Canım biz antalya merkezde yaşıyoruz. 2007 şubatta evlendik,düğün borcu vs ödedik .ben o süre üç ay destek oldum eşime fazla yardımım olmadı. Eşim 1.800 alıyor.Sana kısacası giderlerimizi yazayım. Ev kredisi. 750 tl. Bireysel emeklilik ödüyoruz ikimize 200TL . Eşimin ve benim tlf faturalarını 60 TL. Tahmini elektrik ve su faturalarımız en fazla 200 TL tabi yazın ,kışın ise 120 felan tutuyor.kalanlar geçiniyoruz allahıma şükürler olsun.Hatta herkes şaşırır siz nasıl geçiniyorsunuz diye,Desteğinizde hic ama hiç yok,kurumu yarımı vs yollayacak ,eşimin ve benim babalar anneler öldü.Oğlum 7 yaşında,arkadaşlarımın çocuklarının küçülmüşlerini giydirdim hep,bu sene aldım kıyafet kilo aldığından oğlum,kendime pek kıyafet almam arkadaşlarımla değişik tokuş yaparız,eşimde işyerinin verdiği kıyafetleri giyer.Anlayacağın geçiniliyor.Evin kredisine 5 ay kaldı .Bireysel emeklilik bizi sarsıyor ama iki buçuk yıl kaldı on yılı bitecek.Ama inan bende çok sıkılıyorum,bırak otele tatile gitmeyi,akrabaya gidecek gücümüz yol şehir dışına,arabada yok.Bazen çok bunaldığımız oluyor,Bazen çevremiz gelin şuraya gidelim derler ,bağane uydururuz, ama allaha şükür.Kimseye el avuç açtırmıyor