15.02.2009 dogum günümde sözlendim :)

hayatim pardon tatlim inanki kasitli yapilmis bisey diil gözümden kacmisdir kiz ben 7yillik evliyim alan memnun varan memnun bu halimede dogumdan sonra geldim:roflol:

incitanem ben sana obez demedim yahu:1no2:

kardeşin sıfır beden yani o anlamda kilo aldığını düşündüm. sen yine iyisin incitanem ben daha evlenmedim, bırak çocuğu, bi de çocuk doğursam vücudumu düşünemiyorum şimdi bile ayu gibin:roflol:

estaffurullah tatlim bana obez dedigini düsünmedimki zaten ask olsun sanirim aramizda anlasmazsizlik olmus ben kendimle barisik bi insanim canim inan sükr ediyorum o fazla kilolarimda kendi elimde olan bisey aslinda abur cuburu bir kesebilsem :)
sende takma kafana canimcigim sagligin yerinde olsun yeterkia.s.

allah tamamına erdirsin fotolarınızı gördum cok yakışmışsınız cidden insana pozitif enerji verıyorsunuz allah mutlulugunuzu bozmasın darısı inşallah banaaa:)

çok içten gördüm fotoları
Allah kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah sağlıkla huzurla
malum hazırlık zamanları stresli zamanlar
çok tebrik ederim canım
ablanla da çok benzettim hatlarınız çok hoş
sevgilera.s.

ahhh o abur cubur yok mu yerken ölecem bigün:roflol:

tabii sevimli olcak tatlisim kimin kardesidermisim:jeyyar:
damadimizla esimide birbirine cok benzetirlerkaydirigubbakcemile3

evet canım kimin arkadaşının kardeşi :jeyyar:
Ama cidden ben bu senin eşinle görüğümde dedim ki kardeşler herhalde sonradan bi yerde açıklamıştın öyle olmadığını :roflol:
Ama çok benziyolar a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…