- Konu Sahibi firstNimbus
-
ya kizlar benim gogus uclarim tatli tatli kasiniyor
yasayan varmi diye bir sorayim dedim
şimdi benim yaşım 30 ve yumurta rezervim iyiymiş. o yüzden mi günde sadece günde bir kere crinone jel kullanıyorum. böyle iğne kullanan arkadaşları okuyunca acaba bende günde ikiyemi çıkarsam jeli diye düşünüyorum.benden başka jeli günde 1 kez kullanan varmı aranızda arkadaşlar?
hamilemisin sen canım bende günde 1 kez kullanıyom jeli aynı seninkiyle benimkide sakın 2ye fln çıkarma zararlı olabilir
canım senin hamileliğin nasıl gidiyor?gördün mü keseni? ben daha bekleme sürecindeyim. bugün 8. gün. korkuyorum böyle herkez yüksek dozlardaki ilaçlarından bahsedince acaba benimkisi az mı gelir diye????????
kesemi gördüm canım bende aynı jelden kullanıyoddum çok şükür lekelenme bile olmadı az kalmış test gününe
evde idrar testi fln yaparsan çıkmayabilir üzülme
ben 9. gün evde idrar testinde 2. çizgiyi silik görmüştüm
keseyi gördüm canım içi doludu 18inde kalp atışllarını duymaya gitçez
bulantım çok fazla şimdilerde bişi yiyemiyom evdeyim hala dr ilk 3 ay dikkat etçen dedi iş fln yapmıyom
merhaba myocean76
ne güzel amacına ulaşmışsın darısı başımıza benimde 8.günüm ama hiç bir şey hissetmiyorum bende.ama elimde değil kendimi dinlememek.. inşallah bizde bişey hissetmesekte hamileyizdir.
lansort galiba bana arkadaş daveti yapmıisın ama ben çok acemiyim kabul edebildim mi yada napmam gerekiyo bilemiyorum :)
seninde bu gün 8.gününmüş idrar testi falan yapıcakmısın.varmı herhangi bir belirtin.
kızlar merhaba....
elif yıldız nasılsın canım...bende de hala bi belirti yok...
lansor ben de bugün aldım boyumun ölçüsünü valla negatif çıktı yaaa 8.gün oluyor bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?