15 aylık kızım ve bunalmış bir ben

Yanliş anlamayın benimde bebegim var 16 ayı bitecek. Cok agliyor diye nasil bahcede donusumlu kalıyorsunuz içeri sokamiyorsunuz. Yuz kilo degil ya bu bebek alin kucağınıza göturun yani guvenli bi yere koyun aglasin.

Bende de var böyle 2 yasında. Hastalık felan görmedik çok şükür ama ağlamak zırlamak her istediğim olsun demek. Böyle çocuklarda konusmakta işe yaramıyor gibi. İlk çocugum söylediğim şeyleri önemserdi sadece biraz inatlık vardı. Bu sadece istediği şeye odaklanıyor akşama kadar ağlıyorda ağlıyor. Canımdan bezdim. 3 yasına gelsin hemen kreşe vercem. Enerjisini felan atsın. Düşsün yakamdan

Merhaba
Çok şükür geçiyor hepsi
Kızım şuan 5 yaşında
Bu durumları tahmini 3 yaş civarında aştık
Elimizden geldikçe sakin kaldık şiddet falan asla olmadı arada çok nadir ses yükseltmeler oldu
Büyüyor ve büyükdükçe anlıyor
Anlamaya başladığında tadından yenmiyor :)
Şimdi benim en yakın arkadaşım olur kendileri :)

Aglamasına izin verin duymamaya çalışın zor ama bu bir dönem geçecek birde hamilesiniz valla Allah yardımcınız olsun arada keşke daha çok yaş bıraksaydınız.
Konuyu 2019 da açmıştım konuda bahsettiğim kızım şuan 5 yaşında ancak cesaret edebildim tekrardan çocuk yapmaya :)

Yanliş anlamayın benimde bebegim var 16 ayı bitecek. Cok agliyor diye nasil bahcede donusumlu kalıyorsunuz içeri sokamiyorsunuz. Yuz kilo degil ya bu bebek alin kucağınıza göturun yani guvenli bi yere koyun aglas

Yanliş anlamayın benimde bebegim var 16 ayı bitecek. Cok agliyor diye nasil bahcede donusumlu kalıyorsunuz içeri sokamiyorsunuz. Yuz kilo degil ya bu bebek alin kucağınıza göturun yani guvenli bi yere koyun aglasin.
Çok şükür geçti o günler kızım şuan 5 yaşında ama o zamanlar zaten çok ağlıyordu bile isteye ağlatmamak için herşeyi yapıyorduk göbek fıtığı vardır doktor ağlamasın diyordu

Çok sevindim evet bu dönemler geçici biz yeni başladık daha Ben birlikte oyun oynamayı sıklastırdım ama istediği olmadığı zaman aynıyız dışarıda özellikle tehlike arz edecek şeylerde.... Maşallah kocaman olmuşsunuz dahada tadından yenmez anlıyorsa Bizde büyüyeceğiz ve anlayacağız dün eşimle aynen şunu konuştuk ah bir anlasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…