- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- Konu Sahibi mistikkisi
Aa bunu anneannem de söylemisti bi kere böyle bi sey var di mi ahahahah ne o?Kocaman tabak kapat büyür canım, oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa bunu anneannem de söylemisti bi kere böyle bi sey var di mi ahahahah ne o?Kocaman tabak kapat büyür canım, oldu mu
I-ıh büyümez aksine küçülür artık karta açmaya başlamışsın..
Burda fıstık gibi 14 yaşında genç kızlar varken biz yaşlandık azizim
O ne yahu?Kocaman tabak kapat büyür canım, oldu mu
Kiziiim sarkti bile ya. Miniciksin zaten. Ne b.kun var da sarkiyosun dimi
Eskiden fincan kapatanlar vardı bilmiyormusunuz Güya yeni üye arkadaşımızda küçüklüğünden şikayetçi, fincan kesmez tabak kapatsın bari büyük olur dedimO ne yahu?
Bilmiyordum Konu sahibi bu tavsiyeleri es gecme lutfen!Eskiden fincan kapatanlar vardı bilmiyormusunuz Güya yeni üye arkadaşımızda küçüklüğünden şikayetçi, fincan kesmez tabak kapatsın bari büyük olur dedim
Bende eskiden birkaç arkadaşımdan duymuştum kapattım diyen şekli içindi galibaAa bunu anneannem de söylemisti bi kere böyle bi sey var di mi ahahahah ne o?
Bizde de söylerlerdi tas kapatırsan tas gibi olur diye ( tas buğünün kasesi)Bende eskiden birkaç arkadaşımdan duymuştum kapattım diyen şekli içindi galiba
Destekli kullan :)
bende 16 yaşındayım 13 yaşında adet gördüm hiç göğsüm yok aynı durumdayız. neden böyle acabaiki yıl önce
merhaba,büyür diyorlar siz ne düşnüosunuz