- 8 Mart 2011
- 118
- 1
- 46
- Konu Sahibi zedgeliGunler
-
gıdacı olarak biliyorum araştırısan duyarsın illa kulaktan dolmamı bilmen lazım
Merabalar...Beni bu topicte çok görmüşsünüzdür,çünkü ben de kilo almaya çalışanlardanım...Dün halamlara gittim bi baktım halam gözle görülür bi şekilde kilo almış bunu ona da söyledim,evet dedi bi tarif uyguluyorum 15 günde 3 kilo aldım herkes de farkediyor dedi.Ben de hemn buraya koştum benim gibi zayıflığından yakınan arkadaşlarıma yardımcı olmak için...Ben de yarın başlıyorum bu tarife,inşallah kilocukları alırız
Sabah aç karna bi çaybardağının yarısına su doldurup içine pekmez döküp karıştırıyosunuz,ve içiyonuz...Akşam da tam uyuyacakken aynı tariften yapıp içip uyuyosunuz...Eminimki hepiniz bu tarifle kilo aldığınızı farkederek buraya koşacaksınızDüzenli bir şekilde uygulamayı unutmayın...
Rica ederim canım,inş buraya tekrar geldiğinde kilo aldım çok mutluyum diyerek gelirsin:)bu öneriyi beğendim :) uygulamaya geçeceğim :) tşkler
İnş bu kür bana yaradı ve kilo aldım diye gelirsin buraya1.734 cm boyum var 55 kiloyum bugun ilk defa bu küre başladım zamanla farkı yazacağım.sabah aç karına 1 çay bardağını içtim.
Cnm daha tartılmadım,az kaldı sonuçları yazarım burayasana yaradı mı bu kür pretty?
İnş bu kür bana yaradı ve kilo aldım diye gelirsin buraya
sabah aç karna ve gece yatmadan önce yarım çay bardağı suya pekmez koy karıştır iyice ve iç
suyun tatlısı iştePeki bisey sorucam tadi nasil oluyoo ? Bn bebe biskvsyle mama yapiorm alistim tadi gzl gelioda pekmezi pek sevmiorm yaa
55.400 grama cıktm kızlarrrrr ha bu arada hala grıbım ama ıcmeye devam
benimde 2 yıldır sorunum bu 22 yaşındayım 46 kiloyum doğum yaptım ama aldığım kiloyu 2 ayda verdim yine 46 kiloyum kilo almayı çok istiyorum artık giydiklerim yakışsın istiyorum bıktım artık herkesin zayıfsın kurumuşsun demesinden çok şey denedim sonuç yok tarifi deniycem umarm işe yarar teşekkürler
55.400 grama cıktm kızlarrrrr ha bu arada hala grıbım ama ıcmeye devam
boyun kaç cnm. ben de doğum yapmadan önce 53 kilo idim ve çok ideal bir kilodur 53. Şuan 4 aylık anneyim ve 61 kiloyum yana döne 53 e inmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?