Canım albüm lerden albüm oluştur var oraya tıkla resimlerin nerdeyse ordan yukleaz evvel çektim canım da yükleyemiyorum sen nasıl yaptın ya ben beceremiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 ekim çarşamba ameliyat oluyorum..:)
- Konu Sahibi edamtte
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Canim bayağı topladım kendimi agrilarim azaldı cok sukur. Kontrolde bisey yapmadilar bunları açıp gönderdiler. Ama sol gogsum biraz küçük sağa oranla önceden esitti :)Edamtte nasıl oldun canım? Kontrolün nasıl geçti?
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Sevindim iyi olmana. Eşitsizlik ödemdendir hiç kafana takma.Canim bayağı topladım kendimi agrilarim azaldı cok sukur. Kontrolde bisey yapmadilar bunları açıp gönderdiler. Ama sol gogsum biraz küçük sağa oranla önceden esitti :)
Gün geçtikçe iner ve güzel olurlar meraklanma canım.
- 25 Temmuz 2014
- 72
- 34
- 103
- 23 Ağustos 2009
- 639
- 300
- 158
ben de 11 kasım da olacagım , izledim sizi, beni de izler misiniz ,görmek isterim ,benim mentor damla yapacak ama yuvarlak ıstıyorum ben de , durusunu merak ettim sizdekiben 17 eylül oldum canim.1 ayi gecti.bana 350 cc yüksek profil yuvarlak mentor takildi.bende biraz sarkma oldugu icin yuvarlak toparladi.onun icin damla gibi duruyor benimkiler..ben bastan bu yana hep resim koydum zaten..benim ameliyatimda cok agrili gecti..birde ben yalniz almanyadan gittim ve 1 hafta otelde kaldim..cok agladim oralarda yatip kalkarken.ama otelde cok yardimci oldular sagolsunlar..ilk zamanlar pisman bile oldum desem yeri var.agrilarim daha 1 hafta önceye gecti ama hala meme uclarim aciyor...onun icin seni cok iyi anliyorum..demekki herkesin ki bir olmuyor..doktorunda bunda pek etkisi yok sanirim..ayni doktorda kac kisi olur, biri agrili olur digeri degil bence..sabirli olmamiz lazim baska care yok..sonucta istedigimiz memelere kavusmak var
- 23 Ağustos 2009
- 639
- 300
- 158
merhaba ben de 11 kasım da olacagım da beni de izelr misiniz :) merak ettim durusunuKızlar yeni fotoğraf yükledim; )
Mrb izledim bakabilirsin :)merhaba ben de 11 kasım da olacagım da beni de izelr misiniz :) merak ettim durusunu
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Canim cok gecmis olsun. ben ameliyatimi oldum ama merak ettim beni de izlemeye alir misin? 525cc yi de gormek isterimMrb izledim bakabilirsin :)
- 30 Eylül 2014
- 36
- 13
- 18
- 44
Canım geçmiş olsun bende merak ediyorum eğer takip edersen çok sevinirim bu haftasonu benimde görüşmem var sonucunu merak ediyorum :)Kızlar yeni fotoğraf yükledim; )
Saol canım ekledim bakabilirsin :)Canım geçmiş olsun bende merak ediyorum eğer takip edersen çok sevinirim bu haftasonu benimde görüşmem var sonucunu merak ediyorum :)
- 30 Eylül 2014
- 36
- 13
- 18
- 44
Canım eklemişsin ama fotolarını göremiyorum neden öyle oldu acaba ?Saol canım ekledim bakabilirsin :)
Bilemiyorum canım tekrar dene istersen :)Canım eklemişsin ama fotolarını göremiyorum neden öyle oldu acaba ?
- 30 Eylül 2014
- 36
- 13
- 18
- 44
Edamtte ben şimdi kendim izlemeye aldım ama senin izlemediğin yazıyor istersen tekrar ekleBilemiyorum canım tekrar dene istersen :)
benide izlemeye alırmısın canımEkledim tekrardan canım :)
Benide izlermisin cnmEkledim tekrardan canım :)