- Konu Sahibi firstNimbus
-
evet yaa pozitif olsa hemen yazarlardı gibi geliyor ama hayırlısı işallah pozitifdirr
ben senden umutluyum hep söylüyorum çünkü senin bir kere de olsa silik çizgin çıktı canım ama biz de hep tek hep tek çıktı...sadece bhcg nin henüz idrara karışmamış olma ihtimali kalıyor..sen moralini bozam senin yerinde olsam umutlanırdım
arkadaşlar ben biraz ayrılmak zorundayım. kociş sınav sorusu hazırlayacakmış.size iyi muhabbetler.görüşürüzzzzz
arkadaşlar ben biraz ayrılmak zorundayım. kociş sınav sorusu hazırlayacakmış.size iyi muhabbetler.görüşürüzzzzz
kızlar elif yıldız da yok nerelerde acaba...biz onunla aynı hastanede aynı anda transfer olduk ve yanyana yataklarda dinlendik...:1hug:
neyse görüşürüz kızlar az kocamla ilgileniym televizyon izleyimmm...
hana canım nasıl moralinn halaa olumsuz musunn
aslınd BENDE KENDİİ YAVAŞ YAVAŞ ALIŞTIRIYORUM KÖTÜ SONUCA İNSANLARA NE DERİM YADA DİŞ TEDAVİSİNE BAŞLARIM SAÇIMIN RENGİNİ Mİ DEĞİŞTİRSEM GİBİ PLANLAR YAPIYORUM TABİ BUNLAR KÖTÜ SONUCA BEYNİMİN TEPKİLERİ GÖZÜM BİŞEY GÖRÜR MÜ BİLMİYORUM AMA YİNEDE UFAK TA OLSA UFACIK BİR UMUT VAR YÜREĞİMDE ELİMDE DEĞİLL NE KADAR OLUMSUZ DA DÜŞÜNSEM UMUT BİTMİYORR...........
BİR GÜLÜŞÜNE BİN KURŞUN SIKSADA ÖLÜM UNUTMA UMUDA KURŞUN İŞLEMEZ GÜLÜM........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?