- Konu Sahibi firstNimbus
-
benımde ıkıncı denemem 19 mayısta test yapılacak.. bu forumu takıp edeyım:) ınsallah hepımızın duaları kabul olur arkadaslar.. bol sabır...
benımde ıkıncı denemem 19 mayısta test yapılacak.. bu forumu takıp edeyım:) ınsallah hepımızın duaları kabul olur arkadaslar.. bol sabır...
o yazıyı yazan bendim canım.birgece erken hamilelik belirtileri için araştırma yaparken okumuştum bunu. sonra jinekolojik yazıları okurken rahimin tamamen geri çekildiğini değil yumuşadığını okudum.yani o olay fos çıktı canım.
Transferİn ne zaman yapıldı canım?İnŞallahhh bebİŞ haberİnle bİrlİkte panİk atak rahatsızlıĞında son bulur canım.allah kolaylık versİn
Transferİn ne zaman yapıldı canım?İnŞallahhh bebİŞ haberİnle bİrlİkte panİk atak rahatsızlıĞında son bulur canım.allah kolaylık versİn
kacarmıyım:) transferın 7.gunu bugun.. 3 embrıyo verıldı..yumurtam az cıkıyor 2 tane kıst amelıyatı gecırdıgım ıcın sanırım rezervlerım cok ıyı degıl. JINEMED e gıdıyorum.. cok tatlısınız cok tesekkur ederım.Ya ben bu sıteyı kullanmayı beceremedım galıba.Yazdıklarımı goremıyorum su anda dogru kısıyemı cevap verıyorumanlıyamadım(
ayyyy nasıl rahatladım bı bılsen...kafayı takmıstım o yazıya.....kafamda senaryolar kurmaya baslamıstım....
ekledim listeye canım.hem ben onu sorarken bugün 7. günü olduğunu okumamıştım ki
sorma ya bende değdim mi değmedim mi burası neresi yan duvar mı rahim mi derken kafayı yiyecektim.neyse bende rahatım şimdi.
aaa yapma öyle biraz nazım geçer diye düşünmüştüm hem burda kendime gülecek bişeyler bulmaya çalışıyom yoksa kafayı yerim haaalaelaelaelaelae
ya siz ne kurcalıyorsunuz yaaa.... bırakın zavallıyı zaten hormanlardan bi tuhaf olmuşlardır bi de siz rahatsız edip durmayın...:mymeka:
evet canım çanakkaledeyim hemde ç.kaleliyim.ahhhh ahhhh bizde o emeklilik günlerini görebilecekmiyiz acaba????? evet ç.kale çok güzeldir.birgün yine yolunuz düşerse beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?