15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

kızlar ya canım cok sıkkın.....ne yapcgımı bılemıyorum benım deger cok kotuuu offff....gorünürde ya kımyasal yada dıs gebelık...ne olur bana bı akıl verın ...cok kötuym yaaa.a...10.78 offf offff .allhım hepımızın yardımcısı olsun...kuluptekı yazılara baktım hep ....hepsıde olumsuz sonuclanmısss.....

yaa umutsuzel ben değerinle ilgili epey ayrıntılı bir şeyler yazmıştım, geçmiş sayfalarda istersen bi bak moral olur bencehihoyyyt

merhaba arkadaşlar:)
ben dün akşam testimi yaptım ama eve çok geç geldik hemen yattım yazamadım sabah ta kalkar kalkmaz buraya geldim( elimi yüzümü yıkamadım inanın)
kızlar ben hamileyim inananıyorum ikidebir kağıda bakıyorum evet ben hamileyim.ama kese görmeden sevinmiycem çok diye kendime söz verdim:) diyorum ki ilk basamağı çıktım :)
değerim 522 ikiz gibi dururyor risklerinden çok korktuğum için hep tek istemiştim ama sonuç bu güzel allahım bana bu sonucu gösterdi sağlıklı doğumlar da göstersin inşallah.sabah sabah günün ilk güzel haberini ben vereyim dedim.
inşallah arkamdan diğer arkadaşlarımda gelecek ..:)
olmayan arkadaşlarımda lütfen üzülmeyin ben daha önce hikayemi yazmıştım inat ederseniz bir gün mutlaka oluyor.yeterki rabbim sabır versin:)
bu gün merkeze gideceğim gündüz yokum akşam agirceğim hepinizi öpüyorum .şimdi hazırlanmam gerek:)

elif yıldız çok sevindim canım rabbim bebişlerini sana bağışlasın sağlıcakla kucağına al, bu yolda yılmamak gerekiyor demekki, darısı tüm isteyen arkadaşlarıma.

arkadaşlar rabbim hepinizin de dileğini kabul eder inşallah. sağlıklı bebişlerinizi kucaklarsınız.2007 yılı yazında ben de tüp bebek yaptırmıştım aynı stresleri ben de yaşamıştım negatif sonucu öğrenince yıkılmıştım çünkü birdahaki deneme için şansım nerdeyse hiç yoktu yakında erken menapoz görünüyodu.zaten de 1 tane yumurta elde edilebilmişti.dedim ya yıkıldım aylarca ağladım dünyaya küstüm yaşamak bile istemiyordum. inşallah olur diyenlere kızıyordum nasıl olacak yumurta olmadan diyordum. hele kendiliğinden olur belki diyenlerden nefret ediyordum sanki benimle dalga geçiyorlarmış gibi geliyordu. artık bebeğim olamayacaktı benim kafamda tedaviler bitmişti 7 ay sonra kalkıp bi akşam çok içten bi dua ettim ve bir test yaptım gözlerime inanamadım çift çizgi yanlış dedim 6 tane daha yaptım hepsi çift çizgi yine inanmadım ertesi gün kan testi yaptırdım 4 haftalık hamilesin dedi dr yine inanmadım daha ertesi gün ultrasona girdim 7 haftalık hamileydim artık inanmıştım o ilk testi sırf dua ettiğim için yapmıştım ne bir belirti vardı ne de umut.hiç ağrım da olmamıştı. temizlik yapmıştım,koltuk kanepe kaldırmıştım,tül takmıştım süne süne, kovalar taşımıştım bilmeden. şükür bişey olmadan oğlumu aldım kucağıma şimdi 7 aylık.
eğer benim gibi dualara bile kızan varsa inanın o dualar kabul oluyo.ben de hayırlı bebeklerinizi kucaklamanız için gerçekten içten kalpten dua ediyorum siz de bebeklerinizin kakalı popolarını temizlersiniz inşallah.

bilen hayırlı olsun gerçekten allahın mucizeleri oluyor ben bizzat ilk hamileliğimde yaşamıştım, tüp bebek tedavisi olacağım ay bir türlü reglim gelmemişti, hatta ben kızmıştım niye gelmiyor tedaviye başlayamıyorum diye, doktora bir gittim hamileymişim, Rabbimden ümid kesilmez, bebeğimi kaybettiğim anlarda da isyan etmedim ve ümidimi kesmedim, inşallah bizler de senin gibi bebeklerimizi kucaklarımıza alırız hayırlısıyla.

ya nasip ya kısmet diyerek başladğım bu yolu bu sefer kısmet değilmiş diyerek bitirdim arkadaşlar.....ama birkaç gündür yaptığım negatif idrar testleri beni bu sonuca hazırlamış ki öyle çok kötü hissetmedim kendimi.benim için şimdi dinlenme ve kendini toparlama vakti:delphin:

lansor canım çok üzüldüm, ben senden çok umutluydum aslında, ama hamile kalabiliyorsun, inşallah tedaviye bile gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın canım.

çok sağol anjelik inşallah birgün benimde bebeğim olacakkkk.sende sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya nasip ya kısmet diyerek başladğım bu yolu bu sefer kısmet değilmiş diyerek bitirdim arkadaşlar.....ama birkaç gündür yaptığım negatif idrar testleri beni bu sonuca hazırlamış ki öyle çok kötü hissetmedim kendimi.benim için şimdi dinlenme ve kendini toparlama vakti:delphin:

canım üzülme sakın hayırlısıyla anne olucaksın sen sağlam dur vakti varmış daha hayırlısıyla o gün gelicek ve sevineceğiz inşş:1hug:

canım üzülme sakın hayırlısıyla anne olucaksın sen sağlam dur vakti varmış daha hayırlısıyla o gün gelicek ve sevineceğiz inşş:1hug:

inşallah canım elbetteki hayırlı vakitte hayırlısıyla bizde alacağız bebişlerimizi kucağımıza. hatta bereber parka bile götüreceğiz onları.....kaydirigubbakcemile2

canım ya....inan heyecanla açtım ..........çok uzuldum........canım uzme kendını ..rabbım inş verecek demek zamanı gelmemış ne yazsam kı...çok zor bı tanem rabbım yardımcınols..

canım ya....inan heyecanla açtım ..........çok uzuldum........canım uzme kendını ..rabbım inş verecek demek zamanı gelmemış ne yazsam kı...çok zor bı tanem rabbım yardımcınols..

çok sağol canım. hep rabbimden hayırlısını istedim. benim için hayırlı olan buymuş demekki.....

benimde malesef negatif kızlarr olmadı .......5.3 değerim..................uuyorum ki lansorcum dediğin gibi kendiliğinden olur çünkü tekrar denemeye ne maddi ne de manevi güçüm kalmadı
pozitif olmana sevindim umuyorum allah en kısa zamnda yüzümüzü güldürür

benimde malesef negatif kızlarr olmadı .......5.3 değerim..................uuyorum ki lansorcum dediğin gibi kendiliğinden olur çünkü tekrar denemeye ne maddi ne de manevi güçüm kalmadı

canım 5,3 olmadı demek değil ki benim bildiğim yaaa...yanlış mı biliyorum acaba..5'in üstü pozitif sanıyorum ben...lansor canım sence durum nedir?

canım ne diyeceğimi bilemedim şimdi.ama bana 5.3 biraz umutlu bir sonuç geldi.dr unu görebildin mi?ne dediler sana? geç döllenme falan olmuş olmasın?????

Norma giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

canım bak böyle diyor yani 3 haftalık hamileliklerde 5 değer normal kabul ediliyor yaaa

lansorcum canım cesaretine hayran kaldım sana teselli cümleleri yazmıyorum o yüzden bu defa kısmet değişmiş demekki arkadaşım hakkında hayırlısı böyleymiş.şimdi ilerki dönemlere bakalım belki kendiliğinden gelir mucizen dimi canım.

sweetghost bence iki gün sonra testini mutlaka tekrarlatmalısın.durum o zaman kesinlik kazanır ancak çünkü.bak benim sonucum 0.189 ve adet bile oldum az önce yinede bir hafta sonra dr.um çağırdı ne olur ne olmz diye... sakın ihmal etme testini tekrarlatmayı canım

Back