15 aylik bebegimin masaya saldirmasi

Şu an neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırd edemez. 2yaşından sonra güzelce anlatın. İstediğinizi yaptığında ödül kullanabilirsiniz.

Şu an neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırd edemez. 2yaşından sonra güzelce anlatın. İstediğinizi yaptığında ödül kullanabilirsiniz.

etrafinizdakiler sacmalamis benim oglum 9-10 aylikken yuruyemediginde bile emekleye emekleye masa sehpa etrafina gelir,tutunarak kalkar,orayi bi guzel talan ederdi..
18 aylik oldu hala ayni..
siz denilenleri takip cocugunuzu sIk bogaz etmeyin.

Yapma demeyeceksiniz zaten çocuğa alternatif sunacaksiniz onun yerine. Ornegin masadakini mi karıştırıyor yapma diye elinden cekmeyeceksiniz önüne benzerini koyup gel burda yap diyeceksiniz. Ben tabi aynen disiplinle yaklasiyorum fakat gercekten siz de yeri geldiginde benim gibi düşünüyorsunuzdur. Mesela bi otele gittiginizde uçarı hareketler yapan devamlı ağlayan yemek yemesini bilmeyen ne yazik ki türklerin çocukları olmuyor mu? Kisitlamayinca zeka gelismez zeka bes yaşına kadar oynadigi oyunlarla gelisir. Yaptigi içi boş yaramazliklarla degil. Dolayisiyla vatana millete de hayrı dokunmaz zaten görüyoruz bizden bi buluş ciktigi da yok. Anca şımarık baskasina zarar vermeye egilimli tipler yetistirebiliyoruz. Anne babasinin otoritesine saygı olmayınca o bireyi kontrol etmenin yolu kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…