- Konu Sahibi firstNimbus
arkadaslar transferden kacinci gun sonrasi banyo yaptiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keykey slm arkadaşım nasılsın ne yapıyorsun :içelim:
transferden sonraki 5. gün ılık bir duş aldım.bugün aldım birde. kız keykey başım ağrıyor dedin dedin benimkide ağrımaya başladı.napacaz şimdi ilaçta alamıyoruz........
Kızlar naber, ben de geldim, bi yandan yemek hazırlıyorum bi yandan size takılayım dedim :)
hoşgeldin bende seni bekliyordum.canım senin transferin adetinin kaçıncı günü olmuştu?dondurulmuşmuydu yoksa yeni tedavimiydi?
lansor canım benim dondurulmuş değildi, ilk defa oldu, 13. gün yumurtalar toplandı ve 3. gün transferi yapıldı, benim önceki gebeliğim normal yoldandı ama 13 haftalıkken kalbi durdu maalesef aralıkta kaybettim, aslında eylüle kadar beklemek istiyordum ama ani bi kararla tedaviye başladım, İnşallah p.tesi olumlu sonucu alırı, rabbimden dileğim isteyen tüm kadınların kucağını doıldursun, özellikle bu yolda emek verip çaba harcayanlara daha çabul versin amin:Saruboceq:
Bi de benim bünyem farlı, kanda çıkar çıkmaz idrara yansıyor, her bünye farklı o nedenle sakın niye benim çıkmadı diye moralini bozma, ben idrar testinde çıkıp gittiğimde kan testinde 17 çıkmıştı düşün artıkkaydirigubbakcemile
kızlarrr isre istemez moralim bozuldu az önce idrar testi yaptım malesef hiç birşey yok. kesin olmadı yine başımda agrıyo ben adet görmeden 2 3 gün önce mutlaka başım agrır...
şiiiişşşt umutsuzluk yoook, ne zamanki test tarihin? Benim kızkardeşimin de idrar da çok geç çıkıyordu, iyi düşünün yaaaavvvv:Saruboceq:
canım sakın hemen paniğe kapılma dr.unu dinle.bu kanama konusunda birçok örnek var biride benim arkadaşımın başına geldi.birlikte transfer olmuştuk test gününden bir iki gün önce kanaması başladı ama öyle böyle değil adetken bile o kadar çok olmuyormuş.neyse,biriki iğne oldu sonra iğneleride bıraktı.aradan bir ay geçti kanama devam ediyormuş az az neden bu kanama bitmedi diye dr.a gidiyorlar ve sürprizzzzz kız hamile.bu arada test günü yaptığı test te 3 küsür çıkmıştı hamilelik yok demişlerdi.demem o ki inşallahhh sende hamilesindir.sakın test yaptırmayı ihmal etme.
cuma günü test tarihim transfer 5 indeydi ama 10 gün sonra test istediler bugün 8. günüm yani...
hem benim blastosist olmasına rağmen 12. gün diyorlar da senin 4. gün transferine neden 10. gün diyorlar onuda anlamış değilim. geçenki transferimde 5. gün transferiydi ama ben 10. günün gecesi idrarda çooook silik bir çizgi görmüştüm ve bir gebelik sitesindede b hcg nin 11. günden sonra hızlı bir artış göstermeye başladığını okumuştum.
inşallah yaaa bu nasıl bir psikolojik savaştır o kadar yıpranıyozki... olmadıysa 4. ye nasıl cesaret toplucam bu seneki tüm izinlerimde raporlarımda bitti zaten....