15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

ayyyy guzelım uzuldum yaaaa..senağlama.offf offf....ama suna sevındım kendını o kadar ıyı anlıyor ve sabırla dınlıyorsunkı bayıldım dogrusu ... kendını hemen toparlamaya calısman cok ıyı.....ınşallh rabbımm hepımızede bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp edıcek bılıyorum.......ama bızım bebısler bırazcık naz yapıyolar bıze... olsun yapsınlar.npalım ..sonunda bıze gelsınlerde dımı...

aynen canım.sende dediğim gibi olmlu olmayA BAK LÜTFEN ÜZME ŞİMDİ BEBİŞİNİ......

Ahhh canım benimmmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bu defa dünür alamayacağız demek ki zaten benim de sonucun aşağı yukarı belli sayılır. bugün gene negatif çıktı...:1no2: ne diyelim ki hayırlısı olsun sağlıklısı olsun...
hep dediğin gibi olup ta sonradan kaybedeceğine sağlıksız olacağına böyle olması daha iyi belki herşeyde bir hayır vardır diyoruz hep...
yeni başlığını da bekliycem canım...daha güçlü daha istekli bir şekilde devam edip biz de bir gün mutlaka anne olacağız... a.s buna olan inancını biliyorum...:1hug:
inşallah en yakın zamanda bu defa bir ömür seninle kalacak bebeğine kavuşman dileğiyle seni çok öpüyorum canımmm:1hug:

Çok sağol canım.sen yinede umudunu kaybetme emi.inşallah senin bebeğin sana sımsıkı tutunmuş olsun.:Saruboceq::Saruboceq: elbette nasipte varsa birgün bende anne olacağım.tüm kalbimle inanıyorum buna.....

lansor canım senin haberini alınca ben de yaktım hemen bi tane yaaa:delphin:
hatta uzun zamandan beri içmediğim kahveyi de yapacağım birazdan...
moralinin iyi olmasına sevindim canım ben de aynen senin gibi olacağım yani benim için de hayalkırıklığı olmayacak...
bak elif yıldız da hamile kaldı aramızda pek de az değil artık hamilelerimiz :nazar:
Allah bize de verecek canım sadece biraz daha sabır

Çok sağol canım.sen yinede umudunu kaybetme emi.inşallah senin bebeğin sana sımsıkı tutunmuş olsun.:Saruboceq::Saruboceq: elbette nasipte varsa birgün bende anne olacağım.tüm kalbimle inanıyorum buna.....

yok canım benim bu sabahki testen sonra hiç umudum kalmadı negatife alıştırdım kendimi..bu defa olmadı nasip değilmiş ne yapalım...kaç denemden sonra olan var bu sonuçlar çok da anormal değil yani...tabi gönül ister ki biran önce olsun...Rabbim çok fazla bekletmez inşallah bizi...

ya nasip ya kısmet diyerek başladğım bu yolu bu sefer kısmet değilmiş diyerek bitirdim arkadaşlar.....ama birkaç gündür yaptığım negatif idrar testleri beni bu sonuca hazırlamış ki öyle çok kötü hissetmedim kendimi.benim için şimdi dinlenme ve kendini toparlama vakti:delphin:

sabahtan beri senin icin buraya girip ciktim biraz daha bekletcek meleklerimiz bizi
canim seninde dedigin gibi kismet degilmis

ama olmadı be arkadaşım sen söndür o sigarayı hemen bakiiimmm.ben senin yerinede içerim sen sonucunu alana kadar.hatta inşallah güzel sonçlar alırdsında ben sen doğurana kadarda içerim senin yerine.:delphin:delikafaduldendelikafadulden

lansor sen nerde tedavi oluyorsun canım? ben umut tüp bebekteyim...aslında çok da sevdim merkezi bir dahakine de aynı yerde düşünüyorum şimdilik...

ama olmadı be arkadaşım sen söndür o sigarayı hemen bakiiimmm.ben senin yerinede içerim sen sonucunu alana kadar.hatta inşallah güzel sonçlar alırdsında ben sen doğurana kadarda içerim senin yerine.:delphin:delikafaduldendelikafadulden

yok canım olmadı diyorum ben biliyorum yaaa...belki bir mucize ama inan ki onu bile söylerken yok olmaz öyle bişey diyorum...
boşver gene birlikte deneriz ve bu defa olur inşallah...

lansor sen nerde tedavi oluyorsun canım? ben umut tüp bebekteyim...aslında çok da sevdim merkezi bir dahakine de aynı yerde düşünüyorum şimdilik...

canım biz burdaki doktorumun tavsiyesiyle zeynep kamile gittik.açıkçası bende çok memnuniyetsiz kalmadım ordan. tam beklediğim gibi geçti bütün tedavi.ama malesef burdan istanbula gidip gelmek çoook yorucu.birde istanbulda hiç yakınımız olmadığı için gidip gelmek çok yordu bizi. o yüzden kısmetse yeni tedaviye bursa acıbademde başlamayı düşünüyorum. bursa bize daha yakın. ama umut tüp bebeğin metnini çok duydum.inşallahh senide umuduna kavuşturmuşturlar....

canım biz burdaki doktorumun tavsiyesiyle zeynep kamile gittik.açıkçası bende çok memnuniyetsiz kalmadım ordan. tam beklediğim gibi geçti bütün tedavi.ama malesef burdan istanbula gidip gelmek çoook yorucu.birde istanbulda hiç yakınımız olmadığı için gidip gelmek çok yordu bizi. o yüzden kısmetse yeni tedaviye bursa acıbademde başlamayı düşünüyorum. bursa bize daha yakın. ama umut tüp bebeğin metnini çok duydum.inşallahh senide umuduna kavuşturmuşturlar....

canım bursa acıbadem de çok iyi bir merkezmiş hatta burda da sayfaları var herkes çok memnun inşallah sen de orada mutlu sona ulaşırsın...:CüvCüv:

canım bursa acıbadem de çok iyi bir merkezmiş hatta burda da sayfaları var herkes çok memnun inşallah sen de orada mutlu sona ulaşırsın...:CüvCüv:

inşallah canım. bu akşamdan itibaren bütün kürleri araştırıp hepsini uygulamaya sokacağım. çok kararlıyım. bu bebek ya gelecek ya gelecek....:içelim:

inşallah canım. bu akşamdan itibaren bütün kürleri araştırıp hepsini uygulamaya sokacağım. çok kararlıyım. bu bebek ya gelecek ya gelecek....:içelim:

evet canım haklısın ya olacak ya olacak başka çaresi yok...:lepi:
soğna ve incir kürünü mutlaka yap canım ben de yapacam zaten daha önce soğan kürünün faydasını görmüştüm...kistimi küçülttü...bir de bal+çörek otu+tarçın karışımı var
bunları yapacağım ben de...kaydirigubbakcemile3

canıımmmm
ne çok isterdim senin için bir süpriz olup pozitif çıkmasını,
allah şimdilik nasip etmedi diyelim, inancını kaybetme lütfen,
güzel insanlarız hepimiz allah elbet bize de verecek o umudu, mutluluğu...
hakkında hayırlısı olsun canım benim

lansorcum hakında hayırlıs buymus demmekki ama basaracaksın sende unutma her son bı baslangıctır yeniden benım bugun transferın 3 gun ne zaman yapmam gerkıo o zamn 10 olursa

evet canım haklısın ya olacak ya olacak başka çaresi yok...:lepi:
soğna ve incir kürünü mutlaka yap canım ben de yapacam zaten daha önce soğan kürünün faydasını görmüştüm...kistimi küçülttü...bir de bal+çörek otu+tarçın karışımı var
bunları yapacağım ben de...kaydirigubbakcemile3
Hepsini yapacağım ve eşimede zorla yaptıracağım canım.belkide tedaviye hiç gerek kalmaz bakarsın kendiliğinden gelivermiş benimde meleğimmmmkafamçokkarıştı( ayyy ne güzel bir hayal oldu)
canıımmmm
ne çok isterdim senin için bir süpriz olup pozitif çıkmasını,
allah şimdilik nasip etmedi diyelim, inancını kaybetme lütfen,
güzel insanlarız hepimiz allah elbet bize de verecek o umudu, mutluluğu...
hakkında hayırlısı olsun canım benim

sonuç negatif ama benim inancım çoook pozitiff canım.desteğin için çokkkk sağolasınŞeniz

lansorcum hakında hayırlıs buymus demmekki ama basaracaksın sende unutma her son bı baslangıctır yeniden benım bugun transferın 3 gun ne zaman yapmam gerkıo o zamn 10 olursa

yine tekrar ediyorum bence evde hiç yapma.ama dayanamıyorum dersen haftaya bugün yaparsın canım.

Back