15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

transferden sonraki 5. gün ılık bir duş aldım.bugün aldım birde. kız keykey başım ağrıyor dedin dedin benimkide ağrımaya başladı.napacaz şimdi ilaçta alamıyoruz........

seninde mi başın benim gibi ağrıyor valla ben iki gündür mahvoldum artık dayanamıyorum doktor yan etki diyor ama bilmiyorum ilaçda kullanmak istemiyorum

transferden sonraki 5. gün ılık bir duş aldım.bugün aldım birde. kız keykey başım ağrıyor dedin dedin benimkide ağrımaya başladı.napacaz şimdi ilaçta alamıyoruz........

ah canim ben dayanamiyorum
burda hafif olmaliki dozaji bas agrisi haplari verdiler insallah esim yanlis anlamamistir
benimki cok agriyor dayanamiyordum bazen attim ne yapayim

kızlar tam olarak şuanda uzun bir koridor ve aparman boşluğu olmasına rağmen karşı komşu ne pişiriyor tam olarak söyleyebilirim.hamilemiyim ne????????yoksa insanoğlundan köpeğe doğru bir evrim mi geçiriyorum.bu kadarda güselll kokmazki yawwwww

hoşgeldin bende seni bekliyordum.canım senin transferin adetinin kaçıncı günü olmuştu?dondurulmuşmuydu yoksa yeni tedavimiydi?

lansor canım benim dondurulmuş değildi, ilk defa oldu, 13. gün yumurtalar toplandı ve 3. gün transferi yapıldı, benim önceki gebeliğim normal yoldandı ama 13 haftalıkken kalbi durdu maalesef aralıkta kaybettim, aslında eylüle kadar beklemek istiyordum ama ani bi kararla tedaviye başladım, İnşallah p.tesi olumlu sonucu alırı, rabbimden dileğim isteyen tüm kadınların kucağını doıldursun, özellikle bu yolda emek verip çaba harcayanlara daha çabul versin amin:Saruboceq:

Bi de benim bünyem farlı, kanda çıkar çıkmaz idrara yansıyor, her bünye farklı o nedenle sakın niye benim çıkmadı diye moralini bozma, ben idrar testinde çıkıp gittiğimde kan testinde 17 çıkmıştı düşün artıkkaydirigubbakcemile

lansor canım benim dondurulmuş değildi, ilk defa oldu, 13. gün yumurtalar toplandı ve 3. gün transferi yapıldı, benim önceki gebeliğim normal yoldandı ama 13 haftalıkken kalbi durdu maalesef aralıkta kaybettim, aslında eylüle kadar beklemek istiyordum ama ani bi kararla tedaviye başladım, İnşallah p.tesi olumlu sonucu alırı, rabbimden dileğim isteyen tüm kadınların kucağını doıldursun, özellikle bu yolda emek verip çaba harcayanlara daha çabul versin amin:Saruboceq:

Bi de benim bünyem farlı, kanda çıkar çıkmaz idrara yansıyor, her bünye farklı o nedenle sakın niye benim çıkmadı diye moralini bozma, ben idrar testinde çıkıp gittiğimde kan testinde 17 çıkmıştı düşün artıkkaydirigubbakcemile

sağol canım içimi rahatlattın.inşallah hepimiz biran evvel bebeklerimizi kucaklarımıza alırız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlarrr isre istemez moralim bozuldu az önce idrar testi yaptım malesef hiç birşey yok. kesin olmadı yine başımda agrıyo ben adet görmeden 2 3 gün önce mutlaka başım agrır...

kızlarrr isre istemez moralim bozuldu az önce idrar testi yaptım malesef hiç birşey yok. kesin olmadı yine başımda agrıyo ben adet görmeden 2 3 gün önce mutlaka başım agrır...

şiiiişşşt umutsuzluk yoook, ne zamanki test tarihin? Benim kızkardeşimin de idrar da çok geç çıkıyordu, iyi düşünün yaaaavvvv:Saruboceq:

canım kan testine kadar hiçbirşeyin moralini bozmasına izin verme lütfen.bugünde hepimizin başı ağrıyor.senin benim keykeyin.tabi hepimizin adet zamanları yaklaştı.benimde adet olmadan önce başım ağrır.yüzümün belirli yerlerinde sivilceler çıkar.şimdide aynıları oldu. ama öbür gebeliğimde de olmuştu.inanki kanama dışında ne yaşıyorsan aynılarını yaşamaya devam ediyorsun.inanmak yok bu gününden önce yapılan idrar testlerine.iyi düşüneceğiz iyi olacakkkkkkkkkk

canım sakın hemen paniğe kapılma dr.unu dinle.bu kanama konusunda birçok örnek var biride benim arkadaşımın başına geldi.birlikte transfer olmuştuk test gününden bir iki gün önce kanaması başladı ama öyle böyle değil adetken bile o kadar çok olmuyormuş.neyse,biriki iğne oldu sonra iğneleride bıraktı.aradan bir ay geçti kanama devam ediyormuş az az neden bu kanama bitmedi diye dr.a gidiyorlar ve sürprizzzzz kız hamile.bu arada test günü yaptığı test te 3 küsür çıkmıştı hamilelik yok demişlerdi.demem o ki inşallahhh sende hamilesindir.sakın test yaptırmayı ihmal etme.

bu olayı ocak ayında yaşamıştık.senin okumadığını düşünerek tekrar hatırlatayım dedim witch canım.neler neler yaşanıyor da hamilelik oluyor bizim bir başımız ağrıdı diye mi olmayacak. olacak olacak olacakkkkkk

cuma günü test tarihim transfer 5 indeydi ama 10 gün sonra test istediler bugün 8. günüm yani...

hem benim blastosist olmasına rağmen 12. gün diyorlar da senin 4. gün transferine neden 10. gün diyorlar onuda anlamış değilim. geçenki transferimde 5. gün transferiydi ama ben 10. günün gecesi idrarda çooook silik bir çizgi görmüştüm ve bir gebelik sitesindede b hcg nin 11. günden sonra hızlı bir artış göstermeye başladığını okumuştum.

inşallah yaaa bu nasıl bir psikolojik savaştır o kadar yıpranıyozki... olmadıysa 4. ye nasıl cesaret toplucam bu seneki tüm izinlerimde raporlarımda bitti zaten....

hem benim blastosist olmasına rağmen 12. gün diyorlar da senin 4. gün transferine neden 10. gün diyorlar onuda anlamış değilim. geçenki transferimde 5. gün transferiydi ama ben 10. günün gecesi idrarda çooook silik bir çizgi görmüştüm ve bir gebelik sitesindede b hcg nin 11. günden sonra hızlı bir artış göstermeye başladığını okumuştum.

bende anlamadım zaten söylediler erken istiyoruz iyi biryerde yaptır diye benden çok acele ediyolar valllaadelikafaduldendelikafadulden

Back