15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

aa ben bilmiyordum sigara içenlere havuç suyu önermediğini..
benim eşim de içiyor sigara (gerçi bırakacam diyor da ) havuç suyu da veriyorum...
acaba ne gibi bir yan etkisi olur :uhm:
biliyorsun biz de sayı 2 milyondan 35 milyona çıktı...

canım sigara kullananlarda havuçta bulunan beta caroten maddesi kanser riskini 2 kat artırıyormuş sigara kullananların az tüketmesi öneriliyor.. kürü ise hiç yapmaması...

merhaba witch.bak ben bu kanser havuç sigara üçgeninde havucu hiç sevmediğim ve nadiren tükettiğim için sanslı gruba girmişim bimeden demek.-tatlicadiarzu- yanlız banada baksana sigarayı bırakayımda daha sağlıklı yaşayayım diyeceğime havuç yemedimde kanser olmuycam diyorum.-tatlicadiarzu- allahım sen beni şu sigara konusunda ıshah et ya rabbimmmm

Günaydın kızlar
Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum...İstanbul'da hava çok güzel bugün de...
Lansor keykey nasılsınız?
Benim test günüm yarın ama hiç yaptırmak bile istemiyorum ama mecburen yaptıracağım..
Lansor canım neden eylüle kadar bekliyosun geç değil mi..Ben sanırım nasipse iki ay sonra tekrar başlarım...Ama dediğin gibi kürleri uygularsan sıkı bir çalışma ile :utangac:belki kendiliğinden gelir bebişin inşallah öyle olur..Şeniz

iyiyim canim toparladimm kendmi
birde senin guzel haberini alirsam daha muutlu olucam
dualarim sana ve diger arkadaslara:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba witch.bak ben bu kanser havuç sigara üçgeninde havucu hiç sevmediğim ve nadiren tükettiğim için sanslı gruba girmişim bimeden demek.-tatlicadiarzu- yanlız banada baksana sigarayı bırakayımda daha sağlıklı yaşayayım diyeceğime havuç yemedimde kanser olmuycam diyorum.-tatlicadiarzu- allahım sen beni şu sigara konusunda ıshah et ya rabbimmmm

canım bencede artık bırakmalısın bak yumurtalarım yumurtalarım diyosun ama sigaraya devam 6 yıl içmiş biri olarak inan bırakınca insan çok rahatlıyor bedenende daha çokta psikolojik önceden hem çocugum olmuyor hem içiyorum diye vicdan azabı hissediyordumm.. ayrıca eşimde bıraktı doktorun verdiği bitkisel ilaçlarıda kullandı 2 ayda 8 milyondan 18 milyona çıktı hareketlilikte arttı...

bak birde nasıl toparlanırım ben diyordun.maşallah sende kadının isterse ne kadar güçlü olabileceğini kanıtladın.inşallah bebişlerinde çabucak sana katılacak ve dahada güçlü olacaksın canımŞeniz

canım bencede artık bırakmalısın bak yumurtalarım yumurtalarım diyosun ama sigaraya devam 6 yıl içmiş biri olarak inan bırakınca insan çok rahatlıyor bedenende daha çokta psikolojik önceden hem çocugum olmuyor hem içiyorum diye vicdan azabı hissediyordumm.. ayrıca eşimde bıraktı doktorun verdiği bitkisel ilaçlarıda kullandı 2 ayda 8 milyondan 18 milyona çıktı hareketlilikte arttı...

aslında şöyle bir durum var canım,benim yumurtalarımda yumurtalıklarımda rahmimde gayet sağlıklı.birazda bu yüzden biraz önemsemiyorum sigara konusunu.aslında sadece bu yüzden değil tüm vücut sağlığımız için bırakmam lazım sigarayı o başka.ben eşim bu kürleri benim zorumla uygularken ona destek olmak için yapacağım incir kürünü falan.bak birlikte savaşıyoruz bu durumla hesabı işte.ee bu arada dahada kuvvetlendirmenin bir sakıncası olmaz herhalde diye düşündüm yumurtalarımı.ama bak şimdi birden kafam karıştı.ben hiçbirşey uygulamadan 24 tane yumurtam oluşmuştu ya bunlar sayesinde dahada çok oluşursa ya ohss olursam.bak şimdi iyice kafam karıştı.

aslında şöyle bir durum var canım,benim yumurtalarımda yumurtalıklarımda rahmimde gayet sağlıklı.birazda bu yüzden biraz önemsemiyorum sigara konusunu.aslında sadece bu yüzden değil tüm vücut sağlığımız için bırakmam lazım sigarayı o başka.ben eşim bu kürleri benim zorumla uygularken ona destek olmak için yapacağım incir kürünü falan.bak birlikte savaşıyoruz bu durumla hesabı işte.ee bu arada dahada kuvvetlendirmenin bir sakıncası olmaz herhalde diye düşündüm yumurtalarımı.ama bak şimdi birden kafam karıştı.ben hiçbirşey uygulamadan 24 tane yumurtam oluşmuştu ya bunlar sayesinde dahada çok oluşursa ya ohss olursam.bak şimdi iyice kafam karıştı.

eee bencede senin küre falan ihtiyacın yok polikistik olanlarda genelde okadar yumurta oluyo sendeki baya çokmuş.. bendede hhiçbir problem yok 11 tane falan oluyor doktorlar normal sayı diyolar 5-25 arası normalmiş benimkiler kılpayı yetiyor valla...

ben şu bekleme süresinde incir kürü yapayım diyorum eşimde keçiboynuzu kürü yapacakya normal olarak gelişen tek yumurtam kaliteli olsun,onun çemçüklerini(eşimin memleketinde öyle denirmiş çok hoşuma gitmişti) iyice bir çeksin kendine doğru diyorum.sence nasıl olur?sonrasınıda etkiler mi dersin???

bu arada hanacım hani diğer yan yataktaki arkadaş vardı ya dün telefon etti onunda olmuş değeri 300 lü bişey çıkmış.hadi canım benim sıra sende benim ilk tedavimde yan yatağımda yatan bi arkadaş vardı onunda 2.gün transferiydi 2 tane embriyosu vardı ve doğurdu bile:)inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz.
öpüyorum seni.kaydirigubbakcemile3

çok sevindim canım yaaa...alkisalkisalkis inşallah ikinizde sağlıklı bir hamilelik geçirisiniz de kucaklarınıza alırsınız yavrularınızı kaydirigubbakcemile3 onunki de baya yüksek çıkmış değeri çok güzel...
bana gelince benimki kesin olmadı diyorum ben...hatta yarın test bile yapmak istemiyorum inan ki...
ama tabi bir mucize belki Allah bilir...hayırlısı artık...

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım.....benım umutla beklıysm suruyor hala...hernekadar kımyasal gebelık belırtılerını gostersemde umutluyum... ümitlıyım.....bu arada kanamamda yok denecek kadar azaldı hayırlısı bakalım...hepınızı öpuyorum....

sağol canım Allah razı olsun... ama ben şimdiden 3.yü düşünmeye başaldım bile...
bir de sayımzı 35 milyonu buldu ya normal yoldan da olması için elimizden geleni yapıcaz artık..:utangac:
senin de iyi olmana çok sevindim..bu sonçların bizi yenmesine müsade edemeyiz Çok üzgünüm çoook değil mi?

canım incir kürünü okudum ama genelde normal yolla hamilelik için sanırı çünkü çatlamasını artırıyormuş kalitesiyle ilgili bişey demiyor saraçoglunun sitesinde kitabındada öyle.. bence yapabilirsin nasip normal yolla olma şansı var sonuçta... eşin hangi memleketli bu arada merak ettimm:uhm::uhm:

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım.....benım umutla beklıysm suruyor hala...hernekadar kımyasal gebelık belırtılerını gostersemde umutluyum... ümitlıyım.....bu arada kanamamda yok denecek kadar azaldı hayırlısı bakalım...hepınızı öpuyorum....

canım inşallah normal gebeliktir.yarın mı yapılacak ikinci testin canım????

canım incir kürünü okudum ama genelde normal yolla hamilelik için sanırı çünkü çatlamasını artırıyormuş kalitesiyle ilgili bişey demiyor saraçoglunun sitesinde kitabındada öyle.. bence yapabilirsin nasip normal yolla olma şansı var sonuçta... eşin hangi memleketli bu arada merak ettimm:uhm::uhm:

aslen trabzonlu ama doğma büyüme erzincanlı canım.hangi taraftan geldiğini bilmiyorum ama lafın:uhm:

Back