- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
- #1.261
haa öyle desene kısss.. delikafadulden .ben de hamile dr testi tekrarla dediği için mutlu olduğuma diyosun sanmıştım baya bi kızmıştım yaniklava: benim saf ve temiz duygularımla alay ediyor diye :roflol:
haklı değil miyim ama çayları idareli kullanalım yani...
Kızlar, naptınız nasılsınız?
olur mu tatlım yaaa.ben haftaya ultrasona gireceğim ya reglim oldu bitti ben hala ultrasonda birşey görülürmü acaba diyorum.
canım yaaa :çok üzgünüm:
hoşgeldin taze anne a.s.
lansor bak hamişlerimiz de bizi bırakmıyor kaydirigubbakcemile3
yok canım bırakır mıyım yaaa, internete girebilirsem damlıyorum zaten, kızlar bugün benim doktor randevum vardı, 4 hafta 5 günlük oldum, dün de bhcg 1466 çıkmıştı ama doktor keseyi net göremedi, kese başlangıcı gibi bir şey gördü, olabilir de olmayabilir de herşey mümkün, p.tesiyi bekleyelim dedi, en dişeler peşimi bırakmıyor anlayacağınız:çok üzgünüm:
canım sağol...
aklına kötü şeyler getirme güzelim...bhcg belli bir seviyede iken görülüyor ama hatırlayamadım şimdi...
bak elif yıldız da çarşamba günü görecekmiş aynı tarihlerde hamile kaldınız canım...normal demek ki...sen canını sıkma bebeğinini de üzme böyle yapıp..değerin çok güzel herşey yolunda gidecek merak etme...:1hug:
aaaa ben geldim sen gitmişsinnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ordamısın canım napıyım canımsıkılıyor biraz öyle takılıyorumm.. sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik bakimmm
ben de yatıcam az sonra, malum sabah erken kalkıyoz :) Canım hamilelik nasıl gitisn, dün kese görmeye gittik ama göremedik, yarın tekrar kan tahlili, ben de stresim biraz maalesef
senin canın neden sıkılıyor, noldu?
anjelic merhaba canım nasılsın senin kaçıncı günün bugün acaba keseler için erkenmi
aaa bu arada benim herzamanki gibi benim kocişim yokya hergün canım sıkkın günler geçmiyorrr...senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?