15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

benımde ıkıncı denemem 19 mayısta test yapılacak.. bu forumu takıp edeyım:) ınsallah hepımızın duaları kabul olur arkadaslar.. bol sabır...

Hoşgeldin sen de aramıza a.s.benim de ikinci denememdi sana ne zaman transfer yapılmıştı? kaç tane? ve nerde? gelir gelmez soru yağmuruna tuttum valla kaçma hemen

2.denemem benımde.. 19 mayıs'ta test yaptırcagım..Allah hepımızın yardımcısı olsun..Bende cok korkuyorum kotu dusunmemeye calısıyorum.. 3 embrıyo verıldı.gecen sefer 2 verılmıstı. Ama bu panık atak hastalıgı mahfedıyor benı.. hadı hepımıze hayırlısı..

ayyyy nasıl rahatladım bı bılsen...kafayı takmıstım o yazıya.....kafamda senaryolar kurmaya baslamıstım....

kacarmıyım:) transferın 7.gunu bugun.. 3 embrıyo verıldı..yumurtam az cıkıyor 2 tane kıst amelıyatı gecırdıgım ıcın sanırım rezervlerım cok ıyı degıl. JINEMED e gıdıyorum.. cok tatlısınız cok tesekkur ederım.Ya ben bu sıteyı kullanmayı beceremedım galıba.Yazdıklarımı goremıyorum su anda dogru kısıyemı cevap verıyorumanlıyamadım(

Transferın ne zaman yapıldı canım?ınŞallahhh bebıŞ haberınle bırlıkte panık atak rahatsızlıĞında son bulur canım.allah kolaylık versın

Transferİn ne zaman yapıldı canım?İnŞallahhh bebİŞ haberİnle bİrlİkte panİk atak rahatsızlıĞında son bulur canım.allah kolaylık versİn

7.gün bugün diyor ya ee bu durumda ne oluyor canım bizden bir gün sonra yani 4 mayıs+1 gün=5 mayıs oluyor canım...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

merhaba arkadasım ..hayırlı olsun tedavın...bende jınemede gıdıyorum.....doktorun kım ve neredekı jınemede gıdıyorsunn...

sorma ya bende değdim mi değmedim mi burası neresi yan duvar mı rahim mi derken kafayı yiyecektim.neyse bende rahatım şimdi.

ya siz ne kurcalıyorsunuz yaaa.... bırakın zavallıyı zaten hormanlardan bi tuhaf olmuşlardır bi de siz rahatsız edip durmayın...:mymeka:

ya siz ne kurcalıyorsunuz yaaa.... bırakın zavallıyı zaten hormanlardan bi tuhaf olmuşlardır bi de siz rahatsız edip durmayın...:mymeka:

valla önümde pc im, yanımda kayısı tabağım düşün allah düşün.bugün ne bulsamda kafamı karıştırsam.bulamayınca oramı buramı karıştırıyorum bende napimmm kafamçokkarıştı

lansor sen çanakkalede misin ya..benim ablam yıllar önce orda sağlık meslek lsesinde okudu şimdi hemşire senin gibi ama nerdeyse emekli olacak yazık kızcağız ortaokuldan sonra gitmişti ve biz konya da oturuyorduk ne acıklı mektuplar gönderiridi bize bak o günleri hatırladım şimdi bir keresinde ben de gitmiştim aklımda yollarının taştan olduğu kalmış çok güzel bir şehrimiz ama

evet canım çanakkaledeyim hemde ç.kaleliyim.ahhhh ahhhh bizde o emeklilik günlerini görebilecekmiyiz acaba????? evet ç.kale çok güzeldir.birgün yine yolunuz düşerse beklerim

evet canım çanakkaledeyim hemde ç.kaleliyim.ahhhh ahhhh bizde o emeklilik günlerini görebilecekmiyiz acaba????? evet ç.kale çok güzeldir.birgün yine yolunuz düşerse beklerim

görürsün canım inşallah çocukları da büyütmüş olursun o zaman tadını çıkarırsın inşallah emekliğin torunlarla gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

Ya ne gÜzel 8 yılım kalmıŞ olacaktı benım.Şımdıden sonra daha 24 yıl ÇalıŞılır mı?deĞıl Çocuk ben torunları bıle bÜyÜtÜrÜm o zamana kadar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…