- 11 Mayıs 2007
- 737
- 29
- 39
walla puff cum tüm sayfaları okudum ben de bişi sormak istiyorum bu saçlar için olan karışıma benzer aktarlarda hazır satılan saç bakım yağını kullanıyorum 9-10 yağın karışımı ama içinde sarımsak ve çam terabentin yok ben çam terabentini şampuanımda kullanıyorum bir de entele kullanmaya başladım acaba şu senin formülemi geçsem bilgi verir misin :asigim: şu senin kitap da entele otuyla ilgili birşey yazıyormu canım saçlar için...
Bir de göz hastalıklarıyla ilgili bişi gördüm bi arkadaş scan etmiş içindekiler bölümünü senin kitabında varsa ya da o arkadaştan rica etsem göz hastalıklarıyla ilgili bölümü yazabilir misiniz?
şimdiden tşkler hepinize a.s.
Canim nasil bi karisim kullandigini bilmedigim icin bi yorum yapamicam.. ama Sarimsak yagiyla cam terebenti özellikle kac kez altini cizdim bende unuttum bu karisimin bel kemikleri.. bunlar olmazsa olmaz... bunu unutmayin..
- Göz bölümüyle ilgili olarak özet yapicak olursam : göz kasintilari - göz kanamasi-arpacik- göz kapaklari iltihabi- göz zafiyeti - göz sismesi... bunlardan hangisini isterseniz ona göre belirtin bende yaziyim..öpüldünüz :)