15 aylik bebegimin masaya saldirmasi

sen canını sıkma hiç benim 8 aylık kızım bile öyle yapıyor. sanki yiyebiliyormuş gibi tabağa elini daldırıyor. allahtan çevremde anlayışlı insanlar varda öyle yapa yapa kendi yemeyi öğrenecek diye beni sakinleştiriyorlar. üzülmeyin hiç

Anne degilim ama kendi yegenlerimden ornek verecek olursam o yasta asiri merak duygulari gelisiyor. Her seyi her yeri karıştırmak kurcalamak istiyorlar.

Bi de cocugunuza cips falan vermeyin lutfen..

Gecen gun bende misafirlige gitmistim. Yine oraya misafirlige gelen bi kadininda oglu var 3 yasinda. Kadin gotunu kaldirmiyor yerden bende oglumun pesindeyim. Bunun oglu benim oglumun oyuncaklarini almis onlarla ogluma vurmaya calisiyor surekli. Anlayacagin ben hem kendi ogluma bakiyotum hem de onunkine. Neyse sabir sabir sabir derken aa baktim patlamisim. Gittim kadinin elinden tuttum gelir misiniz cocugunuzun yanina dedim ben ikisine birden bakamiyorum kadin cocugun elindeki oyuncaklari aldi firlatti cocugunu giydirdi gidiyor. Tam cikarken oglum bdbek bebek diye uzuldu gitmesini istemedi. Amann bosver oglumm yukum azaldi gel beraber oynayalim dedim. Ohh hic pisman degilim. O popo bosuna buyumemis demekki kadin yerinden kimildamiyor

Öyle dediğinde onlara "benim çocuğum çok zeki olacak keşfetmeyi seviyor" deyin. Ayrıca can güvenliği hariç dokunmak istediği şeylere dokunmasına izin vermeme özgüven oluşumunu etkiliyormuş. Yeterlilik duygusunu zedeliyormuş. Bırakın dokunsun, onlarda ne derlerse desinler her çocuk ayrı değil. Azarlayarak büyütmüşler çocuklarını. Hiç sevmiyorum benim çocuğum şöyle böyle diye kıyaslama yapanları ya. Sanki herkes aynı olmak zorunda.

çok doğru:) aslında çocukların her yaptığının kendi içinde bir mantığı var, freudun gelişim aşamalarına göre çocuk dünyayı önce ağzıyla tanıyor onun için herşeyi ağzına götürüyor üstelik böylelikle bağışıklık sistemi güçleniyor. Çocuğunuz hareketli oluşuyla beden ve akıl sağlığının ne kadar yerinde olduğunu ispatlıyor bir de cipsi avuçluyor demişsiniz ya bebişiniz parmaklarındaki motor kasları çalıştırıyor:) minik oğlunuzla neşeli heyecanlı bol keşifli sağlıklı günler

Anne degilim ama kendi yegenlerimden ornek verecek olursam o yasta asiri merak duygulari gelisiyor. Her seyi her yeri karıştırmak kurcalamak istiyorlar.

Bi de cocugunuza cips falan vermeyin lutfen..
tsk ederim yorumunuz icin:) cips vermiyorum canim sadece ayda bir misafir gelse vermek zorunda kaliyorum zaten vermesem iyice hircinlasir ayda birkere bi kac tane vermiyorum desem yalan olur cünkü biyere gitsem veya biri gelse ve diger cocuklarda yiyorsa oglumda israrla istiyor.. cok denedim baska seylerle kandirmayi ama fayda etmedi malesef.. doktorada bu konuda danistim ayda bir kac cipsten bisey olmaz ama yinede dikkatli olun sürekli yemesin demisti..

Siz millete bakmayın çocukların hepsi aynı sizin çocuğunuz normal.
Bu süreçte fazla misafir kabul etmezsiniz siz de gitmezsiniz olur biter.

15 aylik yaaa daha bebek o cips cerez mi verilir...
yorumlara bakarsaniz herzaman elbette cips vermiyorum cok nadir istisnayi durumlarda vermek zorunda kaliyorum biyere gitsem veya biri gelse hatta artik cocugun görmemesi icin kaldirin diyorum yani bende zevk almam elbette oglumun cips yemesinden saglikli degil cünkü

Çocuğunuza terbiye verin her şeyi yapamayacağını öğretin. İlkel metotlarla büyütülmüş çocuklar böyle oluyor. Yabancıların çocukları 2 yaşında çatal bıçak kullanırken bizim milletin çocuklarının liseye giderken ayakkabısını annesi bağlıyor. Disiplin 1 yaşından itibaren başlar. Araştırın okuyun burdaki insanların çoğunun çocuğu da öyle olduğu için normal derler başka türlüsünü görmemişler ki ne desinler. Büyüyünce zapdetmeniz daha zor. Köpeği bile küçükken eğitirken şımarıklık yaptığında kucağına alıp sıkıştırman lazım ki senin ondan güçlü olduğunu, yapmaması gerektiğini ve otoriteni bilsin ki büyüyünce yapamasın.

Kaç çocuğunuz var acaba ?

hahaha süpersin az gülmedimmm haketmis

15 aylık kızım var elimizde ne görse ister, sehbaya çay tabak filan hiç koymuyorum tehlike olmasın diye. Ama normalde çok sakindir.
Şimdi millete gelelim , oturan uslu çocuklara aaaaaa böyle çocukmu olur benim bebeğim çok hareketliydi her yeri talan ederdi, bir yeğenim var maşallah çok hareketlidir. Yani heryeri karıştıran çocuk maşallah hareketli olur.
Heryeri karıştıran çocuklara aaaaaa böyle çocuk mu olur benim bebeğim oturduğu yerde kalır öylece hiç birryer karıştırmaz çok usludur derler.
Seninki uslu ise saf olur , onlarınki hareketlidir asla yaramaz değil
Seninki hareketli ise yaramaz olur, onlarınki saf değil uslu olur.
Takma kimseyi herçocuk farklıdır.

Sorun sadece yiyeceklere dalmasimi hay allah ne varki bunda.hepsi yapar hatta onundekini birakip baskasininkini yer.ama ev karistirma huyu varsa yanlis cekmece vs.banada misafir gelir kizimin ne kadar oyuncagi varsa yerlerde birakip giderler sinir olurum ki 24 haftalik hamileyim dikisimde var rahim agzinda.bende toplayin ben toplayamam kizlar diyorum gulerek teyzeniz hamile vs toplatiyorum.ama dusuncesizlerde yok degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…