15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

bizimde bakıcak kimsemiz yok burda aman olsunda hep söylerlerya bişekilde büyürrr....

kızlar salm nasıl gidiyo heyecanlı bekleyiş süreciniz
hep umutlu olun olrmu sizi takipteyim o günlerim geliyo aklıma

oda bişeymi benim tanıdığım uzun süre olmamış 2 kez aşılama sonra tutmuş ikizleri düşmüş 3 aylık şimdi kendiliğinde hamile kalıp dogurdu kız oldu yine hamile oda kız nasıl kafayı takıyolar erkek olmuyo diyeee çabuk unutmuşlar yaşadıklarını

hasbinallahhhhhhh vay be insanoğlu çok garip.......

etmez olurmuyum hep ediyorum
benim mide bulantılarım çok fazla resmn aç geziyom
yemek kokuları fln
sizde yaşıycaksınız bunları az kaldı

inaşallah canım ya inşallah...

kızlar benm ev işi yapmam lazım akşama şehir dışından misafir geliyor tek kişi ama yatılı geliyor ev çok dağınık hiçbişiy yapmadım son zamanlarda ve korkuyorum bişey olur diye yaa...süpürmem silmem lazım sonra çamaşır da yıkanacak camlar bile kirli yapsam mı acaba yaaa???:uhm:

bence çok yorma kendini sadece dağınıklığı toparla ortada gözüken toz varsa onları al yeter yapma iş miş boşver...

canım sakın iş miş yapma delimisin sen hem sen rahatsızsın misafirin ne işi var sende anlamadımki
bak ağır bişi kaldırma sakın sonra pişmn olursun
kendini hamile gibi düşünüp öyle hareket etmn lazım klava:

kızlar yarın test yaptırmaya gıdıcem ...ne olur dualarınızı benden eksık etmeyın....dr.bana jelı kullanma progestan kullan demıstı....cok mıdem bulanıyor acaba omu yapıyor...sabah 2 öglen 2 akşam 2....yaparmı dersınız...

hadi canim insallah hayirli haberlerle gelirsin
sen yarin bende cuma gun
insallah melegin senledir

progestan kapsül değil mi ben onu kullanıyorum transferden beri hem de üçer üçer canım..ben de mide bulantısı yapmıyor inşallah hamişlik belirtisidir yarın güzel haberler bekliyoruz hayırlısı ile...dualarımız seninle :Saruboceq:

benı bugun mahvettı progestan.....ınsallh hamılelık belırtısıdır arkadasım...cok sagol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…