15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

evet bencede ses soluk yok baksana başladılarmı dersin onlar tedaviye:roflol::roflol::roflol::roflol:

arkamdan amma dedikodu yapmışsınız sizi gidiler siziii naniknanik
ama öalesef kızlar akşam tedaviye başlayamadık :sm_confused: ben zaten dün regl oldum henüz hatta dr bir test daha yap dedi bana delikafadulden aman nasıl heyecanlandım bilemezsiniz...ama malesef :1no2:

tamam işte bende onu diyorum ben başladığımda sen hamiş olacaksın ya.hamişlerinde duası kabul olurmuş ya.sen bize dua edeceksinki bizde arkandan gelelim.gerrçi hana 35 milyonla hepimizi solayacak gibime geliyor delikafadulden delikafadulden ondanda isteriz artık duaları....

ay ay ayyyy kıs neler diyosun sen ağzından bal damlıyor...kaydirigubbakcemile3
nazar etme n'olur :nazar: keçiboynuzu içir senin de olur... Şeniz

ay ay ayyyy kıs neler diyosun sen ağzından bal damlıyor...kaydirigubbakcemile3
nazar etme n'olur :nazar: keçiboynuzu içir senin de olur... Şeniz

aldım vanım keçiboynuzlarını hatta bir akşam içirdimde ama gerisi gelmedi işte.tembeliz biz yaaa.ondan olmuyor zaten bu çocuk:delphin: ya bu keçiboynuzlarının kendisini yese olmazmı benim kocişCADIARZU zaten normalde de tadını çok sever:uhm:

arkamdan amma dedikodu yapmışsınız sizi gidiler siziii naniknanik
ama öalesef kızlar akşam tedaviye başlayamadık :sm_confused: ben zaten dün regl oldum henüz hatta dr bir test daha yap dedi bana delikafadulden aman nasıl heyecanlandım bilemezsiniz...ama malesef :1no2:

benim reglim test günü başlamıştı zaten.yani biz tedaviye başladık sonunda:utangac:

aldım vanım keçiboynuzlarını hatta bir akşam içirdimde ama gerisi gelmedi işte.tembeliz biz yaaa.ondan olmuyor zaten bu çocuk:delphin: ya bu keçiboynuzlarının kendisini yese olmazmı benim kocişCADIARZU zaten normalde de tadını çok sever:uhm:

yok canım olmazzzz adı üstünde kür olacak..bu keçiboynuzun bir de ne faydası varmış biliyormusun sayıyın artırmaktan başka Saraçoğlu söylemişti tv de...şimdi spermlerin başında yumurtayı delip geçebilmelerini sağlayan bir enzim varmış eğer o eksikse spermler geçemiyormuş yumurtaya işte bu keçiboynuzu aynı zmanda bu enzimi artırıyormuş...sen ne yap et bu kürü içir ona... bir müddet sonra alışkanlık yapıyor benimki de bazen nazlanıyor ama yapıp önüne koyunca bekletse de içiyor...eminim çok faydasını göreceksiniz...

bu arada tedavide bizden öndesiniz bakıyorum da biz ancak 1 hafta sonra başlıycaz. :utangac:

yok canım olmazzzz adı üstünde kür olacak..bu keçiboynuzun bir de ne faydası varmış biliyormusun sayıyın artırmaktan başka Saraçoğlu söylemişti tv de...şimdi spermlerin başında yumurtayı delip geçebilmelerini sağlayan bir enzim varmış eğer o eksikse spermler geçemiyormuş yumurtaya işte bu keçiboynuzu aynı zmanda bu enzimi artırıyormuş...sen ne yap et bu kürü içir ona... bir müddet sonra alışkanlık yapıyor benimki de bazen nazlanıyor ama yapıp önüne koyunca bekletse de içiyor...eminim çok faydasını göreceksiniz...

bu arada tedavide bizden öndesiniz bakıyorum da biz ancak 1 hafta sonra başlıycaz. :utangac:

sırf benim tembelliğimden içmiyor canım eşim kürü:utangac: ben yapıp önüne koymazsam nerden içecek adam:utangac: bende okumuştum saraçoğlunun sitesinde keçiboynuzunun tüm faydalarını.inşallah alışkanlık haline getirmeyi başarabilirim şu kür işini.bende haftaya çarşamba dr.uma gideceğim bakalım bu ay ne taraftan yumurtlayacağım.malum tek taraf işlemiyor artık bende.boş taraftaysak bu ay sık sık çay demlemeye gerek yok di mi amadelikafadulden delikafaduldenŞeniz

tabi canım o zaman sürekli demlemeye gerek yok çok canınız isterse az bişey demlersiniz artık ziyan olmasın çaylar...:roflol: inşallah işleyen taraftan yumurtlarsında bol bol içersiniz çayları artıkın...sositososito

merhaba kızlar..:)
nasılsınız bakalım oooo doğal tedaviler başlamış.:)gece gündüz dua ediyorum hem kendim için hem tüm isteyenler için allahım kucaklarımızı boş bırakma nolur diye..
keçiboynuzuna gelince ben o kürü 3 yada 4 kere yaptım hatta öyle zaman falanda koymadım sürekli içirdim ve hatta dedimki onun spermlerine iyi geliyosa benim yumurtalarımada iyi gelir bende içtim eşimle beraber tabi başka şeylerde yptım ama benim yumurtalarımın kaliteleri hep iyiye doğru gitti.onun sperm kalitesinimi arttırdı benim yumurtamamı iyi geldi bilmiyorum ama sonuç hep iyiye gitti:)
tembellik yok bu yol çok zor bi yol biz çalışkan olucaz kocalar dan beklersek olmuyo.. benimki mutfaktan hazır keçiboynuzu suyunu bile içmiyodu ben getirip eline kadar veriyodum da öyle içiyodu :)
allah izin verirse çarşamba günü kese görmeye gideceğim daha korkularım bitmedi yani..inşallah size güzel kese haberleri veririm.:)
öpüyorum sizi

kızlar çayın yeı başka..........adamalrı çaysız komayın............ama bu kuru deneyın ....sızde bı yandan bal çorekotu ve tarçın için ............inş bebişiniz kendılığınden gelır............inş..........keçıboynuzu kurunu tam yapın ama ölçüye uyun...........bıde kızlar presed kullanın............bazılarında etkılı...........denemekte fayda var şıfanın nerden geleceğı bılınmez.........inş sıkıntısız gelır bebişlerınız...ve soğan kuru

merhaba kızlar..:)
nasılsınız bakalım oooo doğal tedaviler başlamış.:)gece gündüz dua ediyorum hem kendim için hem tüm isteyenler için allahım kucaklarımızı boş bırakma nolur diye..
keçiboynuzuna gelince ben o kürü 3 yada 4 kere yaptım hatta öyle zaman falanda koymadım sürekli içirdim ve hatta dedimki onun spermlerine iyi geliyosa benim yumurtalarımada iyi gelir bende içtim eşimle beraber tabi başka şeylerde yptım ama benim yumurtalarımın kaliteleri hep iyiye doğru gitti.onun sperm kalitesinimi arttırdı benim yumurtamamı iyi geldi bilmiyorum ama sonuç hep iyiye gitti:)
tembellik yok bu yol çok zor bi yol biz çalışkan olucaz kocalar dan beklersek olmuyo.. benimki mutfaktan hazır keçiboynuzu suyunu bile içmiyodu ben getirip eline kadar veriyodum da öyle içiyodu :)
allah izin verirse çarşamba günü kese görmeye gideceğim daha korkularım bitmedi yani..inşallah size güzel kese haberleri veririm.:)
öpüyorum sizi

merhaba canım nasılsın...seni merak ediyordum ben de demek keseyi de göreceksin az kalmış hadi hayırlısı bakalım..inşallah bu defa herşey yolunda gidecek ve senin ikizler gelecek 9 ay sonra...biliyor musun ben de daha dün regl oldum enver beyi aramıştım testi tekrarla yanlış olmuş olabilir ay nasıl sevindim birden anlatamam...ama tabi testi tekrarlamaya kalmadan geldi benimki...içimden demiştim hadi inşallah o gün orada yatan hepimizin bebeği olsun..ama malesef..
neyse artık biz de bir dahaki sefere diyoruz inşallah...arada gel de bizi habersiz bırakma..
kendine iyi bak...:1hug:

tabi canım o zaman sürekli demlemeye gerek yok çok canınız isterse az bişey demlersiniz artık ziyan olmasın çaylar...:roflol: inşallah işleyen taraftan yumurtlarsında bol bol içersiniz çayları artıkın...sositososito

ilahi sende alemsin valla :roflol: :roflol: :roflol:

iyi de niye alemmişim anlamadım yafff -tatlicadiarzu-

bu konuda canımcım.:utangac: gerçi desene sen söyleyince alem olmuyonda ben deyince mi oluyor diye-tatlicadiarzu-:utangac:

bu konuda canımcım.:utangac: gerçi desene sen söyleyince alem olmuyonda ben deyince mi oluyor diye-tatlicadiarzu-:utangac:

haa öyle desene kısss.. delikafadulden .ben de hamile dr testi tekrarla dediği için mutlu olduğuma diyosun sanmıştım baya bi kızmıştım yani :oklava: benim saf ve temiz duygularımla :utangac: alay ediyor diye :roflol:

haklı değil miyim ama çayları idareli kullanalım yani...

Back