15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

haa öyle desene kısss.. delikafadulden .ben de hamile dr testi tekrarla dediği için mutlu olduğuma diyosun sanmıştım baya bi kızmıştım yani :oklava: benim saf ve temiz duygularımla :utangac: alay ediyor diye :roflol:

haklı değil miyim ama çayları idareli kullanalım yani...

olur mu tatlım yaaa.ben haftaya ultrasona gireceğim ya reglim oldu bitti ben hala ultrasonda birşey görülürmü acaba diyorum.:utangac:

idareli kullanma konusunda sana sonuna kadar hak veriyorum canımdelikafadulden delikafadulden

hoşgeldin taze anne a.s.
lansor bak hamişlerimiz de bizi bırakmıyor kaydirigubbakcemile3

yok canım bırakır mıyım yaaa, internete girebilirsem damlıyorum zaten, kızlar bugün benim doktor randevum vardı, 4 hafta 5 günlük oldum, dün de bhcg 1466 çıkmıştı ama doktor keseyi net göremedi, kese başlangıcı gibi bir şey gördü, olabilir de olmayabilir de herşey mümkün, p.tesiyi bekleyelim dedi, en dişeler peşimi bırakmıyor anlayacağınız:çok üzgünüm:

yok canım bırakır mıyım yaaa, internete girebilirsem damlıyorum zaten, kızlar bugün benim doktor randevum vardı, 4 hafta 5 günlük oldum, dün de bhcg 1466 çıkmıştı ama doktor keseyi net göremedi, kese başlangıcı gibi bir şey gördü, olabilir de olmayabilir de herşey mümkün, p.tesiyi bekleyelim dedi, en dişeler peşimi bırakmıyor anlayacağınız:çok üzgünüm:

canım sağol...
aklına kötü şeyler getirme güzelim...bhcg belli bir seviyede iken görülüyor ama hatırlayamadım şimdi...
bak elif yıldız da çarşamba günü görecekmiş aynı tarihlerde hamile kaldınız canım...normal demek ki...sen canını sıkma bebeğinini de üzme böyle yapıp..değerin çok güzel herşey yolunda gidecek merak etme...:1hug:

canım sağol...
aklına kötü şeyler getirme güzelim...bhcg belli bir seviyede iken görülüyor ama hatırlayamadım şimdi...
bak elif yıldız da çarşamba günü görecekmiş aynı tarihlerde hamile kaldınız canım...normal demek ki...sen canını sıkma bebeğinini de üzme böyle yapıp..değerin çok güzel herşey yolunda gidecek merak etme...:1hug:

inşallah hanacım ama nedense tedavi boyunca olmayan vervese 2 gündür beni bastı, hayır olsun inşallah, haklısın canımı sıksam da kısmetten öte yol yok, hayırlısıa.s.

ordamısın canım napıyım canımsıkılıyor biraz öyle takılıyorumm.. sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik bakimmm

ben de yatıcam az sonra, malum sabah erken kalkıyoz :) Canım hamilelik nasıl gitisn, dün kese görmeye gittik ama göremedik, yarın tekrar kan tahlili, ben de stresim biraz maalesef :(

senin canın neden sıkılıyor, noldu?:delphin:

ben de yatıcam az sonra, malum sabah erken kalkıyoz :) Canım hamilelik nasıl gitisn, dün kese görmeye gittik ama göremedik, yarın tekrar kan tahlili, ben de stresim biraz maalesef :(

senin canın neden sıkılıyor, noldu?:delphin:

evet canım bende yatıcam malesef bitti hafata sonu canını sıkma stres yasakkk sanaa.. seninki biraz nazlanıyodur göstermemek için... sabret birazcıkdaha üzme kendini...:oklava::oklava:

anjelic merhaba canım nasılsın senin kaçıncı günün bugün acaba keseler için erkenmi

ofertacım ben dün gittim 4 hafta 5 günlüktü, cuma günü değer 1466 çıkmıştı doktor görünebilir demişti ama dün göremedik, kese başlangıcı gibi bir şey göründü ama doktorum herşey olabilir bekliycez daha erken dedi, ben de stres oldum hemen, senin kaç günlüktü göründüğünde?

anjelic benimde göründüğünde 4 hafta 5 günlüktü yani seninde yeni yeni oluşuyordur merak etme kendini üzme sonra bebişinde üzülecek ama.

Back