15 günde 3 kilo kesin!!!

bence de pekmezi tahinle karıştırıp yemek daha mantıklı. yağlı olduğu için şişmanlatabilir. (bünyeye de bağlı)
sabah aç karnına 1-2 kaşık yer aşkam da yatmadan önce 1 kaşık alırsak belki iyi olur. ben kendi adıma demir emilimi düşük biri olarak bende kan yaparsa belki bünyem güçlü olacağından arısütü-bal-polen de alıyorum, cicibebeden de gına geldi, belki işe yarar. 3 haftada 800 grama yakın aldım.
bu arada polen de iştah açıyormuş. arısütü bal polen enerji verir hüçrelerin yenilenmesini sağlar. sabah aç karnına 1 kaşık alıyorum, o gün gerçekten daha çok yemek yiyorum. bence iştah şurubu kullanacağınıza 1 kaşık aç karnına arısütü bal polen karışımını siz de tüketin, benimki 8000.
8000 ve üzeri olsun.

bu öneriyi beğendim :) uygulamaya geçeceğim :) tşkler

1.734 cm boyum var 55 kiloyum bugun ilk defa bu küre başladım zamanla farkı yazacağım.sabah aç karına 1 çay bardağını içtim.

1.734 cm boyum var 55 kiloyum bugun ilk defa bu küre başladım zamanla farkı yazacağım.sabah aç karına 1 çay bardağını içtim.
İnş bu kür bana yaradı ve kilo aldım diye gelirsin buraya
sabah aç karna ve gece yatmadan önce yarım çay bardağı suya pekmez koy karıştır iyice ve iç

İnş bu kür bana yaradı ve kilo aldım diye gelirsin buraya
sabah aç karna ve gece yatmadan önce yarım çay bardağı suya pekmez koy karıştır iyice ve iç

54 kiloya düştüm ya of.ama grip oldum vücudumda baya direncini kaybetti.pes etmek yok ama:))))))

dur bakalım bende deneyeyim eğer olmazsa varyaa yaa birde emziriyorum işin bu tarafıda var aynı etki bendede olurmuki?? ben 51 olmuşum 54 tüm hatta 50.900 olmuşum yasne oooff offf önerileriniz varsa yazın buraya vee bunun yüzündende doktora gitmek değil benim amacım kendi çabalarımla almak istiyorum ahh bir 60 olsam varyaa

dur bakalım bende deneyeyim eğer olmazsa varyaa yaa birde emziriyorum işin bu tarafıda var aynı etki bendede olurmuki?? ben 51 olmuşum 54 tüm hatta 50.900 olmuşum yasne oooff offf önerileriniz varsa yazın buraya vee bunun yüzündende doktora gitmek değil benim amacım kendi çabalarımla almak istiyorum ahh bir 60 olsam varyaa

benimde 2 yıldır sorunum bu 22 yaşındayım 46 kiloyum doğum yaptım ama aldığım kiloyu 2 ayda verdim yine 46 kiloyum kilo almayı çok istiyorum artık giydiklerim yakışsın istiyorum bıktım artık herkesin zayıfsın kurumuşsun demesinden çok şey denedim sonuç yok tarifi deniycem umarm işe yarar teşekkürler

Düzenli bi şekilde içerseniz bunu eski kilonuzxa kavuşursunuz
inş alırsınız kilocukları:)

boyun kaç cnm. ben de doğum yapmadan önce 53 kilo idim ve çok ideal bir kilodur 53. Şuan 4 aylık anneyim ve 61 kiloyum yana döne 53 e inmeye çalışıyorum.

canım benım boyum 1.74 cm.normal kılom 56 ıdı gecenlerde grıp oldum hemen vermıstım kıloyu ama bu arada da tarfı ıcmeye devam ettım ve hemen etkısını gosterdı.okadar kolay toparladıkı kılomu soyle bı 60 kılo olsam cok mutlu olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…