- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
idrarda çift çizgiyi görmeye kararlısın sen ama inşallah ben de pozitif olursa yapacam ve çerçeveletip duvara asacam o idrar testini...:icecream:
canım evet tutunma nerdeyse olacakmış.inanıyorum rahmin kendini hazırlıyor yavaş yavaş gebeliğe.inşallah belkide hiç gerek kalmadan tedaviye yakında hamiş bile kalabilirsin.arkadaslar simdi esim test sonucunu getirdi
kucuktur 4 yaziyor
sizce tutunma olmusta dusmus gitmismi
sadece merak ediyorum
bende yarın yaptırıyorummmmmmm
bende yarın yaptırıyorummmmmmm
aaa öyle mi ben bilmiyordum canımmm...
o zaman bu gece LANSOR, ELİF YILDIZ VEEEE SWEETGHOST arkadaşımız için bol bol dua ediyoruzzzzz...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
(not ben de sabah idrar testi yapacam o sayılır mı-tatlicadiarzu-)
yokkk be güzelim olsa dükkan senin....Şeniz
aslında yarın 12 gün doluyorr ama hastane 12 gün sonra yaptır dedi ama kağıda 5mayıs+12 :17 mayıs yazıldı ama o günü saymamış oluyo osamn bence test günüm yarınnnnnnn
olsun hana cım sana dua ederizzz biss yineee
aslında yarın 12 gün doluyorr ama hastane 12 gün sonra yaptır dedi ama kağıda 5mayıs+12 :17 mayıs yazıldı ama o günü saymamış oluyo osamn bence test günüm yarınnnnnnn
olsun hana cım sana dua ederizzz biss yineee
canım transfer günün sayılmıyor o yüzdende test günün 17 sinde oluyor.ama tabiki karar senin.inşalllaahhhh pozitifff olacak sonucun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
niye kssss...azıcık da bana dua etseniz kıyamet mi kopar..silik çizgi görmem için bak koyu değil yani silik görsem yeter..:çok üzgünüm:
ama canım transfer günüm 4ü seninle aynı günnn bunlar ne transferi ne ertesi günüsaymamışlar
herkese iyi akşamlar
keykey arkadaşım yaaa bak görüyor musun bişeyler olmuş ama tabi bilmiyorum lansor un dediği gibi olabilir...demek ki boşuna çıkmamış o silik çizgi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?