• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15.02.2009 dogum günümde sözlendim :)

çok yakışan bir çift olmuşsunuz gerçekten, sempatikliğiniz enerjiniz resimlerden anlaşılıyor (: daha çok taze olan bu heyecanın bir ömür sürmesini diliyorum canım (: Ablanla enişten de çok şekerler ama siz daha şekersiniz (. naniknanik

çok yakışan bir çift olmuşsunuz gerçekten, sempatikliğiniz enerjiniz resimlerden anlaşılıyor (: daha çok taze olan bu heyecanın bir ömür sürmesini diliyorum canım (: Ablanla enişten de çok şekerler ama siz daha şekersiniz (. naniknanik

askolsun cicim:delphin:
yoksa bizi begenmiyormusunsengözlerimebaksanab
saka bi yana kizkardesim icin yaptigin bu güzel yorum ve iyi dilegin icin ondan önce ben tsk ederim cicima.s.

15 subat benimde dogum gunum hehey kaydirigubbakcemile2
Cok sirin bir cift olmussunuz kaydirigubbakcemile5 :nazar:Allah tamamina erdirsin insallah...
Mutluluklar diliyorum canim a.s.

esnisden mutfaga gelip bak kizim seni istiyolar sen bu emreye varicakmissin diye sormaya geldi bende sazan gibi atlayip hemen evvet dedim:utangac:
img5086vx4.jpg

w640.png

bu fotoğrafında acayip tatlı çıkmışsınnŞeniz allah mutluluğunuzu hiiiiiiç bozmasın:nazar:

sen ablana, sözlün de eniştene benziyor yaw :)))
Allah tamamına erdirsin mutlulukla inşallah a.s.

Back