- Konu Sahibi firstNimbus
-
hımmmmmmmmm.sigara haaaaaaa.bak bak bakkk.şaka yaptımmmm çaktırma bende gizli gizli içiyorum ara sıra.bana kalsa gayet normalde içebilirim de vicdanım rahat bırakmıyor işte.ben geçen hamileliğimde de hiç sigaradan tiksinmemiştim zaten midemde hiç bulanmamıştı yani mutlaka olması gerekmiyor.sırf bunun için umudunu kaybetmişsen silkelen ve kendine gel diyorum sana.
lansor test için sabahı bekleyemediniz mi kısss.neyse canım takma kafana hiç senin geç döllenme olabilir inaşallah da öyledir...
ama ben bugün itibariyle kendimden pek umutlu sayılmam nedenine gelince ben sigara kullanan biriyim ve daha önce hamile kaldığımda sigaradan nefret etmiştim kokusu bile rahatsız ediyordu ama şimdi hiç öyle bişey yok eskisi gibi hatta kızacaksınız bana ama gayet normal içebiliyorumbu konuda siz ne düşünüyorsunuz (bana kızma haricinde çünkü etrafımdan bu konuda zaten bir hayli fırça yiyorum)
ayyy kızlar sigaradamı içiyosunuz.. eşim bana çay bile içirmiyor.. geçen tiramisu yicektim içinde kahve var diye yedirmedi iyice abarttı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gayet normal canım aynı kişide olsa bile hiçbir hamilelik birbirinin aynısı olmaz..... ikisindede tiksinebilirsin.ikisindede tiksinmeyebilirsin birinde tiksinir birinde tiksinmezsin vs vs......ama şimdi hemen bırak bakayım o sigarayı elindennnnn yoksa bende yakarım bitane.arada benide zehirlemiş olursun
ayyy kızlar sigaradamı içiyosunuz.. eşim bana çay bile içirmiyor.. geçen tiramisu yicektim içinde kahve var diye yedirmedi iyice abarttı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahve falan ben de içmiyorum canım geçen transferde de çay dahi içmemiştim ama şimdi açık çay içiyorum çok olmamak kaydı ile...
bnde açık çay içiyorumda sigarayı bıraktm 3 ay önce yaşıma göre yumurtalarm biraz az herseferinde 10 tane toplanıyo ayrıca gonal f 450 ile başlıyorm karamsarım biraz olmucak nasıl olsa çok yumurta vercem diye düşünüyorm o yüzden tamamen bıraktm korkumdan sigarayı ....
gerçekten abartmış yaaa.inşallahhh hamilesindir tatlım ama 9 ay nasıl geçirirsin bu eşle onu bilemiyorum allah kolaylık versinnnn
şu anda eşim beni strese sokmamak adına sen sağlıkçısın ne yiyip içmen gerektiğini bilirsin deyip rahat bırakıyor.ama hamilelik kesinleşince o da değişime uğruyor.geçen sefer eve internetten ikinci el ultrason aleti almaya kalkmıştı.neymiş ben uyurken o bebişi seyredecekmiş.dahasıda var ben çok tuzlu yerim evdeki bütün tuzları saklamış.eee canım istiyor dediğimdede iyice çok istediğinde söyle ben sana kavanozun dışını yalatırım demişti yawwwwkaydirigubbakcemile3
canım hamileysem bile ilk 3 ay yanımda olmamış olacak askerde çünki... neyse tek hamile olsam buna katlanırım ama degilsem yine yalnız kalıcam...
şu anda eşim beni strese sokmamak adına sen sağlıkçısın ne yiyip içmen gerektiğini bilirsin deyip rahat bırakıyor.ama hamilelik kesinleşince o da değişime uğruyor.geçen sefer eve internetten ikinci el ultrason aleti almaya kalkmıştı.neymiş ben uyurken o bebişi seyredecekmiş.dahasıda var ben çok tuzlu yerim evdeki bütün tuzları saklamış.eee canım istiyor dediğimdede iyice çok istediğinde söyle ben sana kavanozun dışını yalatırım demişti yawwwwkaydirigubbakcemile3
canım hamileysem bile ilk 3 ay yanımda olmamış olacak askerde çünki... neyse tek hamile olsam buna katlanırım ama degilsem yine yalnız kalıcam...
allah kavuştursun canım.hamileysende değilsende bizler elimizden geldiği kadar herzaman yanında oluruzzzza.s.
sagol canım zaten ancak yaşayan biliyor başkaları teselli etmeye çalışınca rahatsız oluyorum anlıyacaklarını sanmıyorum onlar için hamile kalmak çok kolayyy hatta aldırmayı düşünenler varya hayret ediyorum onlara....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?