- 29 Mart 2009
- 129
- 16
- 298
- 44
- Konu Sahibi firstNimbus
-
kızlar transferden sonra kaç gün yatarak geçirdiniz. benim bugün 3. günüm biraz ayaklandım yoksa yatmaya devam mı edeyim.sonucu pozitif olan arkadaşlar yardım edin bana .günler geçmek bilmiyor sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım
benimki 5. gün transferi şimdiye tutunmuş olması gerekmiyormu ki
iyiyiz biz canım sen nasılsın karın ağrın geçtimi? bende yarın sabah test yapacağım.inşallah güzel birşeyler görürüz.merhabalar arkadaşlarr nasılsınız yarın test yapırmak istiyorum acaba erken miii napsam blmiyorumyaa
benimki 5. gün transferi şimdiye tutunmuş olması gerekmiyormu ki
merhabalar arkadaşlarr nasılsınız yarın test yapırmak istiyorum acaba erken miii napsam blmiyorumyaa
o provalarda gördüğümüz kırmızı elbise di mi??? üfffff kötüydü o yaaaaa. trt de ilk çıktığı kot bile daha güzel o kıyafetten
yapamam galiba çok korkuyorum 2. denemem benim yine olumsuz olur diye korkularım var
Kızlar ben yatmaya gidiyorum, malum yarın iş var, sabah 6 da kalkıcam, hepinize iyi geceler, lansor inşallah yarınki testinde bebişin ce der sana, görüşürüz.
canım burdayım bugün neler konuşmuşsunuz onu okuyordum bende eve yeni geldim ikinci kez test yaptırdım bugün değerim ikiye katlanmış çok şükür.ama hala tam sevinemedim sanırım keseleri görene kadar kalp atışlarını duyana kadar rahat yok bana.
iyi geceler hepicinize:)
bencede hadise kötüydü.sanki şarkıyıda kötü söyledi.yılbaşında çok çok daha iyiydi bu kız ya....
lansor yarınki test inşallah pozitif çıkar şeker.
hancım allah sana inşallah iki tane melek yollamaya hazırlanıyodur yüce rabbim yapar kullar şaşar değilmi..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?