- Konu Sahibi firstNimbus
-
- #1.061
hana çok üzüldüm ben de tam 1 hafta önce negatif sonucu almıştım benim değerim 12. gün (benim de 2. gün transfer 13. gün yani aslında) 20 çıkmıştı. bu kadar düşük değerle kimyasal gebelik olduğu belliydi ama insan yine de bir mucize olur geç tutunmuştur değer katlanır diye umuyor. olmadı tabii 2 gun sonra 4,5 a düştü. bundan da 5 gün sonra adet oldum. şimdi bu cuma kontrole gideceğim. bakalım ne diyecek.bak hiçolmazsa acaba diye 2 gün daha beklemedin. inşallah bir sonraki sefere
hana canım üzüldüm kendini toplamaya bak kısmet değilmiş ne desem seni teselli etmiycek yaşadığın üzüntüyü tahminn edebiliyom
ama rabbim kısa zamnda kavuştursun bebeğine
hana,özlemdevrim..biliyorum hiç kolay değil arkadaşlar.ama durmak yok..gerçekten birgün bizimde bebeklerimiz olacak.sakın kendinizi salmayına.s.
kızlaarrrr olmadıııı yaaaa yine olmadııııı
lansor canım sen nasılsın nasıl geçti ilk günün işyerinde?
Slm, evde olmadıgım için hemen nete giremedim, tüm yazılanlari okuyamadım ama Allah tamamına erdirirse (ki inşallah) 341 deger ile HAMILEYIM....
Carsamba gunu tekrar teste cagırdılar , ctesi de keseyi kısmetse görürmüşüz... 3 hafta sonra da kalp atışlarini duydukmu artık herkese söyleyebilecegim...
Suan da eşim ve esrak dışında (tabı kı sizler) kimse bilmiyor...:teytey:
Slm, evde olmadıgım için hemen nete giremedim, tüm yazılanlari okuyamadım ama Allah tamamına erdirirse (ki inşallah) 341 deger ile HAMILEYIM....
Carsamba gunu tekrar teste cagırdılar , ctesi de keseyi kısmetse görürmüşüz... 3 hafta sonra da kalp atışlarini duydukmu artık herkese söyleyebilecegim...
canım çok sevındım ..senı can -ı gonulden tebrık edıyorum ..allah tamamına erdırsın ..saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ...bu kadar hayal kırıklıgı içinde hiç olmazsa bırının yuzunun gulmesı guzel ... tekrar tebrıkler....Slm, evde olmadıgım için hemen nete giremedim, tüm yazılanlari okuyamadım ama Allah tamamına erdirirse (ki inşallah) 341 deger ile HAMILEYIM....
hancım canım ya.. bu gün hep aklım sendeydi.. çok üzgünüm ben ..
ne diyeceğimi bilmiyorum.ama durmak yok .. allah aşükür yumurtamız var sipermimiz var sakın umudunu yitirme 43 yaşında hamilesi vardı enver beyin ( ki doğurmuştur bile) ..sen yüzü kadar gönlü de çok güzel bi arkadaşsın inşallah allah gönlünün güzelliğini eninde sonunda bi bebekle taçlandırıcaktır.sakın umudunu yitirme..çok aramak istedim ama cesaret edemedim bu gün seni...
bak lansorda sende bitkilerden faydalanmak istiyorsunuz çider sitesine girin orda peç çok bilgi var.eminim sizinde işinize yarayacaktır ben çok faydalandım.
öpüyorum seni..
maalesef vuslata eremeyen canım arkadaşlarım lutfen kendınızı uzmeyın ... hayat surprızlerle dolu ..inanıyorum o gunler cok yakın ... umutlar hiç bıtmesın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?