15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

anladım canım sagollll...herseyın hayırlısı artık.....yarın nasıpse bende ıdrar testı yapıcam sabah....

tabiki alırız canım.aramıza hoşgeldina.s. çok sevindim senin adına bu günden görüldüyse tutunmuştur o zaman

sol canım, hamile kalmak kadar devam ettirmek de mesele, bunu tecrübeyle yaşadığım için tedirginim biraz, Rabbim hayırlısını versin inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde devam eder:Saruboceq: Seninle ard ardayız galiba, ben de p. tesi günü test için doktoruma.

hanacığım bizimkiler tek galiba hala çıkmadığına göreCADIARZU fisfisfis

Lansor canım here bünye farklı oluyor, benim gebelik hormonu sanırım kanda çıkmaya başladığı an idrara geçiyor, ilk gebeliğimde öyle olmuştu, idrarda çıkınca gidip kan testi yaptırmıştım ve 17 çıkmıştı değer düşün artık,kaydirigubbakcemile2

lansor17 oncelikle hemsireler gunun kutlu olsun
benimde son iki gunum kaldi
hayirli bir sonuc alirim insallah

İnşallah melekilerin tutunmuştur canımkaydirigubbakcemile3

ya bende bas agrisindan olucem
hergun basim agriyor
anacim siz tam olarak kasik diye nereye diyorsunuz
biraz cahilim de
asagida biryerler arada simsekliyor

evet canım bende eğer pozif sonuç alırsam dahada gergin olacağımı biliyorum hatta bir psikoloğa bile gitmeyi düşünüyotum keseyi görene kadar......allah sağlıkla kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin hepimize inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

hanacığım bizimkiler tek galiba hala çıkmadığına göreCADIARZU fisfisfis

kaydirigubbakcemile5 evet canım öyle galiba :ecrin_bebek:
senin yarın çıkarsa bence hemen kan testi yaptır erkenden tespit etmiş olursun ki belki bazı ilaçlar falan da verir dr ben öyle düşünüyorum...ama çıkmazsa da üzülmek yok bak kan testinde çıkıp idrarda daha sonra çıkanlar var unutma...

Amin güzelim, valla aşama aşama diye düşünüyorum artık, önce hayırlısıyla bi hamile kalayım, endişelerimi ondan sonra halledicem, doktorun kapısından ayrılmam herhalde, allahtan çok iyi bir doktorum var.

anjelic
lansor17
cok sagolun hepimizin melekleri bizimledir

İnşallah güzelim.

evet sabah evde herhangibirşey çıkarsa soluğu hastanede alırım zaten.yok çıkmazsa 16 sına kadar bana kimse testten bahsedemez artık.hakkımızda hayırlısı neyse onu versin yüce mevlam:Saruboceq:

kızlar transferden sonra kaç gün yatarak geçirdiniz. benim bugün 3. günüm biraz ayaklandım yoksa yatmaya devam mı edeyim.sonucu pozitif olan arkadaşlar yardım edin bana .günler geçmek bilmiyor sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım

evet sabah evde herhangibirşey çıkarsa soluğu hastanede alırım zaten.yok çıkmazsa 16 sına kadar bana kimse testten bahsedemez artık.hakkımızda hayırlısı neyse onu versin yüce mevlam:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım henüz hiçbirimiz tam olarak pozitif sonuç almış değiliz ama dr.um bana tutunma ilk 5 gün içinde gerçekleşiyor o güne kadar dinlen hep yatma ama çok fazla ayakta kalarak kendini yormada demişti. bende aynen öyle yaptım.

canım hoşgeldin a.s. hayırlı olsun inşallah gelmiştir meleğin..burda sonuç alan yok ki :1no2:canım yaa gerçi önceki denemelerde sonuç alanlar var bir de yeni bir arkadaş var pembe çizgi görmüş o belki sana yardımcı olur..ama ben 4 gün evden çıkmadım sürekli yatmadım...sonra ara ara çıktım dünden beri de çalışıyorum hafiften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…