15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

bizde ilk evlendiğimizde eşimin bir arkadaşı bizim için istahareye yatmış.bakalım çocuğumuz kız mı olacak erkek mi diye.sormuştum eşime ne görmüş diye hiçbirşey görmemiş demişti.o zamanlar tabii gülüp geçmiştik.şimdi dank ediyor kafama meğer çocuk gerçekten doğruları görmüşşşşsenağlama senağlama senağlama

onu bikaç kez bende düşündüm istahareye yatsammı diye.. belki yaparım eve geçince..

yaa bide bu şeyleri okudukça kafam karışıyo okumucam diyorum yok sperm inceleyen merkezler pgt yapanlar co-cultüre yapanlar... geçen gün pgt yi tartışıyolardı mutlaka yapılmalı diye..

yaa bide bu şeyleri okudukça kafam karışıyo okumucam diyorum yok sperm inceleyen merkezler pgt yapanlar co-cultüre yapanlar... geçen gün pgt yi tartışıyolardı mutlaka yapılmalı diye..

sorma canım yaaa.benimde kafam o konuda çok karıştı.ne yapacağım nerede yapacağım hiç bilemiyorum.:delphin:

sorma canım yaaa.benimde kafam o konuda çok karıştı.ne yapacağım nerede yapacağım hiç bilemiyorum.:delphin:

ben şimdiki yerimden memnun kaldım pgt yide açıkladı embiryo az pgt için bizim.. bi nedende bulamıyolar embiryolar çok iyi 8 hücreli 4 tane 1.kaliteydi ama düşün 3 tedavidede tutmadı gerçi ilk ikisi başka merkezde 2. gün transferiydi..

ben sormadan sen yazmışsın zaten ne zaman düşünüyorsunuz?birde gittiğin merkezde heyet raporu geçiyor mu? anlaşmaları var mı?

ben sormadan sen yazmışsın zaten ne zaman düşünüyorsunuz?birde gittiğin merkezde heyet raporu geçiyor mu? anlaşmaları var mı?

komik olanda o bizim rapor var ama burda geçmiyor yaa burayı televizyonda gazetelerde falan çok görüyoduk hep başarısız olan kişiler başvuruyomuş başarısı yüksekmişl o yüzden gittik... memnunda kaldık çok ilgileniyolar embiryologları çok iyi heşeyden önce ama işte şimdi onlarda bişey diyemiyo çünkü embiryolar çok iyi bende bişey yok histeroskopi yaptı genetik test yaptık anlıcan bişey çıkmadı embiryolara pgt yapılıyomuş onun içinde embiryo az dedi... düşün para meraklısı olsa yapardı birtane embiryoya bile ilk denemede yapanlar varmışş ..

bu aralar bende ciddi ciddi mayayı düşünmeye başladım.ama çok kararsızım.istanbul bile uzak diye gitmekten vazgeçen ben ankarayı düşünüyorum.sonumuz hayır olsun inşallahhhh.bazen düşünüyorum dış gebelik mi daha zordu böyle tutmaması mı diye.bu daha çok koydu açıkçası.az da olsa onun varlığını hissetmek çok güzeldisenağlamasenağlama

bu aralar bende ciddi ciddi mayayı düşünmeye başladım.ama çok kararsızım.istanbul bile uzak diye gitmekten vazgeçen ben ankarayı düşünüyorum.sonumuz hayır olsun inşallahhhh.bazen düşünüyorum dış gebelik mi daha zordu böyle tutmaması mı diye.bu daha çok koydu açıkçası.az da olsa onun varlığını hissetmek çok güzeldisenağlamasenağlama

bizede ankara daha yakın ama şimdi degiştirmek istemiyorum bu doktorun rahatlığı beni rahatlatıyor.. evet hiç tutmaması daha kötü bikez tutsaydı en azından benimde tutuyor sorun yok derdim şimdi hiç tutmucakmış gibi geliyor...

bizede ankara daha yakın ama şimdi degiştirmek istemiyorum bu doktorun rahatlığı beni rahatlatıyor.. evet hiç tutmaması daha kötü bikez tutsaydı en azından benimde tutuyor sorun yok derdim şimdi hiç tutmucakmış gibi geliyor...

canım yaaa inşallah birdahaki sefere senin tutcak benimde doğru yere tutunacak bu sefer ve bir yıl sonra burda bebişlerimizin ilk agularını ilk gülücüklerini ve hatta ağlamalarını gaz sorunlarını konuşuyor olacağız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım yaaa inşallah birdahaki sefere senin tutcak benimde doğru yere tutunacak bu sefer ve bir yıl sonra burda bebişlerimizin ilk agularını ilk gülücüklerini ve hatta ağlamalarını gaz sorunlarını konuşuyor olacağız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım... benim yaşımda olup bu kadar denemeyle tutmayan az kişi vardır sanırım... artık anlam veremediğim için diyorum zamanı gelmedi sanırım.. allah istedikten sonra en kalitesiz embiryoyada can vericek sonuçta hangi merkez olursa olsun aslında kafamızı çok yormamamız lazım en kötü denilen yerlerdede hamile kalanlar var sonuçta rabbimin takdiri.. o yüzden kafamızı karıştırmayalımboşver nerde rahat hissediyosak orda yaptıralımmm...

bak şimdi merak ettim kaç yaşındasın canım? ben eylülde 31 olacağım.ve evet vakit saat meselesi bu işler.elbet birgün bizimde vaktimiz gelecek.:emir_bebek::emir_bebek:

dr.günay arkadaş sağolsun bana çizelge yaptı geçen gün.artık yazılarımın altında çıkıyor.bende hiç unutmuyorum.6 yıl 10 ay vede 12 günlük evliyim canım.ama biz biraz geç kaldık tüp bebek çalışmaları için.2009 ocak ayında denedik ilk kez.önce eşimin psikolojisini hazırlama süreciydi ve gördüğün gibi bayaaaaaa uzun sürdü.

Back