- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- Konu Sahibi mistikkisi
Aa 65 mi oluyo. Ben 70 oluyo diye biliyorum ama.30A 65 beden oluyor.
büyür canım daha gelişme çağındasın dert etme bunları ;=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa 65 mi oluyo. Ben 70 oluyo diye biliyorum ama.30A 65 beden oluyor.
büyür canım daha gelişme çağındasın dert etme bunları ;=)
tespit süperErkek uye. En kucuk olcuyu 30 saniyor. Herkes meme olcusunden bahsedecek sen de fantazilere dalacaksin. Yemezler liseli.
Ay hayır yapmayın yazık kıza. Öyle bi ölcü var cidden. Biliyo yani erkek degildir herhalde. Bi sürü markanın ölcüsü öyle. Mesela victoria secret ın öyle. Istanbulda magazası var benim de 34 beden var. Ay utandımtespit süper
Yas 26 olcu 32A. Buyur mu kizlar?
ben bişey demedim ki arkadaşın yorumu ve tespiti hoşuma gitti okadar konu doğru olabilir.Değilse de günahı boynunaAy hayır yapmayın yazık kıza. Öyle bi ölcü var cidden. Biliyo yani erkek degildir herhalde. Bi sürü markanın ölcüsü öyle. Mesela victoria secret ın öyle. Istanbulda magazası var benim de 34 beden var. Ay utandım
neden taktın ki bu kadar büyüyünce ne yapacaksın?
ben 12-14 yaşlarındayken göğsüm diğer arkadaşlarıma nazaran daha çok belli oluyordu ve hep bol şeyler giyerdim..takma bence boyutunu. töbe yarabbim
Ay yok ben de size özel demedim. Ölcü yüzünden erkek diyen cok olmus da ölcü dogry yani onu demeye calıstım.ben bişey demedim ki arkadaşın yorumu ve tespiti hoşuma gitti okadar konu doğru olabilir.Değilse de günahı boynuna
Zaman değişmiş resmen Ben o yaşlarda gizlemek için elimden ne gelirse yapardım
Yas 26 olcu 32A. Buyur mu kizlar?
nette bulduğum tablo şöyleydi.Aa 65 mi oluyo. Ben 70 oluyo diye biliyorum ama.
ben de kendi giydigimden yola cıktım. 80B-34D ama tablo da farklı burda.nette bulduğum tablo şöyleydi.
60 28 AA
65 30 A
70 32 B
75 34 C
80 36 D
85 38 DD
90 40 E
95 42 F
100 44 G