• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15.02.2009 dogum günümde sözlendim :)

hayatim pardon tatlim inanki kasitli yapilmis bisey diil gözümden kacmisdir kiz ben 7yillik evliyim alan memnun varan memnun bu halimede dogumdan sonra geldim:roflol:

incitanem ben sana obez demedim yahu:1no2:

kardeşin sıfır beden yani o anlamda kilo aldığını düşündüm. sen yine iyisin incitanem ben daha evlenmedim, bırak çocuğu, bi de çocuk doğursam vücudumu düşünemiyorum şimdi bile ayu gibin:roflol:

incitanem ben sana obez demedim yahu:1no2:

kardeşin sıfır beden yani o anlamda kilo aldığını düşündüm. sen yine iyisin incitanem ben daha evlenmedim, bırak çocuğu, bi de çocuk doğursam vücudumu düşünemiyorum şimdi bile ayu gibin:roflol:

estaffurullah tatlim bana obez dedigini düsünmedimki zaten ask olsun sanirim aramizda anlasmazsizlik olmus ben kendimle barisik bi insanim canim inan sükr ediyorum o fazla kilolarimda kendi elimde olan bisey aslinda abur cuburu bir kesebilsem :)
sende takma kafana canimcigim sagligin yerinde olsun yeterkia.s.:nazar:

allah tamamına erdirsin fotolarınızı gördum cok yakışmışsınız cidden insana pozitif enerji verıyorsunuz allah mutlulugunuzu bozmasın darısı inşallah banaaa:)

çok içten gördüm fotoları
Allah kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah sağlıkla huzurla
malum hazırlık zamanları stresli zamanlar
çok tebrik ederim canım
ablanla da çok benzettim hatlarınız çok hoş
sevgilera.s.

estaffurullah tatlim bana obez dedigini düsünmedimki zaten ask olsun sanirim aramizda anlasmazsizlik olmus ben kendimle barisik bi insanim canim inan sükr ediyorum o fazla kilolarimda kendi elimde olan bisey aslinda abur cuburu bir kesebilsem :)
sende takma kafana canimcigim sagligin yerinde olsun yeterkia.s.:nazar:

ahhh o abur cubur yok mu yerken ölecem bigün:roflol:

tabii sevimli olcak tatlisim kimin kardesi:utangac:dermisim:jeyyar:
damadimizla esimide birbirine cok benzetirlerkaydirigubbakcemile3

evet canım kimin arkadaşının kardeşi :jeyyar:
Ama cidden ben bu senin eşinle görüğümde dedim ki kardeşler herhalde sonradan bi yerde açıklamıştın öyle olmadığını :roflol:
Ama çok benziyolar a.s

Back