15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

valla açıkçası bende hayran kaldım kendi kendime bitanem.yıkılmayacağımı biliyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum. yüce mevlam ne eylerse güzel eyler. tevekkülünüde verdi sonuçla birlikte.....

bende ilk negatif sonuç aldığımda bir gece sabaha kadar ağlamıştım öyle ağlamıştım ki eşim hastaneye kaldıracaktı nerdeyse sonra ertesi gün hiçbişey olamamış gibi işe gitmiştim bu defada korkmuşlardı içimemi atıyorum acaba kafayımı yedim diye ama dediğin gibi rabbim sabrını veriyor canım diliyorumki hiç tedavi olmadan gelsin bebeğin sana.

arkadaslar ben ucuncu denememi istanbulda deniyecegim
hangi merkez bizim sorularimizi cevaplar bikmadan
birde en ileri teknolojininde oldugu bir merkez onerebilirmisiniz
kizlar sizler kac ay ara veriyorsunuz
cevaplarinizi bekliyorum
ben simdi cikicam ama daha sonra gelicem

lansor canım çok üzüldüm hayırlısı inşallah ama dediğin gibi allah sabrını veriyor.. bugün daha iyiyim biraz boşlukta hissediyor insan ama...

sweetghost canım benim çok yıpratma kendini yüce mevlam hayırlısını versin sana bana hepimize inşallah...bebeğin seni çok bekletmeden gelir de bu günleri unutursun dilerim...

canım benim bu üçüncüydü tedaviler arasında 3 ay ara verdim... genellikle 2 ay yeterli oluyo yani 3 adet geçmesi yeterliymiş...

çoksağol witch canım.şimdi çıkmam gerek malum yemek yemek gerek madem hayat devam ediyor bizde kaldığımız yerden devam edeceğiz mecburen....

ben ilk denememi Alman Hast. yaptım ama hiç memnun kalmadım...Sorularına cevap bulmak istiyorsan kesinlikle burayı seçmeni önermem...
ben şuan Umut Tüp bebekte 2.transferimi oldum biliyorsun beklemedeyim..Ama olumsuz da olsa gene burda düşünüyorum...
ben ilkini aralık ayında yaptırmıştım ama 2.yi şubatta düşünüyordum ama merkez seçemediğimden nisan sonuna kaldı..ama bu da olmazsa fazla beklemiycem 2 ay sonra tekrar Allah nasip ederse...

ben geldimmm kızlarrr.yemeğimi yedim sonra otudum pc nin başına bütün kürleri araştırdım.kendime bir liste çıkardım.şimdi önümüzdeki üç ay bunlarla devam edeceğim sonrada eylül ayında tüp bebek merkezinin yolunu tutacağım.inşallah gerek kalmadan belkide hamiş oluveririmmmdelikafaduldenhihoyyyt

witch26 ,keykey inanın çok üzüldüm.aslında girmiştim sayfanıza ama yazacak birşey bulamadım.lansor canım senindemi olmadı.inanın sizden okadar ümitliydimki.Allah hepimiz için hayırlısını versin.ama umudumuzu kırmak yok.

sagol canım destegin için çok üzülüyor insan ama çabuk toparlanıp planda yapabiliyor hayırlısıyla 4. denememi eylül gibi yapmaya karar verdim yine hayırlısı olsun... allah hepimize nasip eder inşallah zamanı gelince...:Saruboceq::Saruboceq:

witch desene birlikte bekleyeceğiz büyük ihtimalle yine.bizde nasipse eylülde başlamaya karar verdikkaydirigubbakcemile5

lansor nasılsınn guzelım....insanın senın gıbı hayat dolu arkadaslarının olması ne kadar guzel
....sızlerın sayesınıde ınanın mucızeyı bekler oldum rabbımden....eger bu seferde olmazsa belkı maddı durumumuzu ayaarlayabılırsek bende o tarıhlerde baslayabılırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…