- Konu Sahibi firstNimbus
-
:teselli:canım herbiri ayrı bir umut ....hergün yeni bir umut .....umudunu sakın yitirme...senin evladın olacak o şanslı ruh bir yerlerden mutlaka seni izliyordur..sadece zamanını beklemekle beraber.....güçlü ol güçlü ol ki...çok bekletmeden gelsin anneciğine...sevgiyle ve umutla kal olur mu???KEYKEY ORADAMISIN???
tatlım ne diyeceğimi şaşırdım evdeki testin pozitifti senin kaç çıktıki değerin
üzülme ama nolur :1hug:
canim evdeki yaptiklarim saatler sonra cikti ikinci cizgi tam kirmizi degildi
LANSOR burda sana tesekkur ediyorum arkadasim
beni umutlanmaktan kurtardin
sen uyarmasaydin simdi daha kotu olurdum
canım bugün ağlayabildiğin kadar ağla. boşalt içini.ama sonra toparlan olur mu:teselli: demek ki hayırlısı buymuş demek lazım biryerde....inşallah bebeğin en kısa zamanda hiççç tedaviye gerek kalmadan gelir sana....rabbim neye ol demişte olmamış ki.....:teselli: :teselli:
elifyıldız zaman daralmaya başladı bizim içinde.heyecan nasıl benim iki kere kaderdaşım?(hem tüp bebek hem dış gebelik)ben bayağı korkmaya başladım.korkum eşimin üzülmesi ama. ben herşeye çok hazırlıklıyım.....
kızlar benide listeye ekleyiiiiiinnnnnnnnnn benimde test günüm 18 mayıs pazartesi............allah hepimizin yanında olsun.....
kızlar benide listeye ekleyiiiiiinnnnnnnnnn benimde test günüm 18 mayıs pazartesi............allah hepimizin yanında olsun.....
kızlar benimde kanamam kırmızıya dönüyor yine olmadı galiba
canım çok geçmiş olsun.inşallah kanaman çabucak durur.burda birçok arkadaş var kanamayla birlikte hamileliği devam eden.kendini çok üzme lütfen.
lansor sen de benim gibi düşünüyorsun sanırım inşallah yarın meleğin sana süpriz yapar...
ahhhhh arkadaşım üzmemek elimde değil ki çok mutsuzum aynı zamanda da umutsuzum
adet sancısı da var artık olmadığının resmidir bu umarım sizler olumlu sonuçlar alırsınız
withc .keykey çok üzüldüm adınıza gerçekten ...içimde bugün pozitif yazacakmışınız diye his vardı bugün oşa koşa geldim eve ama ...lütfen üzülmeyin biliyorum üzülme demekle olmuyor ama allahın takdiri elimizden birşey gelmiyor.umuyorum ki en kısa zamanda allahım sizlere çifter çifter bebekler versinn....... yüce rabbim yoktan var edensin sen dualarımız duy yarabbimmmm anne olmak isteyen tüm arkadaşlara sağlıklı bebekler nasip eylee
doğa geçmiş olsun.. bu yol uzun ve meşakkatli bir yol herşeye hazırlıklı olmak lazım.. inşallah kanaman adet kanaması değildir bu şekilde pozitif sonuç alanlar da var sen de onlardan olursun umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?