15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

canım idrarda bakılan gebelik testlerinde eğer pozitif çıkarsa gebelik olasılığı %99 dur.eğer çıkmazsa ya yoktur yada daha hormon idrara inmemiştir.yani sen %99 :CüvCüv: sin

ay canım rahatlattın beni yani inan diyosun.kanamamda durdu inş bakalım artık test günü belli olur herşey

canım inşallah bakalım ayarlayabilirsem ama istanbula gelip gitmesi çok zor oluyor benim için tüm izinlerimide kullandım...

canım oradaki bir k.doğum uzmanına ultrason ve kan değerlerini takip ettirip yanlızca opu ve transfer için istanbula gelsen olmazmı? bu sekilde yapan birçok kişi var benim bildiğim.

kızlar ben anjelıc ın gecmıstekı yazılarına bakmak ıstıyorum nasıl bakabılırım bılen varmı...bana yardımcı olabılırmısınız...

canım oradaki bir k.doğum uzmanına ultrason ve kan değerlerini takip ettirip yanlızca opu ve transfer için istanbula gelsen olmazmı? bu sekilde yapan birçok kişi var benim bildiğim.

yaaa doktor öyle bişey demeyince bende teklif etmedim 4. denemem sonuçta zaten en fazlada 10 yumurta oluyo herseferinde ve yüksek doz kullanıyorum, hani sonra bişey olursa ayarlayamadım demesin bana zaten o kliniğe hep başarısız olanlar gidiyo o yüzden her aşamaya kendi bakmak istiyo sanırım...

canım anjeliğin herhangi bir yazısında isminin üzerine tıkla.onun profili çıkacak karşına ordan istatistikler bölümüne gir ordan tüm yazdığı yazıları görebilirsin.

ayy benimde zeynep kamildeki dr.um öyleydi.burdaki dr.umla yakın arkadaş olmalarına rağmen ben başkasının ipiyle kuyuya inemem demişti.birazda o yüzden değiştireceğim zaten orayı.benim için çok büyük işkence 2 günde bir istanbula gitmek....

yaa ben ilk ikisini istanbulda yaptırmadm zaten ve pişmanım... şimdikinide degiştirmicem memnun kaldım embiryoları falan kendim gördüm mikroskoptan ne kadar iyi olduklarını hemde ancak ögreniyo doktorlar zaten seni ilaçlara verdiğin cevapları falan..

lansor17 canım slm...bugün çoo k kötüydüm..ancak kendime gelebildim..aklımdaydıınnn..sonucunu öğrenebilmek için bayağı gerilere gittim çünkü son yazışmalarından bişi çıkartamadımmm..sonra öğrendim ki sonuç negatif ....inan ben de çoook üzüldümmm ....ama....inanılmaz dirayetinden dolayı seni kutluyoruuum canımmmm..bir başka sefere inşallah ....herşey çook güzel olacak inan bana...allah hepimizin y.ardımcısı olsun arkadaşlarr..

hayırdır canım kötü birşey yoktur inşallah.evet sonucum malesef negatif ama allahtan ben çok pozitifim-tatlicadiarzu-şakkıdı

canım lansor.............guçlu olman ne guzel rabbım sevundırecek ama zamanı gelmemiş demekkı canım.........kendıne ıyı bak .....sakın yıpratma kendını ....inş bi gun mutlaka gelecek o beklenen gun.............

inşallahhhh canım.belkide bu kadar güç rabbimden hiç umudu kesmediğimden tevekkülü elden bırakmadığımdan geliyordur.açıkçası bu kadar sakin karşılamama bende çok şaşırdım....

günaydın kızlarrrr baktıda bugün sadece anjeliğin test günüymüş ama ondan çoktaaann güzel haberi aldığımız için bugün hiçççç stressiz rahat bir gün geçireceğiz.tekrar arkadaşı gönülden kutlarrrrr,kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.a.s. :lepi:

Son düzenleme:
lansor canım benim nasılsın kaç gün kaldı arkadaşım test gününe ya çatlıcam meraktan artık güzel haberlerini bekliyorum hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…