• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günde 3 kilo kesin!!!

Sen de bu tarifle mi kilo aldın:40:
Senin adına mutlu oldum darısı bizim başımıza:))

amın canım insallah daha dafazla alırım kılo.boyuma gore gerckten cok az.bırde omzlar genz gogus bolgesı yok tamamen kupkuru.hele yuz desen et yok yanı göz altlarım cokuk.

arkadaşlar bende sizdenim ama bir kç fikir vericem sizlere. 42 kiloydum şuan tokken tartıldığımda 47 acken 46 falan'ım hala az evet biliyorum ama benim yaptığım tek şey evime bir tartı alıp sabah kahvaltsnı sıkı yapmam . yıllardır doktor derdi kahvaltnı sıkı yap diye ama iştahım olmuyordu işte.. şimdi sabah işe giderken erkek kalkıp kahvaltı yapıyorum üstne çilejkli süt içiyorum bir gün kahvaltı yapmim miğdem kazınıyor bayılcak gbi oluyorum artık alıştım çünkü. en önemlisi öğünlü yemek sabah öğle aksam hep aynı saatlerde yemek çok kilo aldrıyor bazı diyetler var 1 haftada 3 kilo falan ben sağlıklı yavaş kilo almayı terch ederim kilo eşit payda vucudumda dağıldı , dier türlü olsa ya kalcada ya basende fln olurdu en sağlıklsı yavaş almak . he birde gece yatarken makarna yiyin basın kafayı yatın ama bir dezavntajı var bunun bi gece unutur yatmadan yemessenz gece 4 gbi uyanırsınz açlıktan :)) alışınca tabi..he birde şu çikolatalr varya hani maximus falan içinde fındk fıstık olan onlrn kalorsi cok yüksek hergün bitane yiyiorm tadını sevmiyorm aslnda ama dişimi sıkmak zorundayım =) gerçekten etkili arkadaşlar

pekmezi içiyordum ama pekmezim bitti şimdi hamur işlerine dadandım elmelı kurabiyeyi çok severim onu yapıyorum eşim işten gelene kadar 2 tepsi kurabiyenin 1 tepsisini yiyorum sabah tartıya çıkıyorum 47 kilo geliyorum akşama kadar sadece hamur işlerinden yiyorum taaki tartıda 49 kiloyu görene kadar ertesi gün tartıya çıktığımda 48,200 falan geliyorum o kiloyu garantilemek için yine aynı şeyleri yapıyorum yani 3 gün içerisinde zorlaya zorlaya nerdeyse 1 kiloyu alıyorum üzüm pekmezim bitti ama evde keçiboynuzu pekmezim var akşam yatmadan önce bişeyler yiyip 3-4 yemek kaşığı sulandırmadan içiyorum gece bebeğimi emzirmek için kalktığımda aç oluyorum başucuma kurabiye koyuyorum onlardan yiyip yatıyorum sabah deli gibi aç oluyorum eskiden sabahları bir lokma yiyemezdim şimdi yiyorum kafaya koydum akıcam kiloyu ayın 18'inde ankaraya gidicem çok şükür bana artık vebalıymışım gibi davranamıycaklar ayın 29'unda kaynımın nişnı var ve alıcağım elbisenin artık üzerime olmasını istiyorum.hamur işine önem verin kızlar gerçekten işe yarıyor birazda azim lazım tabi azmedin başarıcaksınız...

3yıldır psikolojım cok bozuk 1.70 boy 50kg umarım pekmezle kılo alablrım cok mutsuzum güzelliğim gölgelendi yüzüme bakasım gelmiyor:((nolur tüm tecrüberlinizi yazın

3yıldır psikolojım cok bozuk 1.70 boy 50kg umarım pekmezle kılo alablrım cok mutsuzum güzelliğim gölgelendi yüzüme bakasım gelmiyor:((nolur tüm tecrüberlinizi yazın

Al bendende okadar 5 yıldır 47 kiloyum :( 170 boyla cildim filan bile çok bozuldu :14::14:

bende kilo almak istiyorum tabi en başta sağlık olsun ama herkesin ayy nekadar zayıfsın kupkuru kalmışsın gibi glaflarından çok sıkılıyorum sinir oluyorum insanlara ya bi çenenizi tutun dimi kim çok zayıf olamk isterki neyse hamileyken ne güzel 63 kiloya çıkmıştım ama 1 ayda gitti hepsi yine 47:(inşalalh bu pekmez işe yarar denicem tarifi hepimiz sağlıklı kilolar alırız inş

bu yaşıma kadar şu pekmezi sevemedim gitti, çok tatlıyı sevmiyorum belkide bu yüzden iştah yok millet yemek yemez tatlı yer kilo alır.
köyde özel kara üzüm pekmezi yaptırdım en fazla 3kere iciyorum kokusu ve tadı midemi kaldırıyor. bi alışsam belki yüzüme kan gelcek kansızlık var bende ilaç iciyorum yok yine de cok üşürüm mesela yüzümde renk yok bu nedir ya ... öff

kızlar merhaba moralim çok bozuk. önceden de iştahım yoktu. şimdide iyice kesildi. herkes zayıfladığımı söylüyor. kendimi daha da kötü hissediyorum. ne yapacağım bilemedim. iştahımı açıp 5 kilo almam lazım. yoksa ben ben olmaktan çıkacağım. :43::85:

Selam kizlar araniza yeni katildim bende kilo almak isteyenlerdenim boyum 1.70 kilom 51 almam lazim hic memnun degilim halimden :(

kızlarr tüm sayfayı tek tek okuyamadım,konu başlığı dikkatimi çekince daldım hemen içeri :) çok merak ediyorum deneyenleri ,işe yaradı mı ona göre başlıyayım. normal pekmez mi yoksa keçi boynuzu mu ? keçi boynuzunu biliyorum iştah açıyor çokda işe yarıyormuş ama benim üşengeçliğimden bişeyi uzun süre sürdüremiyorum, o kötü oluyor işte ama bunu merak ettim basit birşeyde deneyebilirim ... Özellikle bu arada konu sahibinde işe yaradı mı onu merak ediyorum :)

ben şu satılan bulk yada gainmax den alıcam arkadaşım bulk aldı düzensz kllanmasna rağmen kilo almaya bşladı.bnde 21 yaş1.64 boy 45.5 killoym..17-18 yşımda 48 kiloydm ben yaaaa

kızlarr tüm sayfayı tek tek okuyamadım,konu başlığı dikkatimi çekince daldım hemen içeri :) çok merak ediyorum deneyenleri ,işe yaradı mı ona göre başlıyayım. normal pekmez mi yoksa keçi boynuzu mu ? keçi boynuzunu biliyorum iştah açıyor çokda işe yarıyormuş ama benim üşengeçliğimden bişeyi uzun süre sürdüremiyorum, o kötü oluyor işte ama bunu merak ettim basit birşeyde deneyebilirim ... Özellikle bu arada konu sahibinde işe yaradı mı onu merak ediyorum :)
Konu sahibi burda sonunda:1: Ben 1 ay düzenli kullandım ve 2 kilo aldım,evet 2 kilo aldım bu bile beni çok şaşırttı hiç kilo almam yıllardır:ssz: 2 haftadır içmiyorum,yine bugün başladım içmeye pekmezi ay sonunda yine uğrarım buraya inş bu sefer 3 kilo aldım diye gelirim buraya:16:Özellikle iştahın çok açılıyor onu garanti diyebilirim...Üzüm pekmezi kullanıyorum ben bi ara keçi boynuzu pekmezi denedim içemedim tadı kötü geldi.:34:

Benim sorunumda kilo alamamak hatta annem ve babamin sorunuda benim alamadigim kilolar:)boyum 1.60 kilom 49 ideal kilom 55 falan ama olmuyor iste,isallah bu tarif iseyarar hemen baslicam sonuclari yazarim

Konu sahibi burda sonunda:1: Ben 1 ay düzenli kullandım ve 2 kilo aldım,evet 2 kilo aldım bu bile beni çok şaşırttı hiç kilo almam yıllardır:ssz: 2 haftadır içmiyorum,yine bugün başladım içmeye pekmezi ay sonunda yine uğrarım buraya inş bu sefer 3 kilo aldım diye gelirim buraya:16:Özellikle iştahın çok açılıyor onu garanti diyebilirim...Üzüm pekmezi kullanıyorum ben bi ara keçi boynuzu pekmezi denedim içemedim tadı kötü geldi.:34:

:) canım sağol cevabın için , sende işe yaradıysa tamam en azından önümde olumlu örneği var denemekten zarar gelmez bende denicem inşallah, üşengeçlik yapıp da bırakmazsam bir ay sonra sonucumu sizlerle paylaşırım . Şimdilik bnde 2 kilo alsam yeter çünkü bende doğru düzgün kilo alabilen biri değilimdir gram oynar sadece :( keçi boynuzunu severim ben zaten şu saatten sonra ne olsa içerim o psikolojideyim yani:(

aynen senin gibi düşünüyorum bende, biri bize yardımcı olabilir mi?* :) 1,69 boyundayım ve 49 kiloyum 8 10 kilo olsam ne hatun olurum diyorum :) bende de o sorun var bir şeyi uzun süre sürdüremiyorum aklıma yemek yemek ya da bunları yapmak gelmiyor, iştahsızlıktan sanırım...

aynen senin gibi düşünüyorum bende, biri bize yardımcı olabilir mi?* :) 1,69 boyundayım ve 49 kiloyum 8 10 kilo olsam ne hatun olurum diyorum :) bende de o sorun var bir şeyi uzun süre sürdüremiyorum aklıma yemek yemek ya da bunları yapmak gelmiyor, iştahsızlıktan sanırım...

ay ay bu durumu yaşayan bilir ya çok kötü bi durum, kimi zaman karnım açıksa bile üşeniyorum işte , sözde bakalım başladım bişeylere bi kaç gün önce ama ne kadar sürdürebilcem, bize gerçekten bi yardım lazım tek olmuyor maalesef :((

Merabalar...Beni bu topicte çok görmüşsünüzdür,çünkü ben de kilo almaya çalışanlardanım...Dün halamlara gittim bi baktım halam gözle görülür bi şekilde kilo almış bunu ona da söyledim,evet dedi bi tarif uyguluyorum 15 günde 3 kilo aldım herkes de farkediyor dedi.Ben de hemn buraya koştum benim gibi zayıflığından yakınan arkadaşlarıma yardımcı olmak için...Ben de yarın başlıyorum bu tarife,inşallah kilocukları alırız:21:

Sabah aç karna bi çaybardağının yarısına su doldurup içine pekmez döküp karıştırıyosunuz,ve içiyonuz...Akşam da tam uyuyacakken aynı tariften yapıp içip uyuyosunuz...Eminimki hepiniz bu tarifle kilo aldığınızı farkederek buraya koşacaksınız:9:Düzenli bir şekilde uygulamayı unutmayın...

tarif için çok teşekkürler gerçekten 10 gündür deniyorum 2 kilo aldım bile :9::9::9::9:

Back