15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

kızlar merhaba bu gün çok garibim hiç belirtim yoktu biliyosunuz ama bu gün öğlenden beri bi garibim göğüslerim sızlıyor.belim ağrıyor.hatta başım falan döndün böyle hani zonklar gibi olur ya öyle bi garip oldum.tansiyonuma baktırdım hemen normal çıktı.noluyo anlamadım adetmi olucam acaba yada hamilelikle ilgili bişeymi.. bu gün 9.günüm daha.test tarihim 16 sıydı.blastokist transferi oldu.idrar yapmak istemiyorum daha öncekilerde yaptım çok büyük yıkım yaşıyorum 2.çizgiyi göremeyeince eşim varsada gidecek idrar yaparsak diye inat etti haklıda çok üzülüyorum çünkü...
idrara aldanmamak lazım witch26 sabredicez tes gününe kadar ve moral bozmıycaz.aslında ümitsizdim çok ama bu gün bi parça ümidim arttı:)

iyi diyelim iyi olalım canım.anlık değişimlerle günü bitiriyoruz işte.bir diyorum hamileyim bir diyorum tutmadı işte.şu cumartesi gelsede bende rahatlasam artık.

az kaldı bişey kalmadıki sabret canım çok zor biliyorum ama başka şeyler bul yapacak ben 3.gün işe başladığım için pek düşünmeye vakit bulamamıştım iyide olmuştu yani.

merhaba canım...işleri bitirdim sonra eşimle birlikte geldiler ama dışarda yemek yedik biraz önce geldik eve...daha çay içeceğiz ama 5 dk bakıyım dedim..epey yorulmuşum hem iş hem de yürümek yordu beni inşallah kötü bişeye neden olmamışımdır...

kızlar hepinizden güzel haberler alıyoruz kiminizin başı ağrıyor kiminiz kokulara hassas hele elif yıldız baya bi belirti hissetmeye başlamış hadi hayırlısı burda bir rekor kıralım kızlar fire vermeden hepimiz pozitif sonuçlar alırız....ama ben de bişey yoookkkk hiçbi belirtim yok......
withc canım sen de üzülme 8. gün baya erken biz de yaptık ama sonuca üzülmedik

daha sonra gene gelmeye çalışacağım şimdi çay hazırlıyacağım

az kaldı bişey kalmadıki sabret canım çok zor biliyorum ama başka şeyler bul yapacak ben 3.gün işe başladığım için pek düşünmeye vakit bulamamıştım iyide olmuştu yani.

bende istedim işe başlamayı ama benim işyerim sağlık ocağı olduğu için ben istemeden bizim dr. test gününe kadar rapor yazmış elime tutuşturdu.o güne kadar gözüm görmesin seni dedi.benimki zorunlu istirahat yani.işte olsam bende oyalanırdım senin gibi ne güzel....

dışarı çık biraz çok yorulmadan yürüyüş yapabilirsin mesela iyi gelir hem havalarda çok güzel bu aralar.

aslında biraz yoruluyorum canım ne kadar dikkat etmeye çalışsamda bazen hızlı ve dikkatsiz hareketler yapıyorum ne de olsa alışık değilim bu psikolojiye bugün doktorumla konuştum haftaya perşembe keselere bakmaya gideceğim yani bu bekleyiş hiç bitmeyecek sanırım.rabbim sonunu hayırla getirsin inşallah.

aslında biraz yoruluyorum canım ne kadar dikkat etmeye çalışsamda bazen hızlı ve dikkatsiz hareketler yapıyorum ne de olsa alışık değilim bu psikolojiye bugün doktorumla konuştum haftaya perşembe keselere bakmaya gideceğim yani bu bekleyiş hiç bitmeyecek sanırım.rabbim sonunu hayırla getirsin inşallah.

inşallah canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar dayanamadım ve bu 5 dakka önce testi yaptım.şuan tek çizgi var çıksaydı çıkardı dimi ikinci çizgi

Arkadaşlar dayanamadım ve bu 5 dakka önce testi yaptım.şuan tek çizgi var çıksaydı çıkardı dimi ikinci çizgi

canım tam sana yazarken dün gece net koptu.şimdi uyanır uyanmaz ilk işim neden azıcık daha bekleyip sabah ilk idrarınla yapmadın demek oldu.zaten olması gereken zamandan önce yapıyoruz bu işi bari bekleyip içindeki hormonlar biraz artmış bir idrar olsaydı.diyeceksin ki sende geçen gece yapmıştın ben sonuçların böyle çıkabilme ihtimalini bile bile sırf meraktan yaptım.lütfen tamamen negatif olduğuna inanıp salma kendini.iyi düşünelim iyi olsun.....

Back