15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

ıonsor canımm..allahın izniyle senin bebişin olucak.demekki bu kez değilmiş.ama bunu çok kuvvetli hissediyorum belki yazın kendiliğinden gelir.

lansorcum negatif sonuç almana üzüldüm hayatım
ama kendini çabuk toparlamışsın tbrik edrim
allahım bi dahaki seferde verir inşlh
swetghost sana da geçmiş olsun

lansor dun dun butun gun ev temizledim
malum 15 gun boyunca kaldi
arada girdim ciktim yazilara baktim
seni ornek aldim tatlim
bende kendimi toparladim
kismetimizde bu ay yokmus
diyorum
insallah bizde birgun anne olucaz

çok sevindim canım birazda olsa seni rahatlatabildiysem ne mutlu bana....sen sadece inan tatlım ama gerçekten inan ve kalpten iste.mutlaka alacağız cennet kokuluları kucağımıza....

Günaydın kızlar
Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum...ıstanbul'da hava çok güzel bugün de...
Lansor keykey nasılsınız?
Benim test günüm yarın ama hiç yaptırmak bile istemiyorum ama mecburen yaptıracağım..
Lansor canım neden eylüle kadar bekliyosun geç değil mi..Ben sanırım nasipse iki ay sonra tekrar başlarım...Ama dediğin gibi kürleri uygularsan sıkı bir çalışma ile :utangac:belki kendiliğinden gelir bebişin inşallah öyle olur..Şeniz

günaydın canım.ç.kaledede hava çok güzelll.senin günün ayın 18 i değilmiydi canım??neden bu gün diyorsun ki???bende ne güzel bugün kimsenin testi yok stressiz bir gün geçireceğiz diyordumCADIARZU bak şimdi stres oldum yine-tatlicadiarzu-

diğer sorunu unutmuşum canım.çünküüüü bütün yazı yatil modunda geçirmek istiyorum.deniz,güneş v.s. ramazanıda atlattıktan sonra ver elini tüp bebiş yolları.hem şu kürleride bir deneyelim bakalım.daha önce hiç yapmamıştık belki oluvereceği gelir kendiliğindenkaydirigubbakcemile4

canım yarın diyorum ya :icecream:
eşine keçi boynuzu kürünü mutlaka uygula bir de havuç suyu içsin sürekli aç karnına
tüm yazı tatil ilan ettiniz demek ki ...ama diğer çalışmaları sıkı tutun haaa :dance:

canım havuç suyunu yapamıyoruz çünkü eşiminde sigara konusunda benden geri kalır yanı yok maşallahhh.ibrahim saraçoğlu sigara kullananlara önermiyor bu kürü.çalışmalar konusunda çok kararlıyız ama onda bir sorun yoookkaydirigubbakcemile2

aa ben bilmiyordum sigara içenlere havuç suyu önermediğini..
benim eşim de içiyor sigara (gerçi bırakacam diyor da ) havuç suyu da veriyorum...
acaba ne gibi bir yan etkisi olur :uhm:
biliyorsun biz de sayı 2 milyondan 35 milyona çıktı...

merhaba kızçeler nasılsınız..:)
ben biraz şaşkınım ama mutluyum .dün enver ebye gittim bana kan sulandırıcı iğne verdi.dün ilkini orda yaptık ama çok çok az kahverengi bişey geldi pregesatan la birlikte geri.korktum sabah mesaj attım çok önemli bi iğne mutrlaka devam edin diye döndü oda geri..
lansorcum canım ve negatif sonuç alan diğer arkadaşlarım sakın vazgeçmeyin bu yavrucaklar bi gün bizim kucaklarımızda olacak ben inanıyorum.

aa ben bilmiyordum sigara içenlere havuç suyu önermediğini..
benim eşim de içiyor sigara (gerçi bırakacam diyor da ) havuç suyu da veriyorum...
acaba ne gibi bir yan etkisi olur :uhm:
biliyorsun biz de sayı 2 milyondan 35 milyona çıktı...

bu arada hanacım hani diğer yan yataktaki arkadaş vardı ya dün telefon etti onunda olmuş değeri 300 lü bişey çıkmış.hadi canım benim sıra sende benim ilk tedavimde yan yatağımda yatan bi arkadaş vardı onunda 2.gün transferiydi 2 tane embriyosu vardı ve doğurdu bile:)inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz.
öpüyorum seni.kaydirigubbakcemile3

lansor benım test tarihi 25 cok gec degılmıpazartesı yumoslar toplandı persembe günü transferedıldı ben hıc bısey anlamaıdm vallla

ayrıca kızlar incir kürünü bilmem bi bu tedavide uyguladım kalite iyiyidi ama en az yumurtam bu tedavide oldu.
ama ben 2007 temmuzundan beri hertürlü bitkiseli denedim eşimdede kendimdede.keçiboyunuz kürünü eşime 4 kere falan uyguladık hiç aksatmadan bende içtim ama dikkat edin ciddi kilo yapıyor.eşim 13 ben 8 kilo aldım hiç farketmeden.ama yanında pekmezinide çok tükettik.ayrıca ne dudumsa yedim.bi aktar buldum ona derdimi anlattım ve bana siirtten gelen hakikli bir baldan bi macun yaptı onuda yedim.ayrıca 2007 den beri sürekli bal+arısütü+polenj+çörekotu+tarçın karışımlı macunlar tüketiyorum.
safranboludan 1 gramına 15 tl vererek safran aldım ve aylarca hergün 1 kupa çayınıdemledim içtim.5 aydır falan içmiyorum ama çünkü kalmadı.ayrıca civan perçemi+aslanpencesi+sarı kantaron+paptya +ısırgan+zencefil+tarçın ve aklınız agelebilecek ve faydalıolduğu söylenen hertürlü otu tükettim.
akupuntura gittim ve gerçekten kesinlikle faydalı.
yani bu konularda epey araştırdım ve uyguladım.sıgara ve alkolden uzak durdum.
bence ne yersek o oluyoruz.allah hepimizin yardımcısıolsun inşallah.Ama kesinlikle bu kürlerin faydası olduğuna inanıyorum

Back