15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

Allah tamamina erdirsin canim
insallah beraber seviniriz arkadaslar
beni merak eden arkadaslar hepiniz cok iyisiniz
insallah herkezin umutlari gerceklesir
tam birbucuk saat kaldi sonuca
insallah size guzel haberler verebilirim

ayyyy inşallah bizimki de öyle olur...kızlar testi pozitif çıkanlar bir de idrar testi yapsın bakalım ne olacak...angelik sen bi idrar testi yapabilir misin?
witch duydun değil mi?

hana canım sabah idrar testi yapmıştım, 1. çizgi kadar koyu olmasa da ona yakın bir renkte çıktı 2. çizgi, ama diyorum ya her bünye farklı diye, bununla canınızı sıkmayın lütfen.

witch canım kaç çıktı değerin yaaa, çook üzüldüm ama yılmak yok, senin meleğin zamanı henüz gelmemiş inşallah gelecek canım, sabırlı ol.:çok üzgünüm:

kızlar malesef olmadı senağlamasenağlamasenağlama inşallah sizler benden daha şanslısınızdır...

canım seni merak ettiğim için çabucak döndüm eve.lütfen kendini çok üzme rabbimden hep hayırlısını istemedik mi? demekki hayırlısı buymuş demek lazım biryerde. ben hep derdimki şu pozitif sonucu bende bir görsem diye önceden, saplantı olmuştu bende.sonunda gördümde ama o kadar işte gerisi gelmedi dış gebelik oluştu ve aldılar bebeğimi benden.şimdi hep hayırlısı diyorum canım. senin içinde benim içinde bekleyen herkez içinde hayırlısı.....şunuda sormadan duramayacağım 10. gün sonucun kaç çıktı?

bu gün sonucu belli olacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun inşallah.. dualarım sizinle..
merakla bekliyorum bütün sayfaları okuyamadım akşam detaylı bakıcam inşallah güzel şeyler okuyacağıma çok inanıyorum :)
benim büyük günümde yarın ama zaman geçmiyor yine:)

witch ne desem boş biliyorum en kısa sürede kavuşursun bebeğine
allahım başka üzüntüler vermesin ve çok arattırmasın

az önce arkadaşım zorla bir idrar testi daha yaptırttı bana.yine negatiffff.içim burkuluyor negatifi gördükçe ama serananes çok büyük umut oldu bana.kana baktırana kadar kendimi koyuvermiyeceğim.

witch canım 4 dış gebelik yaşamış biri olarak bende hayırlısı buymuş diyorum ve hep diyorum allahım herşey yolunda gidecekse tutmuş olsun canım biliyorum şu an seni hiç bir şey teselli etmez ama doğrulmaktan başka çaremiz yok.. ayağa kalkacağız mecburen..

kizlar benimki negatif
cok uzgunum su an agliyorum
sizler umudunuzu yitirmeyin

canım bugün ağlayabildiğin kadar ağla. boşalt içini.ama sonra toparlan olur mu:teselli: demek ki hayırlısı buymuş demek lazım biryerde....inşallah bebeğin en kısa zamanda hiççç tedaviye gerek kalmadan gelir sana....rabbim neye ol demişte olmamış ki.....:teselli: :teselli:

ne kadar umutluydum
sadece su an annemi istiyorum yanimda
arayamiyorum da aglamasina dayanamiyorum

olsun canım en azından arayabilirsin bende sabahtan beri anne diye aglıyorum ama annemide 6 ay önce kaybettim... şimdi nasıl toparlanıcam bilmiyorum bıktım artıkkk... en sonunda cesaretim kalmıcak herşey iyi diyolar ama 3 kez negatif anlamıyorum....

ne kadar umutluydum
sadece su an annemi istiyorum yanimda
arayamiyorum da aglamasina dayanamiyorum
ara canım seni anlayıp üzüntünü en iyi paylaşacak olan yine annendir.dök içindekileri rahatla paylaş acını onunla....

başın sağolsun canım.bizler anlayamayız tabiki ne kadar büyük bir üzüntü olduğunu.sende eşine sarıl canım.hayat arkadaşına en yakınına.bizlerde burdayız.mesafeler uzak ama gönüllerimiz bir:teselli: :teselli:

keykey canim benimya sana yazmadim ama devamli seni takip ettim ,saat 4 te belli olak demisin bende bekledim
ve suan gordumku olmamis,cok uzuldum
ayni senin gibi benimde umudum vardi kesin amiledir diyodum
en az senin kadr uzgunum biliyosun ,hep yanindayim
hayirlisi canim ,insallah bidakine tutar sana uzulme diyemem, suan ne durumda oldugunu az cok tahin edebiliyorum
allahim buyuk ,insallah bi gun hepimize verecek
duani eksik etme ,gun gelecek olcak de inatla
bu durumda baska diyebilcek bi soz bulamiyorum
ha bu arad annenide ara ,ben iyi veya kotu haberlerimi annemle^paylasirim
onun kucuk bi sozu beni rahatlatir
bence sende ara paylas rahatlarsin

:teselli:canım herbiri ayrı bir umut ....hergün yeni bir umut .....umudunu sakın yitirme...senin evladın olacak o şanslı ruh bir yerlerden mutlaka seni izliyordur..sadece zamanını beklemekle beraber.....güçlü ol güçlü ol ki...çok bekletmeden gelsin anneciğine...sevgiyle ve umutla kal olur mu???KEYKEY ORADAMISIN???

sagol canim
hayirlisi artik
eltimle konustum
sagolsun rahatlatti biraz
simdi biraz topladim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…