Gecen gun bende misafirlige gitmistim. Yine oraya misafirlige gelen bi kadininda oglu var 3 yasinda. Kadin gotunu kaldirmiyor yerden bende oglumun pesindeyim. Bunun oglu benim oglumun oyuncaklarini almis onlarla ogluma vurmaya calisiyor surekli. Anlayacagin ben hem kendi ogluma bakiyotum hem de onunkine. Neyse sabir sabir sabir derken aa baktim patlamisim. Gittim kadinin elinden tuttum gelir misiniz cocugunuzun yanina dedim ben ikisine birden bakamiyorumBunada karsiyim annesi neden oturuyor? tamam cocuk merak eder elbette ama kablolari koparircasina cekmek fln bunlara müdahale edilmeli diye düsünüyorum? Elbette bu cocuk kesif eder ama herseyede degil ben gittigim yerde cocugumun pesinden ayrilmam. Sonucta tehlikeli yerlerde var onun icin her ne olursa olsun annede dikkatli davranmali diye düsünüyorum.
Sizin oglunuz kac aylik. Konuyu dagitmak gibi olmasin yeni bi konu acayum oglumla ilgili bu ara her seyden korkmaya basladiçok normal ya benimki hala saldırır
tsk ederim:)) zaten yaramaz kelimesine ayri bir antiempatim var yaramaz diye diye cocugu zorla yaramaz yaparlar hani bir laf vardir birine 40 gün deli dersen öyle olurmus diye o misali.. ben hep diyorum hayiiiir benim oglum yaramaz degil sadece merakli herseyi elleme agzina alip kesfetmek istiyor bu sadece bir sürec derim..
tsk ederim yorumunuz icin:) cips vermiyorum canim sadece ayda bir misafir gelse vermek zorunda kaliyorum zaten vermesem iyice hircinlasir ayda birkere bi kac tane vermiyorum desem yalan olur cünkü biyere gitsem veya biri gelse ve diger cocuklarda yiyorsa oglumda israrla istiyor.. cok denedim baska seylerle kandirmayi ama fayda etmedi malesef.. doktorada bu konuda danistim ayda bir kac cipsten bisey olmaz ama yinede dikkatli olun sürekli yemesin demisti..Anne degilim ama kendi yegenlerimden ornek verecek olursam o yasta asiri merak duygulari gelisiyor. Her seyi her yeri karıştırmak kurcalamak istiyorlar.
Bi de cocugunuza cips falan vermeyin lutfen..
yorumlara bakarsaniz herzaman elbette cips vermiyorum cok nadir istisnayi durumlarda vermek zorunda kaliyorum biyere gitsem veya biri gelse hatta artik cocugun görmemesi icin kaldirin diyorum yani bende zevk almam elbette oglumun cips yemesinden saglikli degil cünkü15 aylik yaaa daha bebek o cips cerez mi verilir...
Kaç çocuğunuz var acaba ?Çocuğunuza terbiye verin her şeyi yapamayacağını öğretin. İlkel metotlarla büyütülmüş çocuklar böyle oluyor. Yabancıların çocukları 2 yaşında çatal bıçak kullanırken bizim milletin çocuklarının liseye giderken ayakkabısını annesi bağlıyor. Disiplin 1 yaşından itibaren başlar. Araştırın okuyun burdaki insanların çoğunun çocuğu da öyle olduğu için normal derler başka türlüsünü görmemişler ki ne desinler. Büyüyünce zapdetmeniz daha zor. Köpeği bile küçükken eğitirken şımarıklık yaptığında kucağına alıp sıkıştırman lazım ki senin ondan güçlü olduğunu, yapmaması gerektiğini ve otoriteni bilsin ki büyüyünce yapamasın.
hahaha süpersin az gülmedimmm haketmisGecen gun bende misafirlige gitmistim. Yine oraya misafirlige gelen bi kadininda oglu var 3 yasinda. Kadin gotunu kaldirmiyor yerden bende oglumun pesindeyim. Bunun oglu benim oglumun oyuncaklarini almis onlarla ogluma vurmaya calisiyor surekli. Anlayacagin ben hem kendi ogluma bakiyotum hem de onunkine. Neyse sabir sabir sabir derken aa baktim patlamisim. Gittim kadinin elinden tuttum gelir misiniz cocugunuzun yanina dedim ben ikisine birden bakamiyorumkadin cocugun elindeki oyuncaklari aldi firlatti cocugunu giydirdi gidiyor. Tam cikarken oglum bdbek bebek diye uzuldu gitmesini istemedi. Amann bosver oglumm yukum azaldi gel beraber oynayalim dedim. Ohh hic pisman degilim. O popo bosuna buyumemis demekki kadin yerinden kimildamiyor
Kaç çocuğunuz var acaba ?
Sizin oglunuz kac aylik. Konuyu dagitmak gibi olmasin yeni bi konu acayum oglumla ilgili bu ara her seyden korkmaya basladi