• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günde 3 kilo kesin!!!

bence de pekmezi tahinle karıştırıp yemek daha mantıklı. yağlı olduğu için şişmanlatabilir. (bünyeye de bağlı)
sabah aç karnına 1-2 kaşık yer aşkam da yatmadan önce 1 kaşık alırsak belki iyi olur. ben kendi adıma demir emilimi düşük biri olarak bende kan yaparsa belki bünyem güçlü olacağından arısütü-bal-polen de alıyorum, cicibebeden de gına geldi, belki işe yarar. 3 haftada 800 grama yakın aldım.
bu arada polen de iştah açıyormuş. arısütü bal polen enerji verir hüçrelerin yenilenmesini sağlar. sabah aç karnına 1 kaşık alıyorum, o gün gerçekten daha çok yemek yiyorum. bence iştah şurubu kullanacağınıza 1 kaşık aç karnına arısütü bal polen karışımını siz de tüketin, benimki 8000.
8000 ve üzeri olsun.

Çok iyi yapıyosun ben de aldım polen ve arı sütü; ama aktara nasıl içeceğimi sorduğumda kilo almak istiyorsan tok karnı iç dedi. sen aç karnı içiyormuşsun sanırım.. merak ettim iştahını açtı mı? Bi de benm midemi çok bulandırıyo ızdırap gibi :)))

Benim sorunumda kilo alamamak hatta annem ve babamin sorunuda benim alamadigim kilolar:)boyum 1.60 kilom 49 ideal kilom 55 falan ama olmuyor iste,isallah bu tarif iseyarar hemen baslicam sonuclari yazarim

boyuna göre çok zayıf değilsin bence
benimde boyum 1.60 43,5 kiloyum senin gibi 49 olsam başka bir şey istemem :)
aslında 40 kiloydum hatta bazen 39 oluyordum... bebe bisküvisi ve tahin pekmez sayesinde 3,5 kilo aldım ama ara verdiğim için gerisi gelmedi
yeniden başladım bunları yemeye hedefim yaza kadar 50-52 kilo olmak

Bi de şunu farkettim kızlar;Normalde regl olduğumda karnım çok ağrır ağrı kesici yemeden durmam,Ama bu pekmez tarifini uyguladığımdan beriidr hasta olduğumda karnım ağrımaz,artık ağrı kesici yemiyorum...kilo için işime yaramasaydı bile sırf bu ağrılarımın olmaması için içerdim...:16::21:

pekmezi bikaç gündür bende deniyorum bakalım bi faydası olacak mı :) onun dışında b 12 vitamini kullanıyorum gerçi kilo aldırmaz diyor dr lar ama iştah açması önemli... Arı sütünün tadı nasıl hiç denemedim. yemeğe düşkün olmasamda damak tadına düşkünümdür. arı sütü gerçekten kilo aldırıyor mu tadı nasıl bilenler var mı aramızda ? :)

Butun sayfalari tek tek okudum ve cook uzuldum.kiz bisey duymus ve bize destek olmak adina paylasmis ama nekadar ustune gidilmis.paylasmayadabilirdi arkadaslar.yapmayin nankor olmayin bukadar.kimse zorlamiyo yap diye.isteyen yapar fikir kafasina yatmayanda kapatip baska topige gecer bu kadar basitt.ben 45 kiloydum yillardir.bebebuskuvisi yemege yasladim gecen ay sanirim duzenli yiyemedim 1kilo aldim 46oldum simdi ama hedefim 50 ustu.sayfalarin hepsini okuyunca inat yaptim dierlerine inat basliyorum su saatte kalkip tesekkur ederim kardesim paylastigin icin.bende yazicam durumu ilerleyen gunlerde.hadi hayirli geceler herkese :3:

Butun sayfalari tek tek okudum ve cook uzuldum.kiz bisey duymus ve bize destek olmak adina paylasmis ama nekadar ustune gidilmis.paylasmayadabilirdi arkadaslar.yapmayin nankor olmayin bukadar.kimse zorlamiyo yap diye.isteyen yapar fikir kafasina yatmayanda kapatip baska topige gecer bu kadar basitt.ben 45 kiloydum yillardir.bebebuskuvisi yemege yasladim gecen ay sanirim duzenli yiyemedim 1kilo aldim 46oldum simdi ama hedefim 50 ustu.sayfalarin hepsini okuyunca inat yaptim dierlerine inat basliyorum su saatte kalkip tesekkur ederim kardesim paylastigin icin.bende yazicam durumu ilerleyen gunlerde.hadi hayirli geceler herkese :3:
Beni anlayan biri çıkmış,asıl ben teşekkür ederim sana canım:34:
Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın:ssz:

bende 42 45 arası kilodayım bi 50yi görsem devamı gelcek diye düşünuyorum :1:burda okuduğum kadarıyla çevreden gelen laflarda insanı üzüyo bi yandanda hırslandırıyo,bende deniycem bu tarifi inş. hepimiz ideal kilomuza ulaşırız bizde herkeste rahatlar:)

Merabalar...Beni bu topicte çok görmüşsünüzdür,çünkü ben de kilo almaya çalışanlardanım...Dün halamlara gittim bi baktım halam gözle görülür bi şekilde kilo almış bunu ona da söyledim,evet dedi bi tarif uyguluyorum 15 günde 3 kilo aldım herkes de farkediyor dedi.Ben de hemn buraya koştum benim gibi zayıflığından yakınan arkadaşlarıma yardımcı olmak için...Ben de yarın başlıyorum bu tarife,inşallah kilocukları alırız:21:

Sabah aç karna bi çaybardağının yarısına su doldurup içine pekmez döküp karıştırıyosunuz,ve içiyonuz...Akşam da tam uyuyacakken aynı tariften yapıp içip uyuyosunuz...Eminimki hepiniz bu tarifle kilo aldığınızı farkederek buraya koşacaksınız:9:Düzenli bir şekilde uygulamayı unutmayın...
bunu bende yapıyorum iştahı acayip açıyor..

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

ne zaman konuşuldu bu konular bilmiyorum ama ben de kilo almak isteyip alamayanlardanım :D boyum 1.74 kilom en son 52 ya da 53 gibiydi ..ya aslında şuan görenler hayran kalıyor tam manken fiziği ama ben 60 ken falan suratım falan daha tatlı duryordu fiziğim de etli olduğu için seksi duruyordu ..şimdi de güzel saçmalama demelerine ragmen insanların, ben kilo almayı cok istiyorum en azından bi 4 kilo..erkek arkadaşım da öyle istiyor..bu pekmez uygulamasını denicem fakat hakikaten sonuçlarınız ne oldu deneyenler? merak ediyorum bilgilendirin :)

eski bir konu ama yinede sormak istedim su ve pekmezin tadı çok kötü oluyor onun yerine aynı şekilde tahin pekmek yesekte aynı sonuç olurmu?:44:

Back