- Konu Sahibi firstNimbus
-
canım benim koca bir garip.olmadık kanser ilaçları içtide bir kür yaptıramadım adama.ilaç formunda değilya inanmıyor işe yarayacağına.....
canım yumurta toplama ile transfer günü arasında 5 ve üzeri gün olunca bu transferlerin daha iyi olduğu ve sonucun daha çabuk çıkacağını söylüyor dr.lar.5 gün boyunca dışarıda yaşamayı başarabilen embriyo içeride daha çabuk tutunuyormuş.
tabiki alırız canım.aramıza hoşgeldina.s. çok sevindim senin adına bu günden görüldüyse tutunmuştur o zaman
anladım canım sagollll...herseyın hayırlısı artık.....yarın nasıpse bende ıdrar testı yapıcam sabah....
lansor17 oncelikle hemsireler gunun kutlu olsun
benimde son iki gunum kaldi
hayirli bir sonuc alirim insallah
hanacığım bizimkiler tek galiba hala çıkmadığına göreCADIARZU fisfisfis
lansor17 oncelikle hemsireler gunun kutlu olsun
benimde son iki gunum kaldi
hayirli bir sonuc alirim insallah
sol canım, hamile kalmak kadar devam ettirmek de mesele, bunu tecrübeyle yaşadığım için tedirginim biraz, Rabbim hayırlısını versin inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde devam eder:Saruboceq: Seninle ard ardayız galiba, ben de p. tesi günü test için doktoruma.
hanacığım bizimkiler tek galiba hala çıkmadığına göreCADIARZU fisfisfis
evet canım bende eğer pozif sonuç alırsam dahada gergin olacağımı biliyorum hatta bir psikoloğa bile gitmeyi düşünüyotum keseyi görene kadar......allah sağlıkla kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin hepimize inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
anjelic
lansor17
cok sagolun hepimizin melekleri bizimledir
ya bende bas agrisindan olucem
hergun basim agriyor
anacim siz tam olarak kasik diye nereye diyorsunuz
biraz cahilim de
asagida biryerler arada simsekliyor
evet sabah evde herhangibirşey çıkarsa soluğu hastanede alırım zaten.yok çıkmazsa 16 sına kadar bana kimse testten bahsedemez artık.hakkımızda hayırlısı neyse onu versin yüce mevlam:Saruboceq:
kızlar transferden sonra kaç gün yatarak geçirdiniz. benim bugün 3. günüm biraz ayaklandım yoksa yatmaya devam mı edeyim.sonucu pozitif olan arkadaşlar yardım edin bana .günler geçmek bilmiyor sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım
kızlar transferden sonra kaç gün yatarak geçirdiniz. benim bugün 3. günüm biraz ayaklandım yoksa yatmaya devam mı edeyim.sonucu pozitif olan arkadaşlar yardım edin bana .günler geçmek bilmiyor sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?