• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15.02.2009 dogum günümde sözlendim :)

canım benim allah tamamına erdirsin düğün resimlerinizi de koyarsan memnun oluruz bu arada resimler harika sen ve nişanlın - ablan ve niştenle vermiş olduğunuz pos harika eeee bizde 4 kardeşiz daltonlar gibi dizilip aynı pozdan ben de istiyorum :roflol::roflol::roflol:

insallah dügün fotograflarimida paylasmak nasip olur:Saruboceq:
evvet ablamla o fotografimizi cok seviyoruz biz ablamlardan kopya cekdik o konudayerimseniben
mutlaka sizde yapin a.s.

Allah tamamına erdirsin canım....babanın resmini görünce içim burkuldu:çok üzgünüm:

buarada nişanlınla enişten ne kadar benziyora.s

Allah tamamini erdirsin guzelim benim, masallah ablan da pek guzelmis onu da gorduk ihihih,
incim sende ben gibi dogumdansonra mi oldun oyle bende aynen, hele su abur cubur diyorsun ya ah ah :D

Allah tamamına erdirsin canım....babanın resmini görünce içim burkuldu:çok üzgünüm:

bacim adina ben tsk ediim canimcigim sorma babamin iyi hali ya ben evden cikarken yani kapidan kamera cekimi yapiliyodum ve tekbir esliginde cikiyodum babam görünmüyo ama tam kapidan cikarken vahit dur yapma diyo ben o heycanla duymamisim oracikda bayilmis babamsenağlamakamerada duyuyorum sesini 7 yil oldu evleneli hala kötü oluyorum izlerkensenağlama

Allah tamamini erdirsin guzelim benim, masallah ablan da pek guzelmis onu da gorduk ihihih,
incim sende ben gibi dogumdansonra mi oldun oyle bende aynen, hele su abur cubur diyorsun ya ah ah :D

:utangac:tskler tatlisim aynen canim dogum sonrasi kilolarim kaldi anca 5kilosu gitti 3bucuk yildir ama yinede sükür sorunlu gecdi dogumum cünkü ve ben hastanedeyken üstüne 30küsür kilo almisdim:çok üzgünüm:a.s.iltifatin icin cok tsklera.s.

:Saruboceq:amin insallah:Saruboceq:
:çok üzgünüm:evvet babiskom burkukdu bakalim gelinliklerimle nasil cikicam evden:çok üzgünüm:senağlama

evet enistemle nisanlimi her gören kardes zannediyokaydirigubbakcemile3
huylarida birbirine benziyo ablamlada zevklerimiz ayniymis:utangac:opuyorumnanaktan

a.s.tskler yorumunuz icina.s.

:Saruboceq:amin insallah cok tsk ederim ablam kendi asdina yazilana cvp yazmis zatenkaydirigubbakcemile3ama o her haliyle güzelopuyorumnanaktan:nazar:

babanın resmi gözlerimi doldurdu... O verdiklei an onların yüzlerindeki o ifade cok üzücü oluyor .... Allah daim etssin mutluluklar

Back