• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim çarşamba ameliyat oluyorum..:)

Canim bayağı topladım kendimi agrilarim azaldı cok sukur. Kontrolde bisey yapmadilar bunları açıp gönderdiler. Ama sol gogsum biraz küçük sağa oranla önceden esitti :)
Sevindim iyi olmana. Eşitsizlik ödemdendir hiç kafana takma.

Gün geçtikçe iner ve güzel olurlar meraklanma canım.

ben 17 eylül oldum canim.1 ayi gecti.bana 350 cc yüksek profil yuvarlak mentor takildi.bende biraz sarkma oldugu icin yuvarlak toparladi.onun icin damla gibi duruyor benimkiler..ben bastan bu yana hep resim koydum zaten..benim ameliyatimda cok agrili gecti..birde ben yalniz almanyadan gittim ve 1 hafta otelde kaldim..cok agladim oralarda yatip kalkarken.ama otelde cok yardimci oldular sagolsunlar..ilk zamanlar pisman bile oldum desem yeri var.agrilarim daha 1 hafta önceye gecti ama hala meme uclarim aciyor...onun icin seni cok iyi anliyorum..demekki herkesin ki bir olmuyor..doktorunda bunda pek etkisi yok sanirim..ayni doktorda kac kisi olur, biri agrili olur digeri degil bence..sabirli olmamiz lazim baska care yok..sonucta istedigimiz memelere kavusmak var
ben de 11 kasım da olacagım , izledim sizi, beni de izler misiniz ,görmek isterim ,benim mentor damla yapacak ama yuvarlak ıstıyorum ben de , durusunu merak ettim sizdeki

Edamtte cok gecmis olsun cok cok hayirli olsun....bende inşallah yakin bi zamanda ameliyat olucam benide ekleyebilur misin :KK36:

Bende
Bugün doktorla görüstüm haftaya ameliyat olcam inşlh çok heyecanlıyım kızlar benide izleyeblrmsnz fotograflarinizi görmek istiyorum

Back