- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
eveeetttt dayanamadım veeee testi yaptımmm.sonuç koca bir negatiiiffff.gerçi erken olduğunun farkındayım bu sonuca hazırlıklıydım.ama insan yinede bir buruluyor işte.sakın arkadaşlar ben ettim siz etmeyin.kafamçokkarıştı:uhm:
canım ben idrar testi yaptım. yani sayı veremem sana sadece varsa bile 20 nin altında demekki.yok cok üzülmedim.sadece tutumadım kendimi o kadar.zaten ilkindede bekleyememiştim.çok mu iradesizim neCADIARZUlansorrr çok erken yapmıssın ama değerın tam sıfırmı cıktı yanı sıfırın altındamı merak ettımmm bu arada 7gunden sonra hcg hormonu salgılamaya baslıyor dıye bılıyorum belkı tek gebelıktır yada gec dollenmıstırrrr
sakın morelını bozma cnm çok erkennnn
bence çok erken yapmışsın.eğer idrar testi yaptırdıysan 7.günde çıkmazki ...
kızlar bende 19da test yapacam bugün ikinci günüm 5. gün transfer yapıldı
hoşgeldin aramıza canım.yanlız anlamadığım birşey var 9 unda test yapıldı sen 19 unda mı sonuç alacaksın?
canım ben kanda baktırdın sandımm o yuzden degerını sordummm idrarda ise zaten hemen çıkmazkı ben 9. gunu yapmıstım negatıf çııkmıstı ama 12. gunumde hamıleydımm canım bırde testıne 1 saat sonra fılan bı bakarmısın bazen oyle cıkabışıyorrr erken gebelıklerdeeeeee
doğa hayırlı olsun transferin inşallah bebeğine kavuşursun...:Saruboceq:
lansor yarın gene yapacan mı test ben karar veremedim yapsam mı acaba? eğer çıkışta açık eczane varsa alırım belki bi test :uhm:
yaaa malesef bugün tek bir test alıp dönmüşüm eve.kafasızlık işte.eşimde hayatta almaz test gününden önce.zaten bundanda haberi yok....ama olsaydı elimde bir test daha kesin bakardım akıllanmam ben hayatta.önceki transferimde dahada beterdim ben. 5. günde kan testi yaptırmıştım.şimdi daha bir durulmuş daha bir akıllanmış hissediyorum kendimi(iki gün daha fazladım nede olsa)delikafadulden-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
5, günde kan testi mi Allah senin iyiliğini versin ne diyiimm ben sana delikafadulden ee bu defa iyi dayanmışsın o zaman :roflol:
ben malesef açık eczane bulamadım gelirken o nedenle yarın da yapamayacağım test..
merhaba arkadaşlar benimde ayın 5 inde transfer yapıldı 15 inde test günüm çok kötü olmaya başladım hergün bikez aglıyorm oyüzden beni anlayan birileriyle konuşmak istedim hiçbişey hissetmiyorm yine olmadı sanırımmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?