- Konu Sahibi firstNimbus
-
Kızlaaaaar sabah kan verdim, test sonucunu gönderdiler şimdi, 10. gün değerim 148,80 hamileyim Rabbimin izniyle, mübarek cuma gününün hürmetine inşallah bu sefer sağlıkla devam eder ve kucağıma alırım inşallah, tüm sonuç bekleyen arkadaşlarım bugün cuma ezanında size de çok dua edicem inşallah hep birlikte olumlu sonuçları alırız, keykey canım dualarım seninle canım.
ayyyy inşallah bizimki de öyle olur...kızlar testi pozitif çıkanlar bir de idrar testi yapsın bakalım ne olacak...angelik sen bi idrar testi yapabilir misin?
witch duydun değil mi?
kızlar malesef olmadı senağlamasenağlamasenağlama inşallah sizler benden daha şanslısınızdır...
kizlar benimki negatif
cok uzgunum su an agliyorum
sizler umudunuzu yitirmeyin
kizlar benimki negatif
cok uzgunum su an agliyorum
sizler umudunuzu yitirmeyin
ne kadar umutluydum
sadece su an annemi istiyorum yanimda
arayamiyorum da aglamasina dayanamiyorum
ara canım seni anlayıp üzüntünü en iyi paylaşacak olan yine annendir.dök içindekileri rahatla paylaş acını onunla....ne kadar umutluydum
sadece su an annemi istiyorum yanimda
arayamiyorum da aglamasina dayanamiyorum
olsun canım en azından arayabilirsin bende sabahtan beri anne diye aglıyorum ama annemide 6 ay önce kaybettim... şimdi nasıl toparlanıcam bilmiyorum bıktım artıkkk... en sonunda cesaretim kalmıcak herşey iyi diyolar ama 3 kez negatif anlamıyorum....
hadi birincide negatif dusundum olmadi
ama buna hep inandim olmadi
ben ne dusuneyim simdi
keykey canim benimya sana yazmadim ama devamli seni takip ettim ,saat 4 te belli olak demisin bende bekledim
ve suan gordumku olmamis,cok uzuldum
ayni senin gibi benimde umudum vardi kesin amiledir diyodum
en az senin kadr uzgunum biliyosun ,hep yanindayim
hayirlisi canim ,insallah bidakine tutar sana uzulme diyemem, suan ne durumda oldugunu az cok tahin edebiliyorum
allahim buyuk ,insallah bi gun hepimize verecek
duani eksik etme ,gun gelecek olcak de inatla
bu durumda baska diyebilcek bi soz bulamiyorum
ha bu arad annenide ara ,ben iyi veya kotu haberlerimi annemle^paylasirim
onun kucuk bi sozu beni rahatlatir
bence sende ara paylas rahatlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?