- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 34
Arkadaslar benim oglum 15 aylik ve bu yasta böyle olmasi normal mi? baska annelerde var sitede cocuklu olan belki ayni durumu yasayan varsa ve bu sürec geciciyse rahatlamama vesile olur. gelelim soruna diyelim evde misafir var kücük masaya cay cerez cips vs koyuyorum oglum bitane al diyorum hatta önüne koyuyorum ama kendisi masaya äyle bir saldiriyorki nesela cips tabagina hepsini almak istercesine hic durmaz yerinde kas ve göz arasi yapacagini yapar. Biyere misafirlige gidemiyorum sirf bu yüzden gitsemde masaya koydurtmuyorum cerezleri yüksege koyuyorlar. Bu durum yüzünden cok tepki aldim cevremden ay bu nasil cocuk benim oglum asla böyle degildi cekemeceleri bile karistirmazdi masaya dalmazdi ay sen buna bi hayiri ögretemedinmi gibi.. inanin cok üzülüyorum elbette ogluma hayir demeyi herseyi yapamicagini ögrettim ama herzaman dinlemiyorki beni sadece isine gelirse.. ne yapabilirim? benzer durumu yasayanlar oldumu? bu sürec gecici mi? bana yardimci olursaniz cok sevinirim..
Şu an neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırd edemez. 2yaşından sonra güzelce anlatın. İstediğinizi yaptığında ödül kullanabilirsiniz.