15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

bende istiyorum onu yapmayı ama kokusunu geçtim tadı nasıldır acabacokacimcoook

ya normal işte soğan sonuçta ama kokusu o kadar rahatsız edici bişey değil...
ilaç niyetine içeceksin işte ben çok kolay içiyordum tabi bayıla bayıla değil...benim kistimi küçültmüştü ilk tüp bebek tedavisinde ilaçlar kist yaptı ve dr. bırakmak istedi hatta bıraktı da ama soğan sayesinde kist çok çabuk küçüldü sonra çok basit bir işlemle asprie edildi..
bir de tüm iltihaplardan falan temizliyormuş üreme organlarını..

canım inşallah normal gebeliktir.yarın mı yapılacak ikinci testin canım????

evt yarın yapılacak guzelım sabah erkenden gıdıcem.... gebelık bolumunde bısey okumustum onu denedım ama olmadı ....karbonatı plastık bı kaba koyuyorsunuz sonra .karbonatın uzerıne ıdrarınızı yaptıgınızda eger kabarırsa hamıle oluyormus kabarmaz ıse hamıle degılmısız....benım kabarmadı...deneyenler varmış bugun okudum daha yenı .....

benki ca-sandozların portakallılarını bile içemem sırf ilaç diye.kısmet artık bakalım bir deneyeceğim.....

canım öyle karbonatla kabakla olsaydı bu işler ne diye geliştirsinler bu testleri di mi.sen gönlünü ferah tut bakma öyle şeylere sen.

kızalr selam bısey soracam sıze mıdesı bulana varmı transefrden sonra benım hem mıdem bulanıyor ıkı gundur hem basım donuyor hemd ebelım agrıo neden acaba

kızalr selam bısey soracam sıze mıdesı bulana varmı transefrden sonra benım hem mıdem bulanıyor ıkı gundur hem basım donuyor hemd ebelım agrıo neden acaba

canım progesteron bazı kişilerde mide bulantısı baş dönmesi yapabiliyor bende baş dönmesi degil ama mide bulantısı olmuştu ayrıca bel agrımda oluyordu çok fazla degil ama.... tavsiyem kendini çok fazla dinleme rahat olmaya çalışşşş... allah hayırlı sonuçlandırsın inşallahh..

eveeet yarın hana ile umutsuzelin büyük günleri....hana nın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hamilelik haberini umutsuzelinde :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hamileliğinin devam ettiği haberini alacağız inşalllllaaaahhhhhhh.

sağolun canlarım hayırlısı...
lansor yarın özlem devrim test yapacak diye biliyorum bir de..
umutsuzel ikinci testini yapacak o zaman

aminnnnn inşallah :Saruboceq: (benim için çıkmadık candan umut kesilmez misali biraz)

siz yine de dularınızı eksik etmeyin herşey dua üzerine kurulu inaşallah bu defa olmazsa bir sonrakine...

ayyyy doğru söylüyorsun ben özlemdevrimi görememişim.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah oda güzel haberler verecek bize inşalllahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…