diye bir şurup
,haa doğru ya siz denemeden ,bilmeden bilirsiniz herbişeyi
Bunu biçok kez duydum burada hatta kullanıp istediği kiloya ulaşan da varmış.Kaç gün kullandın peki?
acaba sürekli kullanmadığın için mi kilo alamadın(?)
boyun kaç peki?Pekmez çok sevmem ama deniycem bunu.
Bende 47 kiloyum bi 3 kilo alsam daha iyi olucam ama alamıyorum :)
13-14 günde 2 kilo alırsın bilemedin 3bende 50 kiloyum bi 55 olsam falan yeter diyodum da yine de ben deneyeyim şunu belki işe yarar zaten 13 14 günüm var bu zamanı güzel değerlendireyim
3 kilo ne ki bee,alırsınPekmez çok sevmem ama deniycem bunu.
Bende 47 kiloyum bi 3 kilo alsam daha iyi olucam ama alamıyorum :)
15 düzenli dene bu pekmezi en az 2 kilo alırsın,ama dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyo belki daha az belki de daha fazla kilo alırsın bu süre içerisnde14 günde 2-3 kilo mu? ben 2 ayı geçti 3 kilo zor aldım yemeğimide bayağı arttırdım bebe bisküvisi falan da yedim gerçi bünyeden bünyeye değişir.bende şimdilik 3 kilo daha alsam yeter diyorum keşke bende 14 günde 3 kilo alabilsem
13-14 günde 2 kilo alırsın bilemedin 3
13-14 gün çok az istediğin kiloya ulaşman için en az 1 ay düzenli yap güzel bi sonuç alırsın
Evet doğru söylüyon üniv gidince ders sınavlar fln derkenn pekmezle fln uğraşamaz insanyok ya 1 ay yapamam 2 hafta sonra üniversitem başlayacaak bende istanbuldan sakaryaya göç edeceğim haliyle yurtta kalıyorum da zor gelir bana o evde bile üşenerek yapcğm halde
Kan yapıyosa sıcak tutuyosa hele de zinde tutuyosa ne mutlu bizee bunlardan güzel şey mi olur,daha fazla yiyin kızlar daha fazla zinde olalımm,yaşasınnah kızlar ya pekmez kan yapıcıdır sıcak tutar zinde tutar fakat herkesde kilo aldıracak değil ya teyzen kaç yaşında sen kaç yaşındasın teyzen nerden baksan 10-15 yaş büyüktür yada daha fazla senin metonla onunki bir mi allah aşkına
çok tatlısın ama dikbaşlısın cnm ben sadece yol göstermek istedim ve ayrıca insanlara pekmez birinde yaradı diye hadi yiyelim oley gibi şeyler söyleme hakkına sahip değilsin pekmezin zararları olabileceğini ve ölüme yol açabileceğini düşündün mü hiç
çok tatlısın ama dikbaşlısın cnm ben sadece yol göstermek istedim ve ayrıca insanlara pekmez birinde yaradı diye hadi yiyelim oley gibi şeyler söyleme hakkına sahip değilsin pekmezin zararları olabileceğini ve ölüme yol açabileceğini düşündün mü hiç
bunu hiç duymamıştım daha neler