- 8 Şubat 2011
- 64
- 2
- 96
- Konu Sahibi zedgeliGunler
-
Sen de bu tarifle mi kilo aldın
Senin adına mutlu oldum darısı bizim başımıza:))
3yıldır psikolojım cok bozuk 1.70 boy 50kg umarım pekmezle kılo alablrım cok mutsuzum güzelliğim gölgelendi yüzüme bakasım gelmiyor(nolur tüm tecrüberlinizi yazın
Konu sahibi burda sonundakızlarr tüm sayfayı tek tek okuyamadım,konu başlığı dikkatimi çekince daldım hemen içeri :) çok merak ediyorum deneyenleri ,işe yaradı mı ona göre başlıyayım. normal pekmez mi yoksa keçi boynuzu mu ? keçi boynuzunu biliyorum iştah açıyor çokda işe yarıyormuş ama benim üşengeçliğimden bişeyi uzun süre sürdüremiyorum, o kötü oluyor işte ama bunu merak ettim basit birşeyde deneyebilirim ... Özellikle bu arada konu sahibinde işe yaradı mı onu merak ediyorum :)
Konu sahibi burda sonundaBen 1 ay düzenli kullandım ve 2 kilo aldım,evet 2 kilo aldım bu bile beni çok şaşırttı hiç kilo almam yıllardır 2 haftadır içmiyorum,yine bugün başladım içmeye pekmezi ay sonunda yine uğrarım buraya inş bu sefer 3 kilo aldım diye gelirim buraya Özellikle iştahın çok açılıyor onu garanti diyebilirim...Üzüm pekmezi kullanıyorum ben bi ara keçi boynuzu pekmezi denedim içemedim tadı kötü geldi.
kızlarr tüm sayfayı tek tek okuyamadım,konu başlığı dikkatimi çekince daldım hemen içeri :) çok merak ediyorum deneyenleri ,işe yaradı mı ona göre başlıyayım. normal pekmez mi yoksa keçi boynuzu mu ? keçi boynuzunu biliyorum iştah açıyor çokda işe yarıyormuş ama benim üşengeçliğimden bişeyi uzun süre sürdüremiyorum, o kötü oluyor işte ama bunu merak ettim basit birşeyde deneyebilirim ... Özellikle bu arada konu sahibinde işe yaradı mı onu merak ediyorum :)
aynen senin gibi düşünüyorum bende, biri bize yardımcı olabilir mi?* :) 1,69 boyundayım ve 49 kiloyum 8 10 kilo olsam ne hatun olurum diyorum :) bende de o sorun var bir şeyi uzun süre sürdüremiyorum aklıma yemek yemek ya da bunları yapmak gelmiyor, iştahsızlıktan sanırım...
Merabalar...Beni bu topicte çok görmüşsünüzdür,çünkü ben de kilo almaya çalışanlardanım...Dün halamlara gittim bi baktım halam gözle görülür bi şekilde kilo almış bunu ona da söyledim,evet dedi bi tarif uyguluyorum 15 günde 3 kilo aldım herkes de farkediyor dedi.Ben de hemn buraya koştum benim gibi zayıflığından yakınan arkadaşlarıma yardımcı olmak için...Ben de yarın başlıyorum bu tarife,inşallah kilocukları alırız
Sabah aç karna bi çaybardağının yarısına su doldurup içine pekmez döküp karıştırıyosunuz,ve içiyonuz...Akşam da tam uyuyacakken aynı tariften yapıp içip uyuyosunuz...Eminimki hepiniz bu tarifle kilo aldığınızı farkederek buraya koşacaksınızDüzenli bir şekilde uygulamayı unutmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?