15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

eveeetttt dayanamadım veeee testi yaptımmm.sonuç koca bir negatiiiffff.gerçi erken olduğunun farkındayım bu sonuca hazırlıklıydım.ama insan yinede bir buruluyor işte.sakın arkadaşlar ben ettim siz etmeyin.kafamçokkarıştı:uhm:

lansorrr çok erken yapmıssın ama değerın tam sıfırmı cıktı yanı sıfırın altındamı merak ettımmm bu arada 7gunden sonra hcg hormonu salgılamaya baslıyor dıye bılıyorum belkı tek gebelıktır yada gec dollenmıstırrrr

sakın morelını bozma cnm çok erkennnn

Son düzenleme:
canım ben idrar testi yaptım. yani sayı veremem sana sadece varsa bile 20 nin altında demekki.yok cok üzülmedim.sadece tutumadım kendimi o kadar.zaten ilkindede bekleyememiştim.çok mu iradesizim neCADIARZU
bence çok erken yapmışsın.eğer idrar testi yaptırdıysan 7.günde çıkmazki ...

ya biliyorum ama dayanamadım işte. nasrettin hoca misali ya tutarsa......

canım ben kanda baktırdın sandımm o yuzden degerını sordummm idrarda ise zaten hemen çıkmazkı ben 9. gunu yapmıstım negatıf çııkmıstı ama 12. gunumde hamıleydımm canım bırde testıne 1 saat sonra fılan bı bakarmısın bazen oyle cıkabışıyorrr erken gebelıklerdeeeeee

dediğim gibi şeytan dürttü işte.kötükedihüso tabiki kahrolmadım ama insanın içi burkuluyor işte.

doğa hayırlı olsun transferin inşallah bebeğine kavuşursun...:Saruboceq:

lansor yarın gene yapacan mı test ben karar veremedim yapsam mı acaba? eğer çıkışta açık eczane varsa alırım belki bi test :uhm:

lansor çok erken yapmışsın testi çıkmaz ki 7. günde bence kan testini bekle derim hatta ben bugün idrarda yine baktım sırf meraktan hala silik çizgi çıkıyor oysa kanda 84 çıktı bile.oyüzden sakın üzülme.

yaaa malesef bugün tek bir test alıp dönmüşüm eve.kafasızlık işte.eşimde hayatta almaz test gününden önce.zaten bundanda haberi yok....ama olsaydı elimde bir test daha kesin bakardım akıllanmam ben hayatta.önceki transferimde dahada beterdim ben. 5. günde kan testi yaptırmıştım.şimdi daha bir durulmuş daha bir akıllanmış hissediyorum kendimi(iki gün daha fazladım nede olsa)delikafadulden-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

5, günde kan testi mi Allah senin iyiliğini versin ne diyiimm ben sana delikafadulden ee bu defa iyi dayanmışsın o zaman :roflol:
ben malesef açık eczane bulamadım gelirken o nedenle yarın da yapamayacağım test..

5, günde kan testi mi Allah senin iyiliğini versin ne diyiimm ben sana delikafadulden ee bu defa iyi dayanmışsın o zaman :roflol:
ben malesef açık eczane bulamadım gelirken o nedenle yarın da yapamayacağım test..

evet ya yapmayın zaten.hem insan olmadık yere stres oluyor hemde bencillik değilmi ben yapmadan kimse yapmasın kardeşimmmm.asarım keserim yıkarım buraları -tatlicadiarzu-delikafadulden

merhaba arkadaşlar benimde ayın 5 inde transfer yapıldı 15 inde test günüm çok kötü olmaya başladım hergün bikez aglıyorm oyüzden beni anlayan birileriyle konuşmak istedim hiçbişey hissetmiyorm yine olmadı sanırımmmm....

canım aramıza hoşgeldin.bu hergün ağlama olayı bile başlıbaşına bir belirti zaten.duygusallık dizboyu oluyor malum.hem bendede hiçbir belirti kalmadı birçok hamiledede olmuyormuş zaten.iyi düşünelim iyi olsun

benim psikolojim bozuldu ya kıkır kıkır gülerken nasıl hıçkıra hıçkıra ağlama ya başladım inanamadım bende ...herkez güldüğümü sanarken bi baktılar ki ağlıyom onlarda şaşırdı...bu bekleme süreci çok stresli bir an önce öğrenmek istiyorum sonucu dayanamıyorummmmmmmmmmm

bende bugün dayanamıyoooorrrrruuuuuummmmm diye haykırıyordum.ne oldu aldık koskoca bir negatifi elimize oturduk aşağı.dayanacağız mecbur arkadaşlar yok ki başka yolu

evet dayanmalıyız sonuna geldik nerdeyseeeeeee ama işte geçmiyor zaman canım evde olmak olmasa şöyle atsak kendimizi sokağa hava mis gibi kuşlar çiçekler ben eve girdiğimde montla girdim en son şimdi kısa kollu çıkmak bile tuhafffff sanki mevsim geçti evdeyim gibi uzun gelio

siz ne kullanıyosunuz hergüm progesteron iğnesi vuruyorum sanırm onlarda duygusallaştırıyorrr ayrıca eşim test yaptırmak istemiyo çok korkuyo adetini bekleyelm diyor 2. denememde test yaptırmadan adet olmuştum test sonucunu almaktan daha az etkiliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…